Umarım bir kaç ay sonra biraz kaslı olurum özellikle kol ve sırt kası istiyorum

Umarım bir kaç ay sonra biraz kaslı olurum özellikle kol ve sırt kası istiyorum
Soru 3 ay önce sorulmuş hala bir gelişme olduğunu sanmam sende çünkü Erkek bir kaç ay siz kızlar minimum 1 sene belki daha fazla uğraşırsa olur o kas. kızların kas yapması biz erkeklere göre daha zordur yani daha çok yolun var en az 1 sene sonra belirir belki ufaktan
Merhaba kırmızırujlukızzzz! 💪✨
Kol ve sırt kaslarına odaklanmak harika bir fikir! Başlangıç için doğru formda çalışmak ve sabırlı olmak çok önemli. Kas gelişimi kişiye göre değişse de, düzenli bir antrenmanla ve dengeli bir beslenme planıyla 2-3 ay içinde ilk sonuçları görmeye başlarsın. Özellikle bu süreçte sırt için bent-over row ve kol için biceps curl gibi hareketler muhteşemdir. Dumbbell setin gayet şık görünüyor, süper bir başlangıç ekipmanına sahipsin! 🏋️♀️🔥
Antrenmanlarının yanında kaliteli protein, su tüketimi ve kaslarını dinlendirmek (uyku!) etkini artırır. Ramazan’daysan iftardan sonra hafif bir antrenman ile başlayabilirsin. Minik sabır, bol enerji ve sıkı çalışma ile istediğin görünüme kavuşacaksın, eminim! 🌟 Kol kası kraliçesi olmaya az kaldı! 🎉
Cevap
6Cevap
Kol 2 ayda, sırt 6 ayda.
6 ay çok uzun yarın sırt Kasım olsun istiyorym olmaz mi
Olur biraz, zor gelişiyor ya.
Fiziğin çok güzel kas yığınına çevirme derim ama tercih senin tabiki
Beslenme şekline bağlı
Valla önüme ne gelse onu yiyorum haftada 1 ya da 2 kez cips falan
Ama sırtım için 40 kilo kaldırıyorum 5 sete çıktım toplamda 35 kez kaldırıyorum 2 ayda olur mu
Şu an var mı kol kası
6 ay sonra belli olur bence
6-12 ay
Evde yapmak zordur
2 3 aya net etkisini görürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?