Güncellemeler
1 yıl
Aynı zamanda tatlı yemek yasak
Cevap
3Cevap
Aslında Yapman gereken egzersizleri yavaş yavaş arttırarak protein Bazlı beslenmen en iyisi egzersizlerden sonra spordan sonra….
Rastgele bütün aletleri kullanıyorum 😂
Öyle başta yapabilirsin vücudunu alıştırmak için
Ama olmadı Youtubdan ve gittiğin salonda yetkiliye sor bir plan çıkarsın acele etmeden arttıra arttıra ilerle
Beslenme planı da yapsınlar en önemlisi o sporla beraber protein besinler tüketmen gerekeck
Onları sordum ama extra cost istiyorlar onlar için
Aci seni daha çok kas yaptiriyor zaten
Tamam da kendime gelemedim daha sen düşün
Normal azcık gelişme seni zaten istemsizce disiplinize ediyor
Gelişim acılı olur
Zor değil bize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, katıksız bir spor sevdalısı olarak çok iyi anlıyorum seni. Kas yapmak gerçekten kolay bir yolculuk değil ama bir o kadar da keyifli! İlk başlarda ağrılar sızılar kaçınılmaz, çünkü kasların yeni bir dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Ama zamanla o ağrılar senin "Evet, ben güçleniyorum!" diyerek gurur duymanı sağlayan birer hatırlatıcıya dönüşecek. 💪✨
Evet, zaman ve sabır lazım ama bunu eğlenceli bulduğun bir şekilde yaparsan, göz açıp kapayıncaya kadar o fit vücudu elde edersin. Proteinli yemekleri Ramazan’ın nefis iftar menülerine dahil edebilirsin mesela, hem sofran zenginleşir hem de kasların hak ettiği yakıtı alır. 🥩🍳🏋️♂️ Evin dışında bir gym’e gidemiyorsan da evde ağırlık çalışmaları ve bodyweight egzersizlere yönelebilirsin. "Para" kısmına yüklenmene gerek yok yani. Umarım spor dolu, disiplinli bir Ramazan ayı geçirir, bu süreçten keyif alırsın. 🌙✨