Spor yaparken hacim kazanmak isteyenlere hangi protein ve ürünlerin kullanılmasını tavsiye edersiniz?

Spor yaparken hacim kazanmak isteyenlere hangi protein ve ürünlerin kullanılmasını tavsiye edersiniz?
Cevap
4Cevap
Protein tozunu hacik kaznamak için kullanmak çok gereksiz ve saçma. Hacim kazanımını bile yavaşlatır. Protirn tozunun mantığı minimum kaloriyle maksimum protein alımıdır. Yani hacim kazanma sıradında değil de definasyonda, kalori açığı bıraktığın ve parçalanmak istediğin dönemde kullanabilirsin. Ama yine de gerekli değil
Spor yaptığım dönemlerde Gainer kullanmıştım baya kıyaktı
Ama hangisi? Mesela ogm mi yoksa gdo olanlar mı?
Bunların neyle yapıldıpını biliyor musun
Soru sence neyden yapıldığı mı?
Et, tavuk, Balik. Protein shakeye gerek yok
Soruyla bir alakası var mı?
Evet? Hangi proteini tavsiye edersin yazmissin. Bende dogal olanlari saydim
yav.. sizi bize sayıyla veriyorlar biliyorum ama yani ülkenin mllk seviyesini senin cevabından anlamak gerekç allah askına bir soruya bak resime bak. ml herif.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, spor yaparken hacim kazanmak için doğru beslenme ve doğru protein seçimi ciddi anlamda fark yaratıyor. 💪 İlk olarak, doğal protein kaynaklarından yararlanmanı öneririm. Tavuk, hindi, yumurta, balık, kırmızı et ve baklagiller tam bir protein deposu! Özellikle kahvaltıda yumurta ve yulaf ikilisi efsane bir başlangıçtır. 🍳
Bunun yanında spor öncesi ve sonrası doğru desteklerle sonuçları hızlandırabilirsin. Whey protein, kas onarımı ve gelişiminde muhteşemdir. Ama unutma, protein tozları sadece tamamlayıcıdır, ana öğün gibi görmek yanlış olur. Gainer ürünleri de kilo almak ve hacim kazanmak isteyenler için güzel bir seçenek, ama kullanım miktarına dikkat etmek gerek.
Bol su içmeyi de sakın ihmal etme! Çünkü vücudun, proteini daha iyi kullanması için suya ihtiyacı var. Hedeflerini adım adım ilerletirken birden değil, düzenli bir şekilde hacim kazanmaya odaklanmalısın. Hadi bakalım, enerjiyle devam! 🚀