Ben spor yapan yakışıklı bir adamım. Eskiden yapmadan sadece yakışıklı oluşum ve karakterimle, zekamla ilgi çekerdim ama sporla birlikte sayı x3 katına çıktı. Çünkü insanlarda ilk cemre göze düşer ve ışık hızında olur. Biz buna ilk izlenim deriz. İlk önizleme ilk fragman mühimdir ve mühimmatı iyi doldursan kazancının seviyesi sonsuzdur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yani ama kadınlar şunu düşünmüyor spor salonları ücretsiz değil bunun için bir erkeğin hem parası hem zamanı olması lazım. Ben çalışırken gidebilirdim ama aldığım paranın büyük bir kısmı oraya gidecekti çünkü protein de lazım sadece fitness yeterli değil ve aşırı yorgun oluyordum. Ayrıca birbirimizi sevdikten sonra 6 ay için de güzel bir vücut yapılabilir yani bu sonradan da yapılacak bir şey…
bir erkek o kadar kası tek bir kızı elde etmek için yapmaz. Para da almıyorsa bu işi yaparken. Başka bir sebebi olamaz. Yok, ben kendim için yapıyorum bahane. O vücut için. Sadece spor değil bildiğin hayatını adamalısın ve ben onu yapmam yapamam. Tek bir kız için. Gitsin bulsun kendine bir tane öyle adam uğraşamam.
İlk izlenim olarak kesinlikle evet ama görüntüden sonrası çok önemli zekası karakteri mesleği bunlar çok. Önemli tek başına hiçbir şey ilerisi için ise yaramaz bir çok özellik bir arada olmali
Kanka, işin aslı şu: spor yapan bir erkek genelde sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da daha güçlü oluyor! 💪 Spor hem enerji verir hem özgüven kazandırır. Ama insanın sadece spor yapıyor olması önde olmasını sağlamaz. Duruşun, karakterin ve hayata kattıkların da en az o kadar önemli!
Tabii, fit bir vücut kendine dikkat ettiğini ve disiplinli olduğunu gösterir, bu da çekicilik katar. Ama unutmamalı ki, asıl mesele kalpte ve kafada bitiyor. Spor yaparak hem iyi görün hem de kendini daha iyi hisset! 😎 Gerisi zaten gelir. 😉
Kasları geliştirmek kadınlardaki cinsel dürtüyü harekete geçirir geçirmesine de, kasları geliştirirken beyin gelişimi geri kalanları ne yapacağız? Cinsel arzu uyandırmak yönünde bir adım öne geçirebilir, ya bayık muhabbeti çekilmiyorsa? "Erkeğim güçlü kuvvetli olsun, beni serçe parmağıyla havaya kaldırsın" diyen aşko kuşko vasıfsız kızlar için bu dediğin geçerli olabilir.
Erkeği kadını yok spor yapan insan her daim fittir bakımlıdır enerjiktir yani birilerine gösteriş şekil şükül için o kadar ağır çalışmam ben benim için yaşam biçimi spor beslenmem hayatım her şey ona göre
Hıhı toprak alcak ama birgün o bedeni oda düşünülüyormu acaba genelde böyle bakınca hepsi sağlıktan guzelikten bahsediliyor ama insanoğlu öleceğini unutuyo sanırım 🙃
Hayır değildir. Aklı önemsiyorum. Kaslı ama aklı başka yerinde, tum enerjisini kadın tavlamaya harcayan biri kendini yırtsin belli olur. Aksine itici gelir.
Yoo herkes nasıl mutluysa öyle yaşar. Kendini sev. İyi olucam diye farklı şeylere yönelme bence. Herkes kendi gibi olmalı. Farklılıklara uymaya çabalamamalı. Gayet kısa boylu göbekli esmer adamlar bile taş gibi bayanla evlenip mutlu bir yuva kurabiliyor Kasma boş ver
@Banker_Bilo katılıyorum. Görünüş de önemli olmakla birlikte asla birinci sırada yer almamalı. İşte onu birinci sıraya koydukları için dışarısı fiziği mükemmele yakın ama gram fikri , düşüncesi olmayan aşırı itici insan gruplarıyla dolu.
İnsanları birbirinden ayıran, hatta bir insanı bir başkası için çekici ve özel yapan şey beden olmamalı... Dışarıda birbirinin kopyası yüzbinlerce insan var, ama her insanı biricik, tek, özel yapan zihin, karakter herkesin kendine özgü, yani herkes için tek...
İnsanın arayışı güzel, kusursuz beden olmamalı... Vurulduğun insan, madde ile değil, mânâsı ile çekmeli seni... Kusursuz güzelliğin ömrü belki 10, bilemedin 15 yıl... Oysa, bağlandığın ruh, 30 yıl sonra da aynı kalır...
Yalnız benim yazıp tekrar sildiğim şeyi yazmışsın. Dış görünüş 10 yıl sonra çok değişir , çöker gider ancak fikirler ya sabit kalır ya da üstüne alır. Duygusal ilişkilerde önce fikir, düşünce , bakış açısı , yorumlama yeteneği vs ilk sırada olmalı. Görünüş ikinci sırada. Bizim toplum sıraları şaşırdığı için de avmler hıncahınç doluyken kütüphaneler bomboş kaldı.
Kendine saygısı var imajı verir çekici gelir fizik olarak tek etken olmasa da etkiler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Spor ile ilgilenmesi güzel ve sağlıklı biri olduğunu gösterir ama tek meşgalesi bu olmalı çok kaslı bir görüntü hoş durmuyor bence yağlı olmasın yeter 10-15 yağ oranı güzel
Diğer şartlar aynıysa evet bence de öndedir. Ama diğer şartlar aynı değilse önde değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kişisel özgüven açısından soruyorsan evet. Karşı cinsle mu asebeg açısından soruyorsan. İlk 3 e girmez. Ama sana denk bir hemcinsinle kiyaslanirsan işine yarar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Fotoğraftaki adam çok itici ya. Karısının göz sağlığı iyi değil. :D
Göze çarpma olarak evet ama 4 yıl fitnes yapmış bir adam ve 4 yıl mühendislik okumuş bir erkek karşılaştırması yaparsak. Kesinlikle mühendisi seçerim. Aslanlarda yele insanlarda zeka.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Aynen öyle çok manita kaldırdım spor yaptigim için yalan yok