galeri7.uludagsozluk.com/.../...1-erkek_412922.jpg
Böyle vücut yapmak istiyorum ilaçsız tozsuz ne kadar zaman alır haftada 4 gün body yaparak?
Böyle vücut yapmak istiyorum ilaçsız tozsuz ne kadar zaman alır haftada 4 gün body yaparak?
spora yeni başlıcaksan çok yüklenme hafta da 2 gün yeter ilerki seviyelerde günleri artırırsın beslenmene dikkat et kilo başına 1,5 gram protein kilo başına 4,5 gram karbonhidrat al fast food yiyecekleri minimum seviye ye getir gazlı içecekleri nadiren iç kardiyo çalışması yap pozitif olarak kendini hazırla uykuna dikkat et yeter
haftada 2 gün spor çok az
Sana gercegi soylemek istersem ben fitness yapiyorum ve bole bir vucut yapabilmen icin en az 2 3 sene calisman sart eger destek kullanirsan 1 sene yaparsim simdi dusundugun zaman 20 gramlik protein alabilmen icin 2 kilo et yedigini dusun ama destek kullanirsan 30 grlik bir tozda sana 2 kilo etteki proteini veriyosa ben destek kullaniram cevremde kullanan insanlar var bir zararini henuz gormedim bende yakinda kullanmaya basliyacagim ama ilk uc aydan sonra kullanmak daha dogru...
sadece poretin tozu kullanırım steroid falan kullanmam
protein tozsuz zor arkadaşım. haftada 4 gün body yaparak ulaşırsın sana verilen programı iyi uygula. karın kası için karın bölgesindeki yağı kardiyoyla yok etmeye çalış. karın egzersizlerine de düzenli olarak devam et. gerisi zaten bir şekilde olur zaten önemli olan karın bölgesi ve tekrarlıyorum tozsuz zor
sadece protetin tozu alırım ozamn
sadece protein tozu alırsan kilo alırsın yani protein tozu aldığında biraz daha fazla çalış. ve kilon varsa kesinlikle pilav makarna gibi şelerden uzak dur. karbonhidrat alırsan hiç bir şekilde karın kaslarını belli edemezsin yağ oranını baya düşürdüğünden azar azar alabilirsin en iyi cevap olarak değerlendirmene al derim :)
aynen biraz kilo var
yok öyle egoist bir insan değilim zaten
çalışan yapar ama hem kolay değil hemde her vucut calşsada tam böle olamaz omuz genişliği falan önmli faktörler
benım omzum zatn geniş ben karın ve göğüs için sordum
Cevap
22Cevap
Spor yaparken haybeye yapmamak adına öncelikle protein ağırlıklı besleneceksin kasların proteine ihtiyacı var gücününde yerinde olması için karbonhidrat alacaksın makarna pilav gibi en çabuk gelişen kas kol kasıdır 2-3 ayda bariz şekilde çıkar ama güzel bir vücut için azami 2 sene şart tabi düzgün beslenme ve uygun çalışma programıyla.
bence de
Yağ oranı oldukça düşük. 2 yılda olursun çünkü bu kadar kas kütlesini arttırmak kolay değil. 2 yılda sıkı antrenman, beslenme ve dinlenmeyle olur ve bunun üzerine iyi bir definisyon yapıp yağ oranını %5'lere çekmen gerek.
önce definisyon yapıp sonra kas çalışsam?
Yağ oranın çok yüksekse ilk kardiyo yapıp yağ oranını azalt, Definisyona gerek yok. 2 yıl boyunca kas kütleni ve hacmini sürekli arttır, en son definisyon yapılır.
evet yağ oranım fazla
1 ay kadar kardiyo yap, sonra kardiyo sayısını haftada 1'e indirirsin o sana yeter.
ağırlıkları az ağırlık çok tekrkar mı yoksa çok ağırlık az tekrar mı yapam
Çok ağırlık az tekrar olmalı tabii ki. Tekrar sayısı 6-12 arası olmalı. Eğer bir ağırlıkla 15'ten fazlasını yapabiliyorsan kas kütleni arttırmaz sadece yağ yakmanı sağlar. Önerim 8-10 tekrar olması. 12 bile fazla.
amacım ilk basta yağ yakmak zaten
Doğruyu konuşmak gerekirse senden bir cacık olmaz ve olmamıştırda gelip burada protein tozundan bahsediyorsun hakkında bir şey bilmeden protein tozu kas yapmaz senin günlük protein alım miktarına yardıma dokunur günde 500 gram et tavuk yiyemiyorsan protein tozunu etten alamadığın miktarı kapatmak için kullanırsın kas yapmak o kadar kolay olsa bu işi için yıllarımızı vermezdik bide programın full body şaka gibi
hacı 3 aydır gidiyorum yarısının yarısı kadar anca vücut yapmışsımdır demekki 6 ayda yarısı 1 yılda bu vücut olabilir vay * kadarda zor değilmiş l*n kaldı 9 ay desene :) bende zor diyecektim ama yazarken fark ettim değilmiş aslında :D
toz kullanıyor musun ayrıca 3
ayda ne akdr değişim oldu
hayır hiçbirşey kullanmıyorum tamamen doğal yollardan besleniyorum. 6 7 sene evvel boks yapmışlığım var 1 yıla yakın ordanda biraz vücut vardı yani karın kaslarım ve omuzlar daha belirgin hale geldi diyebilirim ve tabili kuvvetlendiğimi hissedebiliyorum başlangıçta kaldırdığım kiloları 2 ye katladım nerdeyse onunda bir motivasyonu var yani
tabi normal
zor kolay değil iraden olacak ve para akıtacaksın çünkü baya bir takviye besin alman lazım falan
sadece poretin tozu alabilirim
sadece protein tozu ile bir yere kadar olur olmaz değil ama bir yerden sonra farklı şeylerde kullanırken bulabilirsin kendini. çünkü öyle bir yağ oranına indireceksin ki vücudu %6-7 civarına bu gerçekten kolay değil
yağ oranını düşürmek için kardıyo yaparım bol bol
İlaçsız, tozsuz dediğine göre bu sporla bir alakan yok, sadece proteinli besinler tüketerek eğer maddi imkanın varsa 1 yılda yaparsın 3 ayda deformasyon yaparsan böyle bir vücudun olabilir. :)
sadece poretin tozu kullanırım steroid falan kullanmam
sadece toz kullanrıım oakdr
düzenli antreman ve takviye ürünlerle 6 ayda mümkün.
72-75 kg gibi duruyor yağ oranı %7 8 görünüyor.
benim kilo 84 şu an biraz yağlı vücudum var
Duzenli calisma duzenli beslenme duzenli hayat ve en onemlisi genetigin uygun olmali muntazam bir vucut icin sen 7-8 ay devam et seni tatmin edecek seviyelere ulasirsin bence
eett bncede
Haftada 5-6 çalışman lazım normalde zaten. İlaç, toz kullanmazsan en iyi şartlarda 2-3 senesi var.
2 3 senede cok bence bu vüct için
Genetik yatkınlığın, spor geçmişin gibi faktörleri ortaya katmayı unutma. Ne durumda olduğunu bilmiyorum ortalama bir süre söyledim ben sana.
ben 1 senede yapabilceğimii dnüşüyorum
şu an nasılsın gormeden bır zaman veremem ama yaparsın ortalama 2 yıla
biraz göbek var şu an
1,5 2 yılda ama toz + besin alırsan 11 ayda da yaparsın
sadece poretin tozu alırım steoid falan almam
olsun ya :))
Bem haftada her gün gidiyordum 1 ayda baklava çizgileri çıktı
her gün zararlı
Pazar günleri tatil hergün olmuyor dinleniyor um yani
tamam ozamn
Streoidlee 5 ayda yaparsın ama kullanma derim tabi streoid ti :)
yok kullanmam onu sadece poretin tozu kullanarak nekadr sürer
Vücut ölçülerini bilmeden söyleyemem ama protein tozuyla olmuyor sadece her gün pilav tavuk yumurta süt peynir yılan ezmesi patates haşlama güzel disiplinli çalışmayla olursun 1 senede bu lavuk gibi
başlıcam 1 2 haftaya
2 yılda sıkı antreman sayesinde olur katkılı seylere bulasma sakn
sadece poretin tozu kullanırım
Aynen
tamam ozamn
5 -6 ayda taş gibi olursun reyiz :D
bakcez
bakma çalış :))
1 2 haftaya baslıcam bodye
başla
ama unutmaki bu vucudu yaptıktan sonra hep çalışmalısın yoksa sarkar biliyon dimi :))
evett
iyi bakam :)
:FDF
1,5 yıl anca belirginleşir tozsuz.
sadece poretin tozu kullansak?
6-7 aya hazır olur etkisi çabuk oluo çünkü tozsuz 1 katı çalışıosa tozlu 3 katı çalışıo vücut.
hhm tamam o zaman
6 ay düzenli spor ve beslenme. Olmadı P90X ;)
px90 cok zor yaw
vücudun şu anki halide önemli
biraz yağlı vücudum
acıyı sevmen lazım!
neden
bu hayat tarzıdır
o şekile gelirsin lakin
bunu sürekli yapman lazım!
böyle vücudum olsun yaparım :D
6-9 ay
hmm
Hayır.
ne kadar süre lazım
En az 1 yıl
düzenli şekilde dimi
Evet
Bırakırsan sporu vücut 2 3 ayda geri eski halini alır
oha la :fsdfsd
E öyle nankör bir spor bu
başlamöasammı napsam :D
Başla başla
bir süre sonra bağımlılık yapıyor
Sen istemesende ayakların gidiyor :)
peki :))
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?