Vücut geliştirme yapmasın mümkünse genelde bunlar yumurta, süt, supplement falan kullanıyor ve gaz sorunları ortaya çıkıyor. Üstelik bazılar supplement kullanımını çok aşırıya kaçırıyor bunlar başlarda pek sorun etmez fakat ne tür hastalıklara yol açtığını yaşlanmaya başlandığı zaman ortaya çıkıyor genelde karaciğer sorunları oluyor.
Fitness filan yapmasını isterdim. Fit bir vücut iyidir öyle six packlere filan gerek yok hafif kaslı olsun yeter. Cılız durmasın yani ideal olmalıdır.
Bunların dışında bir adım öndedir çünkü sağlıklı bir erkektir. Bütün gün yatıpta göbek salan erkek değildir. Kendine beslenme konusunda bakarlar genelde. Spor yaptığı için zinde olurlar ve daha genç gösterirler.103 Yorumla- +1 yıl
Benden bahsediyor şu an
- +1 yıl
çok şey istemişsin ama haklısın tabii
En İyi Cevaplar
+1 yılTurk erkegi olmak bile bir adım ondedir demek..
Spor yakisiklilik karizma vs vs...
Bunlar bir klıftır105 Yorumla- +1 yıl
Tbrkler ben olsam eig secerdim
- +1 yıl
tebrikler :)
- +1 yıl
Ahaha tesekkurler :)
- +1 yıl
Yalakalık sezdim sanki
- +1 yıl
@_YouAreMyCure_ sakin ol :)
Spor konusunda 390 cevap paylaştı. Tum kizlarin goruslerini okudum tek tek.. bazilarini pek samimi bulmadim.. plaj vucudu diye adlandirilan atletik vucut tipine ölüp bitiyor bir cok kiz.. spor ya da kas deyince sanirim , bodycileri dusunerek boyle diyorlar.. estetik atletik vucut fitness la yapiliyor ve kizlarin uzerinde ayni bizim. iri gogus ve yuvarlak kalca incr bele duskinlugumiz gibi etki yapiyor.. duzgun atletik vucutlu bir erkege cogu kiz hayranlikla bakar.. duz bir erkek vucuduna hayran oldugunu iddia etmesin kimse.. estetik vucut denen bir kavram var sonucta.. yerinde , sekilli ve olculu kas kutlesi kadinlar uzerinde icgudusel olarak , guclu saglikli genleri olan erkek etkisi yapar..
70 Yorumla
Spor yapmak deyince herkez kas yapmaya odaklanmış vucut geliştiren demiyo spor yapan diyo.
Halter, binicilik, okculuk yuzlerce ceşidi olan bı acık bufedir spor ve soruya donelim her nekadar kızlar degıldır desede soruya olan talep tam tersini soyluyo yani öndedir. d00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılBence spor olayı kadın erkek herkeste aranması gereken bir özellik. Ama illa bir dalda usta olması gerekmiyo, en azından benim için. bir kaç sporla ilgilensin ama kendine kadar. Yani sağlıklı kalmak ve iyi vakit geçirmek için. Spordan çok zihinsel faaliyetler ilgimi çeker benim, karşımdakinin de öyle olmasını isterim.
30 YorumlaKızları tavlama amaçlıysa uzak dursun benden, ''sevdiğine'' güzel gözükmek içinse koşa koşa giderim abi ben :D:D:d:d.. d
31 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılAnlamıyorum spor yapmak güzel bir şey bende senelerdir spor yapıyorum ama kilomu koruyabilmek icin ki evet spor yapan erkek birazdaha ondedir sebebiyse bence atletik duruslarından kaynaklanıyor ha ama su var erkek dediginde oyle cıra gibi olmuycak biraz yapılı olucak birdsimdi tepki gelmeden diym dikkat bence dedim
00 Yorumla
+1 yılen azından spor yapan adam disiplinlidir. hayatı daha düzenlidir. kendini sever. özgüveni yüksek olur. zaman yönetimi iyidir... böyle gider. tüm bunlar bir sporcu bir erkeği , spor yapmayan bir erkekten ileriye taşır. illaki kızlar karşısında olucak değil ama. sonuçta sporumuzu , hayatımızı kızlar için sürdürmüyoruz. kendimiz için sürdürüyoruz. kız olsada olur , olmasada aslında
60 YorumlaHer ne kadar kaslı erkekler bütün kızların ilgisini çekse de buna ben de dahilim yine de insanın kişiliği daha önemli diye düşünürüm ben
41 Yorumla- +1 yıl
dimi
+1 yılBir erkek karakterliyse bir sıfır uzunsa iki sıfır tarihten edebiyattan anlıyorsa üç sıfır bir de spor yapıyorsa la havle vela kuvvete :) :) :)
51 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılHangi amaçla yapıldıgına baglı, bazıları kız tavlayabilmek için kas yapıyor sorsan saglıklı yaşam için.
94 Yorumla- +1 yıl
sence kız tavlamanın başka yolu yok mu da adam gidip dünya para harcayarak yıllarını verecekte kas yapacak? spor aşktır ve aşkta sabır gerektirir. senin dedin türdeki beyinler bir amaca ulaşamadan geri dönerler
- +1 yıl
@CalumVonMogger bu lafların banaysa başka türlü yok güzel kardeşim şimdi ki kızlar kaslı uzun boylu yakışıklı erkek diye tutturur oldu ben spora başlamadan önce kimse yüzüme bakmazdı bee selam vermeye bile gelmezdi vücut yapınca az da olsa konuşmaya başladılar artık ama iş sevgiliye gelince olmuyo boydan dolayı kız adam gibi adam ararım der ama yanında serseri piç dolaştırır.
- +1 yıl
@wolkydj yoknkardeşim sana demedim. benim söylemek istediğim bazı erkekler sadece kız tavlamak için kas yapıyor ama öncelik insanın kendi ruhunu tatmin etmesidir, kızsa ikinci plandadır. ben de bu sporla uğraşıyorum ama şu bir gerçekdir ki sağlık için değil sadece kas için yapıyorum çünkü sadece bu şekilde kendimi çok iyi hissedebiliyorum
+1 yılBazı gorgusuzler spor yaptığını belli etmek için kış gunu t shirt giyiyor. yapsnda göze sokmasn
63 Yorumla- +1 yıl
ne alaka? ben kendimi bildim bileli yaz kış t-shirt giyerim
- +1 yıl
Ne demek istediğimi herkes anladı 😃
Kişiden kişiye göre değişir bana göre her erkek için önemlidir kızlardan çok kendim beğendiğim ve kaslı ve daha sağlıklı bir bünyeye sahip olmak için spor yapıyorum. Bu da yarı çıplak olarak vücut resmim ( Not: Estetik olarak beğenmeyen bayan arkadaşlar yine de vardır, bilginize )
https://i.hizliresim.com/j4A1nJ.jpg10 Yorumlakoşması biraz çekici ama balon gibi şişmiş erkek de bir o kadar itici. terli olunca bile çekici olanlar var, tabi bunun için atlet tarzında bir şeyle koşması lazım bide saçları kumral ve uzun olup da koşunca terden daha koyu bir renk alması bence çekici. biraz iğrenç miyim ne? hayır değilim :D
04 Yorumla- +1 yıl
Agzim açık okudum :D
- +1 yıl
Ay senn patlıyosuuun:)
+1 yılAbi egoist olmayinda ne oluyosaniz olun. bodyci falan olmasin asabimiz durduk yere bozulmasin sjshsjsh adam gibi edebinle git basket oyna yuzmeye git spor yapan erkek cooldur bence. Ama dans edenlerde cok cekici oluyo
00 Yorumlabir adım önde falan demeyelim de bence bir spor dalıyla uğraşmalı
ama böyle fitnessa gidip fırsat buldukça orasını burasını olmayan baklavasını cekip her tarafa atan tiplerden olmasın21 Yorumla- +1 yıl
birileri aşırı kas seviyor demek ki :)
Sigara içip boş vakitlerinde ne yesem nerede yesem diye düşünen bir erkeğe göre spor yapan erkek kesinlikle öndedir.
30 Yorumla
+1 yılSpor yapan insan hayatta bir adım öndedir, her açıdan öyle, sporda ne tür bir çekicilik bulursun ki? Spor sağlık için yapılan bir şey, kızı erkeği de olmaz bence
10 YorumlaEvet son derece çekici kılar. Öyle bir şey yok diyen külahıma anlatsın. Hanginiz yağ oranı %40 olan bir erkekle %8 olan spor yapan bir erkeği bir tutar?
33 Yorumla- +1 yıl
işte örnek dürüst insan :)
+1 yılSpor yapmak tabiki de onemlidir saglikli yasam icin falan filan. Ama herkes kendi icin spor yapmalidir bir baskasi icin degil. Spor yapmakla bir adim degil, adam olmakla bes adim one gecersin...
00 Yorumlaartik cebinde 5 kurus parasi olmayan bile spora gidiyo bence onun modasi coktann gecti bile ama sporun. yaninda ilgilendigi bir alan olursa futbol voleybol boks gibi cekici olabilir :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sporun yanında derken? Futbol , voleybol , boks bunlar spor olmuyomu? Hala Fitness ve BodyBuilding anlamını öğrenememiş toplumumuz.
- +1 yıl
ben yani :D
Onemli olan spor yapmak degil meyvelerini alabilmektir illaki kas olsun demiyoruz bazi kizlar gobekli erkekleri daha cok cekici bulmustur buzamana kadar
00 Yorumla
+1 yılEvet bence bir adim önde'dir cünkü ilk dis görünüse bakilir/etkilenir insan ve cogu kizlar kasli/sportif erkekden etkilenirler
50 Yorumla
+1 yılBence tamaman sporla alakali sen hic celimsiz kucuk omuzlu bir erkege donup baktin mi? hayir buyuzden onemli spor yapin beyler
22 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
ahahahaha işte aradığım cevap :))
Evet kendine bakan erkek her zaman daha çekicidir de hayvan gibi şişmesin yani ortayı bulsun o spor yaptıkça seni de yapasın gelir birlikte yaparsınız fln☺☺
25 Yorumla- +1 yıl
Keşke olsa beraber spor yaptığımız bir sevgili :D
- +1 yıl
o kadar spor yapıyoruz ama Hanımefendinin spor yapmaya niyeti yok :)
Bence alakası yok, sevgilimin mesela hafif göbeği var, spor yapayim eriteyim diyo ben istemiyorum göbekli daha hoş ne guzel yumuşak yumuşak göbeğinde uyuyorum :))))
20 Yorumla
+1 yılee tabi bana göre ilk dış güzellik öenmli sen şimdi kaslı biriyle normal göbekli birini bir tutarmısın ya da kıllı kılsız
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle spor yapan erkekler daha çekici ve sexsi
41 Yorumla- +1 yıl
çoğunluk bu yönde düşünüyomuş :)
+1 yılSpor saglik icin yapilmali gösteric yda bu tur amaclar degil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir antrenör olarak spora meraklı bir eşim olsun çok isterim. Sporu sırf kızlar için yapan erkek tabikide iticidir benim için. Fakat sporun gerçek anlamını bilen ve bu yüzden seven erkek çekidir :)
40 Yorumla
+1 yılO şöyle olacak lüks spor salonlarında jilet gibi bir arabayla gelip spor yapan erkek bin adım öndedir.
00 YorumlaÖncelik dış guzelliktedir iç güzellik sonradan gelir ilk önce gördüğün de etkileneceksin. Insan dış görünüşe aşık olur sevgiyse iç güzelliğedir
10 Yorumla
+1 yılspor yapan, bakımlı, romantik, yakışıklı, zengin, komik, anlayışlı, uzun boylu, cömert erkekler bir adım öndedir sadece.
02 Yorumla- +1 yıl
hadi erkekte bunlar var diyelim peki sen de ne var?
- +1 yıl
çok güzel şeyler var bende de. görsen dibin düşer.
benim gözümde kesinlikle bir adım öndedir. spor yapmak illaki kas çalışmak falan filan değil kendi sağlığı için spor yapıyorsa örneğin koşuyorsa yürüyorsa vb gibi şeylerde yani... öndedir bana göre
10 Yorumla
+1 yılBen bir dönem spor yapmıştım ama kas kütlem arttıkça daha iri bir adam oldum çıktım. Sonra iş güç derken bırakmak zorunda kaldım işte...
02 Yorumla- +1 yıl
Irilik kotu bisimi sence
- +1 yıl
Yoo aksine çok iyi. Ama işten güçten bıraktım. Başlamak istiyorum aslen... Hatta başlayayim yine bakalım...
+1 yılHayır genelde iki gram kas yapınca bir tarafları kalkıyo çoğu erkeğin ve bazı kas manyağı kızlada pervane oluyo peşinde onunla mı uğraşcam yesin yesin şişsin pandam :D
31 Yorumla- +1 yıl
Açık sözlülüğüne hayran kaldım :D
+1 yılSpor iyidir. Ama spor salonlarında selfie çekilip üstü çıplak resmini pp yapcaksa kalsın, istemem.
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahdkd sonuna kadar katılıyorum. Apaçi apaçi yapmayın kendinizi beyler ya
- +1 yıl
Anyen.
+1 yılbalon gibi şişip yaratığa dönüşmedikleri sürece evet öledirler.
10 Yorumla
+1 yılalakasi yok bence ama sporu sevdigim icin hosuma gider onun da yapmasi
01 Yorumla- +1 yıl
hımm karşılıklı yani
Spor yapması değil ama kaslı olması benim için tercih sebebidir
13 Yorumla- +1 yıl
koşuyorsa fittir- vücut geliştirmeye uğraşıyorsa kaslıdır. bu kadar basit
+1 yılÖnce Türk Erkeği Sonra Erkekliğini ilerletmiş Adam olan herkes 1 adım öndedir :D
Spor karizma taşfırınlık vs..
bunlar sadece kendine kattıgın özgüven :)00 Yorumlahem de nasıl çekici kılar.. offf olsa da yesek :DdD
20 Yorumla
+1 yılBana bir gelene ben 1 değil 2 değil 3 değil tam 5 kavanoz bal 100 tl (rek-lam-lar) :D
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/kj0Ovv.jpg Şimdi Bu Erkekler mi Göbekliler mi Tabi ki Spor Yapanlar Kanka
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka catla patla
İşte bu yüzden ölene kadar body building kapak fotografım der susarım 💪💪💪
10 Yorumla
+1 yılOlabilir belki ama oyle aman aman bir durum degil bnce
11 Yorumla- +1 yıl
katılmıyorum
Spor Yapan her iki cinste çekicidir. Erkeğin yapısı atletik olmak zorunda zaten.
11 YorumlaBir insani seviyorsan kasli olmasi gerekmiyo durust olmak gerekirse bende yanimda gobekli duran birini istemem ama illa kasli olmasi gerekmiyor yani
00 Yorumla
+1 yılGerçekçi olalım hangimiz kendine bakmayan birini çekici buluyoruz ki? Tabikide bir adım öndedir.
10 YorumlaŞahsen önemsiz adam olsun bana değer versin kas yığını olmasa da olur
00 Yorumla
+1 yılBence Alakası Yok. İlla Birisi Spor Yapıyo Diye Önde Olmaz.
00 YorumlaHayir tabii ki. Azcik kendinize bakin yeterz Kisacik boy ve kasli vucutla igren bir goruntu var bide icler acisi.😶😶
16 Yorumla- +1 yıl
Bence acilen bir doktora gorun. Gururlanmak degilde boy konusu gectiginde savunmaya gecmen normal degil. Insanlar olarak "sarisin esmer, zayif sisman, cirkin guzel, minyon at gibi" siniflandiriyoruz. Gorusunuse gore. Kisilige gore degil. Demek istedigim, kisa boylu bir erkegin kas yapmasi hos durmuyor. Kisa erkeklerden nefret ediyoruz yazmadim oraya ben. Tekrar oku. @wolkydj
Abartmadığı sürece. Bildiğin kız gibi diyet yapan, ortamda ben fast food yemem pasta yemem diyen erkek çok itici^^
20 YorumlaKanka her zaman ondedir hele bide duzgun insansa böyle bir 10 adim one gecersin :D
01 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılBenım sahsen oyle takıntılarım yok vede bazı kızlar bu takıntı var gercekten haklısın bu acıdan :D cekicilik acısından hıcte ılgımı cekmıyor zaten ınsanın karakterı dzgun olsun yeter
02 Yorumla- +1 yıl
Ziyaaa
- +1 yıl
Ulan ziya anladik atıyorsun bari yenilir yutulur cinsten at be oğlum demek çakıyla aslan öldürdün ha
+1 yılAlakası yok. Bnde spor yapıyorum sporu kendin için yapıyorsun. bu sorundan sporu kızlar için yaptığın gayet net ve açık.
01 Yorumla- +1 yıl
yuzdelik dilimlerde var
Zayif bakimli kiz mi sisman kizmi sen hangisini seciyor ii gozle bakiyorsan kendine oyle davran..
10 YorumlaHayır kaslara felan gerek yok. Kız bir gülüşünü görür ve zaten en cekici erkek olmuştur onun icin.
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBilmiyorum reis yapıyoruzda çekicimi yapıyor iticimi bilemedim
10 Yorumla
+1 yılşahsen ben yüzüyorum ve ara sıra koşuya çıkıyorum. bence öndedir :) kız olsam öndedir derdim yani :)
10 Yorumla
+1 yılSpor yapan erkek değil ama insanlar bir adım öndedir.
10 Yorumla
+1 yılSpor yapmayı ne için düşündünüz? size ona göre cevap vereceğim.
00 Yorumla
+1 yılKadın erkek fark etmez spor insan için iyi bir alışkanlık tir. . yapılması gerekir. .
10 Yorumlakız tavlamak için yapıyom 26,5 sevgilim oldu o 0,5 çok kısa bişeydi ondan takılma ona, hoş bişey tavsiye ederim
10 Yorumla- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat