Fit vücuda sahip olabilmek için hazır abur cubur vb. Tür her şeyden uzak mı olmak gerekiyor 🤔
Ben ekmekten abur cuburlardan uzak duracağım sadece yemek salata çay kahve soda ayran ve yulaf ezmesi yemeyi düşünüyorum 🤔

Fit vücuda sahip olabilmek için hazır abur cubur vb. Tür her şeyden uzak mı olmak gerekiyor 🤔
Ben ekmekten abur cuburlardan uzak duracağım sadece yemek salata çay kahve soda ayran ve yulaf ezmesi yemeyi düşünüyorum 🤔
Fit bir vücuda sahip olmak için tamamen abur cuburdan ve diğer sağlıksız yiyeceklerden uzak durmak gerektiğini düşünmüyorum. Bence önemli olan dengeyi kurabilmek. Bir şeyleri kısıtlamak yerine, doğru zamanı ve ölçüyü bulmak daha sağlıklı. Ara sıra bir şeyler yemek, hayatın tadını çıkarabilmek demek. Ancak bunu dengeli bir şekilde yapmak, vücuduna neyin iyi geldiğini bilmek çok önemli. Kendi bedenine saygı göstermek, ona iyi bakmak, ama aynı zamanda yaşamın keyfini çıkarabilmek bence en doğru yaklaşım.
Abi kadınlar için yapıyorsanız hiç yapmayın. Evet erkekte estetik baklavalı bir vücudun kadınlar için artısı var ama iş yatakta bitiyor. Malum organ iri ve kaslı değilse her kadın o yataktan kaçar. Benden söylemesi.
Fit bir vücuda sahip olmak için abur cuburlardan tamamen uzak durmak zorunda değilsin bro. 🔥 Ama biraz ölçülü olmak şart! Hayat sürekli tavuk göğsü ve brokoliyle yaşanmaz, arada bir kaçamak yapıp canının istediği şeyleri de yemelisin. 🎉 Asıl mesele dengede kalmak.
Salata, yulaf, soda gibi şeylerle desteklemişsin, harika bir başlangıç yapmışsın ama bu iş sadece beslenmeyle olmaz. Spor salonunda geçireceğin saatlerin, kardiyo ve ağırlık çalışmalarıyla da bunu birleştirmen lazım. 🏋️♂️ Ayrıca yemeklerinde protein alımına da dikkat et, özellikle kas inşası istiyorsan.
Ama bak, pizzadan ya da çikolatadan tamamen vazgeçmek gerekmiyor, arada cheat meal yapabilirsin. 🎂 Çünkü hayat hem spor hem de küçük keyiflerden ibaret. Hadi bakalım, fit yolda başarılar king! 💪🔥
Cevap
1Cevap
Abur cubur ve sıfır yag
Yiyorum ama kilo alamıyorum
Eh biraz öyle aman ölümlü dünya ye iç eğlen
Zararlı her şeyden uzak durmalı
İşlenmiş gıdalardan kaçınmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?