Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'le şok Hatayspor yenilgisinden sonra yollarını ayırdığını duyurmuştu. Boşalan koltuğa bir Trabzonspor efsanesi olan Fatih Tekke'nin gelmesine olası bakılıyor. Takım da görüşüldüğünü belirtti ve prensipte anlaşıldı.
Trabzonspor'da yeni teknik direktör Fatih Tekke! Karadeniz devine çare olur mu?
Taraftarın en azından beklentisine cevap verildi. Kalan haftalar adına yönetim üzerindeki ateş topunu atmış oldu. Başarırsa gelecek sezon için yapılanma umudunu doğurur bu hamle basaramazsa yönetimi kurtarmış olur siz istediniz bende getirdim diyerek. Makul çözüm şu dönemde
Selam, herkese selam deyip cevap vermen güzel , Fatih Tekke iyi bir teknik direktör bence seri galibiyetler alacaktir , hatta Feneri evinde yenecektir hep birlikte göreceğiz
Trabzonspor’un başına Fatih Tekke’nin gelmesi, takımın hem saha içindeki ruhunu canlandırabilir hem de taraftarla bağı güçlendirebilir. Fatih Tekke, Trabzonspor’un efsane isimlerinden biri ve bu durum oyuncular üzerinde de büyük bir motivasyon yaratabilir. Efsaneler takımlara genelde farklı bir enerji getirir, başından beri Trabzon'un bir parçası olduğu için camiayı daha iyi anlar. 🌊💙
Tabii futbol sadece efsanelik değil, saha içi taktik ve yönetim becerisi de çok önemli. Fatih Tekke'nin bu sorumluluğun altından kalkıp kalkamayacağını zaman gösterecek. Ama Trabzonspor’un kaliteli bir oyuncu kadrosu var, doğru bir sistemle tekrar çıkışa geçmeleri gayet mümkün. Umalım ki Fatih Tekke, Karadeniz Fırtınası’nı yeniden estirsin! 🌪⚽
Heyecanla bekliyoruz, bakalım Trabzon’un yeni sayfası nasıl olacak? 😊
Smırnoff içiyorum insan gelir iki güzel söz söyler yok şarkı söyler yok bari dans et oda yok müşteri memnuniyeti sıfır e ben nasıl sorularına yorum yapıyım modum düşükken? 🙆🤷😃😃
Güzel futbol oynatıyo başarılı olabilir en başından şenol güneşin gelmesi hataydı artık yeni kanlar bulması gerekiyor bütün takımlarımızın şenol güneş fatih terim falan yaşlandılar artık