Kaslı erkek daha mı öndedir her zaman?
Ne bileyim ya hep kas düşkünüyüm, sizcede öyle değil mi?
Ne bileyim ya hep kas düşkünüyüm, sizcede öyle değil mi?
Kadının fiziksel özelliğine göre değişir düzenli spor yapan bir kadın yatakda kassız erkekten zevk alamaz. Birde kasın doğallığı önemli kas kemiğe tam oturmazsa sadece dış görünüşü iyidir. Doğal kasa sahip bir erkek o filmlerdeki gibi olmaz yağ oranı düşük olur ama kasları tam belli olmaz. Kısacası o yakışıklı gördüğünüz hollywood ünlülerinde kas vardır yoktur diyen kendini kandırır.
Biri benimi çağırdı 😀
Kaslı erkek öndedir. Erişemeyen kezbanlar b. k atmasın, keko erkekler de kıskanmasın, seksi işte hepiniz de bakkal hüsnü gibisiniz, kimse sizin kıllı göbeğinize bayılmıyor.
60.media.tumblr.com/.../...gfVIKO1razhsgo1_500.jpg
61.media.tumblr.com/.../...2xLzCI1razhsgo1_500.jpg
1. Resimde sağdaki mükemmel ya 😍
bende kaslıyım da bunlar hormonlu erkekler 1 yıl ara versinler zibidi gonzelez olurlar xD
@Romantik_Biri Hormonlu vücutla, hormonsuz arasındaki farkı yapabiliyorum, vücutları hormonlu değil, doğal. Hadi iyi günler.
bn dogal oldugunu sanıyorum çünkü kasları sırf dolgun kas şekilleri yok bndde ful harita gibi bütün kaslarım gözüküyodu hep hızlı yapmıslar zayıf ken başladıkları için sen fark etmiyorsun tanıyorsan sor ilaç kullandın mı de
@Romantik_Biri Arkadaşım hormonluysa bile seksi işte bu b. k atma niye? sanane yahu? :)
hepsi senin olsun napiyim
@Romantik_Biri sağdaki benim ya 😍
tamam
Kaslı erkek her zaman 1-0 önderdir. ;)
#KaslıErkekCandırGerisiHeyecan
Cevap
83Cevap
vücuduna sahip olmayı hedefleyen erkeklerin kaslı olanları öndedir. Kalbinde yer etmek isteyenlerin kaslı versiyonlarını bulursan şanslısın :) Yani ilişkiden ne beklediğine bağlı, fitness salonunda beynini geliştirmeyi unutan biriyle yatağın dışında pek bir şey yaşayamazsın.
Şimdi allah için kaslı erkek daha iyidir her anlamda.. Ama bir düşün. Kaslı bir erkek beyni gelişmemiş? Cesareti yok? Vede sevişmeyi bilmiyor bir anlam ifade edermi?
Bilmesine hiç gerek yok 😍
: ) bence gayet yalnışsın. Iphone 6s im olsunda şarzı hiç olmasın. Vede telefon açılmasın diyosun resmen ah bu kızlar anne rahminde beyin hücrelerine zarar gelmesinin nedeni annelerinin sigara içmesi ya da saglıksız beslenmesi işte bak misal örnek
Bundan 1 yıl önce tahta kurusu gibi biri olarak söylüyorum beyler..
Artık bana bakarken Kızların ağzının suyu akıyor.
Bu hayatta dış görünüş herşeydir. Kimse dışını beğenmediği şeyin içini merak etmez.
Aynen öyle 😃
Senin kaslarını 💪 da beğendim 😊
Dışın belki güzel hoş yakışıklı kizlarin istediği özelliklerde gibi diyelim. Peki çakalın hırsızın şerefsizin birisisin diyelim. . Özellikle SORAN kişiye diyorum. Şerefsizin iki pazusuna mı kapılacan?
@Fırtına0606 Allah Allah helalinden çalışıp benimle ilgilensin yeter 😊
Tamam sana göre şerefsiz kitabsiz olabilir. 👍
bro daha az efekt kat pp'ye.
Erkekler popoya memeye önem verdiği zaman kızıyorsunuz ama..
Yok ben kızmıyorum 😃
Benm erkek arkdsm kas yığını. S s ama ne biliym hic sevemedm şu kas olaynı yanmda korumam gibi duruyo 😂
Ne güzel işte 😃
Yok be davulun sesi uzaktan hep güzel gelir zaten 😂😂
hayır zeki ve olgun erkek öndedir olgun dediysem beynen olgun aklı fikri olsunda kas mas olmasada olur
helal sana...
Peki siz kızlar kaslı erkeği haketmek için ne yapıyorsunuz?
Nefes alsak yeter 😃
Valla o vücudu yapan adam için nefes alman yetmez 😉
Bir erkek ne kadar çirkin olursa olsun iyi bir vücuda sahipse bir şekilde sevgili yapar ilgi çeker ama bir erkek ne kadar yakışıklı olura olsun sisman ise kız arkadaş sayısı neredeyse sıfırdır malesef ki...
İnsanları et parçası olarak gördünüz sürece , gerçeklere göremeyeceksiniz :)
Yav bul bir orta halli tipi düzgün, şekerpare gobekli birini bağla kendine. Aldatma derdi yok bisey yok ohh miss. Yapacan kasli bir sevgili kiskanclik diz boyu. Eee haliyle tatmin olmayinca gözünün yaşına bakmaz.
Hmm oda var tabi 😕
her zaman demeyelim. ben zekadan hoşlanırım mesela. zeki erkek bana daha çekici gelir. ama bir erkek fazla zeki değilse vucuda odaklansın tabi :D
Adonis kası üzerindeki dövme seni deli eder o zaman.
Yok ya kas olsa yeter 2
Hep o kasli erkekler pesinden gidiyorsunuz itilip kailiyorsunuz sonra zaman geciyor yalniz kaliyorsunuz o geride biraktiklarinizi özlüyorsunuz
Hayır değil. Bence çok kas gergin gösteriyor adamı. Uçan balon gibi hareket özgürlüğü yok. Bence vucudu fit olsun yeter.
öyledır kafa şırnak vucut parıs olursa kızların agzının suyu akar :D
Aynen öyle 😃
@Esprisso cogunuz oyle dıyelım :D
Kesinlikle. 4 yıl önce 48 kg'ydim, tişörtler mundar olurdu üzerimde, şu an 75 kg'yim ve yazın dar tişört giymeye çekinir oluyorum bazen, yanımdan geçen çoğu kız dönüp bakıyor resmen, spor yapmamış kekolarda sinirinden bakıyor o ayrı tabi :D
İste hep senin gibi dusunenler kaybediyor bu hayatta:) bir gun bakmissin kasli kollar arasindasin. sabah bakmissin tek basina kalmissin kullanip atilmissin:) önce guvenilirlik. sonra kas vs. Seyler gelir yas 20 ama cahiliyet %80 :)
Kessinlikle abartıya kaçmadan temiz fit olmak iyidir :)
Hiç kasım yok yakışıklıda değilim Sıradanım kimse için özelleşmem tek sevdiğim hariç
Yooo, benim için kas falan hikaye, elektrik almam önemli. Daha çok tipsiz sempatikler oluyor😊
Ya bence öyle zayıftan da şişko dan da nefret ederim kasın daha iyi bir görüntüsü var
Kimine göre öyledir ya bir ortama girdiğinde geniş omuzlar ve geniş göğüs kafesi dikkat çekiyor her zaman
Yok kaslı erkek her zaman 0-1 geridedir ablacım dalga mı geçiyosun?
Sen öyle san 😃
Kastan fazlası olanın zekası kırpık oluyor ona göre hani
Kişiye göre değişir. Bazı kızlara beyin kası daha çekici geliyor mesela. Ki bu daha mantıklı.
Genelde sağlık için yapıyoruz ama fizik açısından da işe yarıyor bazen
abartmamak koşuluyla hoş duruyor ama o kasları niye yaptıkları malum
Kızlara göre kaslı erkekler hep önde ama en çok aldatanda onlar.
Sporu biraktim 3 ay sonra benim vücudum boyle olmamalı diyerek tekrar başladım simdi kendimi daha iyi hissediyom
Kadınlar sever yaratılış gereği onlar iktidarı güçlüyü sever pısırık erkek istemez bu hayvan aleminde bile geçerli dövüşü kazanan aslan dişiyi alır 😉
evet öndedir, fotomu atardım ama xper1 olduğum için buradan link atamıyorum
sen neden beğeniyosun
Neden beğenmiyeyim ki 😃😍
keşke fotoma yorum yapsan
foto atsam yorum yapar msn
Evet
gizliden çıksam y*zar mısın peki?
ö*zelden atıyım foto
Tamam
gel
Kas tabi aga şimdi bir Cem Yılmaz var bir de Brad Pitt, Chris Evans, Chris Hemsworth var :D
kas yıgınıyım ve bu sporu ne için yaptım kendimi korumak için
Erkeği bilmem de poposu yerine beyni gelişmiş bayanlar tercihimdir.
Oyle erkekler egoludur seni kullanir biyerleri kalkar sen onun icin olmasanda ona bakicak kiz coktur
Bazıları göbekli sever zevkler ve renkler tartışılır bu arada baya kaslıyım
evet Türk kaslı erkekler öndedir
Genelde göbek kası oluyor ama 😂
Cinsel olarak tatmin etmekde zorlarnırlar hatta profesyoneller, onlar varya oglandır cogu
Her erkek ve kız kaslıdır.
Evet mutlaka kas var ama şekil kaslardan bahsediyorum 😃
Çok kaslı sevmiyorum. Şişme bebek gibi oluyorlar ya.
Güven kokan erkek 5-0 öndedir.
yaşlanınca sarkar hep
Hayır sarkmaz 😃
Ne yapıyorsun şimdi 😃
Önemli bir faktör ama olmazsa olmaz değil
Yani o da var sonuçta 😃
Kaslarım yok. Ama her zaman gol atmayı başardım.
Kaslı değil ADAM olan öndedir
Kaslı ADAM zaten 😃 ama kas önemli yani 😄
Evlendiğin kişi göbekli olur rahat ol sen :)
I ıııı kas olsunn yaa 😍
Size sormak lazım bunu :D
Tabi bize sorcan 😂
Öyle Tabi 😂
Leonardo Di Caprio kaslı değil mesela.
Çeşit çeşit hastalık var işte
aynn kaslılar cok yakışıklı örnk BARIŞ ARDUC :D
Hayır. Ben kas sevmem
sevdıgını koruybılen erkek ondedır her zaman
Zayıf olmasın çok kaslıda olmasın
Aynı fikirdeyim. Her iki cinse de yakistiriyorum.
hayır tabikide, uzun boyu sakalları saç modeli
What¿
Öncelik güzel ahlak ✌
Hayr kaslı erkekler itici geliyor bana :/
Kızlara göre daha öndedir
sevenide var sevmeyenide
Kızlara göre parası olan erkek her zaman öndedir.!
Evet ama cok da önemli değil.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar