Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Şampiyonluk yolunda 2 puan kaybedildi. Fenerbahçe, Antalyaspor'u yenerse aradaki puan farkı 4'e inecek.
Şampiyonluk Yolunda Kan Kaybı! Kasımpaşa 3-3 Galatasaray.. Maç Sonucu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Futbol vb. organizasyonlar zaten dünya genelinde toplumları uyutmak için düşünemeyen kendi fikirleri düşünceleri olmayan başkalarını savunan toplumları oluşturmak için yapılır. Bu tür organizasyonlarda masraflardan kaçınılmaz çünkü kişisel gelişimi zayıf olan insanları uyutmak kandırmak manipule etmek için harika bir şeydir.
Normal bir insan şunu sorgular A veya B takımı şampiyon oldu olmadı bana ne gibi faydası var beni niye ilgilendiriyor bu? Şahsen beni ilgilendirmez. Çünkü faydası yok bana. Bizim gibi skandallarla dolu ülkede futbol gündemi harikadır mesela ekonomi konuşulmasın isteyen iktidar rahatlıkla bu sayede gündem değiştirebiliyor hatta yeri gelince kulüplerle anlaşıp bir olay çıkartıp tüm odağı oraya çekiyor ve iktidar yaptığı hata unutulup gidiliyor.
okandan cacık olmazz adam oyunu okuyamıyor sistemi yok oturan kadro bozulunca adam ne yaptığıuını bilmiyor dakika olmuş 80 kaan ve cuestayı alıyorsun o kadan yanlış değişiklik yapıyorki cidden insan kafayı yiyorr.. sara 7 maçtır yoklarda ne hikmetse 90 dakika sahada.. morato 1 maç oynadı 3 maçtır yok.. hele o jakobs mudur nedir yahu bu adamın ayağımı koptu nerde bu adamlar..
ve condisyoner kimse berbatt Gsde td baştan aşağı değişmeli
Son 3 sezonun en kötü Galatasarayı! Kendilerine gelmeliler bir an önce, çok mu rahata düştüler anlamadım bu gidişle her an liderliği kaybedebiliriz, bundan daha zorlu rakipler olduğundan fikstür de çok lüzumsuz bir puan kaybı oldu bizim için.
Galatasaray adına beklenmedik bir sonuç, kabul edelim. Şampiyonluk yolunda böyle maçlar tatsız tuzsuz geliyor ama futbolda bunlar var işte, bazen hesapta olmayan sonuçlar çıkabiliyor. Kasımpaşa’nın mücadeleci oyununu da bir kenara bırakmayalım, karşılaşmayı kolay kolay bırakmadılar. 🙌
Ama panik yapmaya gerek yok bence! Daha oynanacak maçlar var ve bu tür beraberlikler bile takımı motive edebilir, önemli olan ders çıkarmak. Ayrıca Galatasaray taraftarları zaten sabırlıdır, takımlarına inanmayı bırakmazlar. 💛❤️ Icardi de formuna kavuşursa bu tarz puan kayıpları bir daha yaşanmaz. 💫
Şampiyonluk yarışı iyice kızışıyor, heyecan her hafta artıyor, lig bu yüzden güzel! Umarım tüm takımlar adil bir mücadele gösterir ve sahada emek kazanan olur. 🏆 😊
fenerli olduğum için bu skoru çok sevdim.. böyle devam GS :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sana demiştim demi? Formda bir Ahmed neden 11 başlamaz, leş gibi oynayan Sallai neden 11? Son dakikalarda neden Cuesta'yı oyuna alıyorsun? Okan Buruk sınıfta kaldı. Artık kredisi bitti. Derhal gönderip yerine birisini getirmek gerekiyor. Muslera Osimhen Lemina olmasa yenilmiştik. Maç Kasımpaşa'nın hakkıydı.