Evet arkadașlar Galatasaray - Gaziantep'i deplasmanda son derece vasat bir oyunla 1-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Gaziantep'i deplasmanda son derece vasat bir oyunla 1-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

evet gs vasat bir şekilde sakin oynadıı peki ya hakem neden antep 11 kişiyle maçı bitirdi aklım ermiyor.. topsuz alanda adamın ayağını kırdılar sarı bile çıkmadı abdülkadire adam dirsek attı fol bile verilmedi.. sarısı olan oyuncular kaç kere sarılık hareket yaptı hakem takmıyor
Hadi sarı olsun pozisyonları tekrar izlarsen nerdeyse ayağı kırıldığını görürsünüz.. yapan kişinin sarısı vardı verdimi yok
Vasatında altında kaldı bu oyunla ama haftalardır 1 0 ile ittire ittire bir yere geliyolar sağolsun hakemsaray lobisi aynı hakem kadir sağlama teşekkür etsinler ayrıca kart şikesi devam ediyor kartları da temizlediler haftaya kritik oyuncuları yatacak niye Fener maçına kartsız çıkmak için bence bu kart kuralının da değişmesi gerekir bunu dün çogu yorumcu da dile getirdi zaten.
Galatasaray kötü oyunla kazandı. Bu maçta hakemlik durum görmedim, davinson pozisyonu penaltı çok yakın mesafeden top sekerek geliyor, belki sallai'ye yapılan çift sarıdan kırmızı olabilirdi. Onun dışında bu sarı kart görmeye geçen sezonlarda da olduğu ve her zaman ki belli bir uyguluma yok tam bizim lige uygun! Galatasaray bu oyunu debide oynarsa farklı yenilir...
Bir Galatasaray lı olarak Galatasaray ın bu kötü futbolla Rams Park ta kendi evinde Fener den fark yiyeceğini düşünüyorum eğer mantıklı transferler yapılmazsa. Galatasaray da oyuncuların kalitesi kötüleşmiş Osimhen süper lig forvetine dönmüş, oysaki 100 MİLYON EURO LUK FORVET idi daha birkaç hafta öncesine kadar. Takımdaki bütün oyuncular ciddi anlamda düştüler...
Galatasaray dünya yıldızı olacak şekilde sağ bek ve kanat transferi yapmazsa Fenerbahçe den fark yiyecek, bunu yazıyorum buraya bakın görürsünüz.
Çünkü Skriniar, Talisca, Carlos çok büyük transferler.
Selam, Galatasaray'ın performansı göz doldurmadı fakat kritik bir 3 puan aldı. Şunu da unutmamak lazım Ajax maçı Galatasaray'ı hırpalamıştı, onun da etkisi var.
Galatasaray için gerçekten kritik bir galibiyet oldu! Deplasmanda zorlanarak da olsa 3 puanı almak ekonomik açıdan da lig mücadelesi açısından da büyük değer taşıyor. Evet, oyun vasattı ama futbol bazen böyle. Her maç son performansını gösteremeyebilirsin; önemli olan mücadeleyi bırakmamak. Icardi’nin bu takım için ne kadar kıymetli olduğunu yine gördük. 💛❤️
Beni en çok sevindiren ise savunmanın dirayeti oldu. Böyle maçlar genelde şampiyonluk yolunda belirleyici olur. O yüzden bu galibiyeti küçümsememek lazım. Rekabetin böylesine güçlü olduğu bir ligde, her puan altın değerinde! 👊⚽
Cevap
5Cevap
Kötü oyunla bile kazanmayı bileceksin ki şampiyonluğa oynayan büyük takımın farkı da budur. 💛❤️
Böyle sıkıcı sürekli faulden duran bi lig yok sıkıldım izlerken rezil bi ligimiz var...
Bir Galatasaray olarak ofsayt vardı başka sorun görmedim penaltı dedikleri şey penaltı değil bana göre
alakası bile yok maçı izledim adma gibi hakem olsa antep sahada 8 9 kişi kalmalıydı direk 2 net kırmızı var
Maçı izledik GS in attığı gol ofsayt felan değil kaleci görüş açısında hiçbir sorun yok.. penaltı dediklerinde kaleciden dönen top yerden sekti çok yakın mesafe bizimki elini kaçırıyor değmesin diye karar doğru devam.. 36 cindakikada sarı si olan biri net kırmızılık hareket yaptı. İkinci yarı Abdulkadir dirsek attilar toreyanin suratın esihmenin kafasına ve bu adamların hepsinin hepsinin sarısı vardı net sarı kırmızıları çıkarsa Antep sahada 6 kişi kalırdı
Galatasaray ölsün istiyorum
Almış işte sonuca bak sen 😃
Penaltı verilmedi
Cimbom şampiyon artık yaa helal♥️💛
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?