Gizli Üye(30-35)+1 yılAlfa Ruha sahipsen öndedir. Yoksa avlanmayı beklersin. Lakin kaslı beta erkeklerin avlanma şansı, kassız betaların avlanma şansından daha yüksektir. Alfa , sigma ve Beta ayrımları hakkında, Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl olunur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Gerçekten Red Pilcilerden, sapık olmaz. Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kaslı olmak erkeklikle de ilişkilidir, dolayısıyla kadınlara güvenlik ve koruma duygusu sağlayabilir. Güç ve koruma algısı bazı kadınlarda arzu edilirlik duygularının tetiklenmesine yardımcı olabilir ama basit olmayab bir kadını etkilemek için tek başına bir faktör değildir ya da bir faktör bile olmayabilir. Kişiden kişiye değişir. Karakter ve duygusal zekası daha önemli benim fikrim.
00 Yorumla
Karakterli, saygılı, eğitimli ve ilgili olsun yeterli. Tabii full paketin üstüne extralar da olsa harika olurdu. Yanımda olan erkeğin postürlü görünmesini isterim. Ama tek özelliği de bu olmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir kaç metre geriden gelir. Kas ile ilgili bir durum yoktur. Kafası boş bir erkeği hiç bir kadın kabul etmez.
25 Yorumla- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer insanlara nazaran 3-0 öndesindir. Önce kişi açısından tabi.
10 Yorumla - Spor konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkızlar tipe bakar
10 Yorumla
+1 yılKaslı bir erkeğin her zaman önde olduğu düşünülmez. Çekicilik ve çekicilik algısı kişiden kişiye değişir ve sadece dış görünüşe dayanmaz. Kişilik, zeka, mizah gibi özellikler de önemlidir ve sadece bir insanı kaslı olduğu için görüntüsünden dolayı beğenmek doğru bir şey değildir. Bugün alınan futbolculara baktığımız zaman bir çoğunun kaslı olması Ama güzel bir performans gözlemliyoruz, bu sene Beşiktaş'ın yaptığı transfer isimleri güzel olsa da performansının ne kadar kötü olduğunun farkındayız.
10 YorumlaKadın görünüşten ziyade "bu adam sporcu yanıma da yakışır, yatakta da iyidir, kendine bakan da bir erkek" gibi düşünür, bence kas yapmak iyidir. Sağlıklı olursun uykun düzene girer, kas kütlen artar, sağlıklı beslenirsin, daha iyi nefes alır verirsin vs
10 YorumlaBnce kas felan geçici ben samimiyete bakarım karakterli olsun kaslı olmak anlam ifade etmiyo bnim için
324 Yorumla- +1 yıl
@cemm___ hocam her profesyonel dövüşçü nün sevgilisi yok ya vallaha ama dediğin doğru pısırık olanlara pek bakmıyorlar ben bir keresinde boks makinasını kırmıştım bisürü kız beni seyretmiş tipimden dolayı değil ha boks makınasını kırdım diye veya birisinin üstüne yürümüştüm sonrasında tanışmak isteyenler olmuş tu
+1 yıldostum kası kız için yapmadık 7 yıldır bu spordayım çogu herkes bıraktı gitti bi ben kaldım bu salonda hocam bile bıraktı ama ben, im cüssem büyük baya bana kız vermezler zaten
00 YorumlaTabii ki bir kere Instagram da daha çok istek alır , kızlar yürür , daha kolay yaklaşır sevgili olurlar kaslı erkeklerle , ve cinsellik kısmı cennet gibidir kaslı erkekler için
00 YorumlaBen vallahi kas fazla sevmiyorum ya neden kimse inanmıyor
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen üniversitedeyken bir kız konuştuğu her erkeğe karın kasları olup olmadığını soruyordu. Bir arkadaşımda çok düzgün 6pack vardı. Bu kız, arkadaşı sırf karın kasları var diye eve attı. Sonra o kızın arkadaşları da birer tur denedi. O zamandan beri kas yapmanın işe yaramadığını söyleyen kızlara inanmıyorum.
00 YorumlaSanmıyorum çünkü vücudu kas dolu olup kendi fos çıkanlar da var
00 Yorumla- Spor konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılKasla kızlara şekil yapmak yerinde ben gibi karakteriniz otursun yeterli gencolar
00 Yorumla Abartılı kas sevmiyorum ama postür olarak düzgün olması karakteri de düzgünse öne alır tabi
00 Yorumla
+1 yılKası çalışarak herkes yapabilir. Ayrıcalıklı bir tarafı yok şahsen.
00 Yorumla
+1 yılHayır merhametli anlayışlı zeki ve nerde ne yapacağını bilen adam bir adım öndedir
06 Yorumla- +1 yıl
valla hiç önde olmadım o dediklerin para etmez yenilip yutulmaz anca ingiltereye gelince bir tane zenci kız tüm bunları bana söyleyip senin gibi erkek kalmadı dedi..
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
o zaman soruda istisnaları içeriyor neden çok takalım?
- +1 yıl
Takan sensin ama 🤷🏻
- +1 yıl
Evet beni begenmediğin için çok takıyom 😄
- +1 yıl
Sen insanları zorla kendine beğendirtiyorsun anlaşılan 🤣
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır. Benim için geçerli değil. Bana nasıl davrandığına bakarım. Düşünceleri düşüncelerime uyuyor mu ona bakarım. Sonra fizik gelir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslı erkeklerin popolari da sıkı oluyor çok zevk veriyor. Aktif gay olarak bayılırım. Özellikle bol squat yapıyorsa fena ba silir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet öndedir o kasların altına yatmak ister genelde kadınlar
01 YorumlaKas yapmadan önce bu soruyu sorabilirmiydin acaba merak ettim de hayır önde değil en azından benimde değil olamazda zaten
00 YorumlaEğer huyu suyu iyise öndedir tabiiki (kas güzeldir hdhshd)
00 Yorumla
+1 yılacikcasi sporcu olmayan erkege bakmiyorum bile...
07 Yorumla- +1 yıl
yani bu onde mi demek yoksa zaten baslangıcta mi demek bilmiyorum
- +1 yıl
pek kasli gorunmuyorsun
- +1 yıl
ama boyle tercih eden de cok var begenilirsin
- +1 yıl
o adamlar zayif degil yani ben onlardan bahsetmiyorum beli göğüs kısmına gore ince tutup omuzları calısanlar isin zor tarafı da bu genetik sağlam beslenme ve sağlam basmak ister bu da zor elbette
+1 yılHayır karakterli erkek öndedir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bu soruya evet derdim
Ama herkese göre değişir tabiki de10 Yorumla
+1 yılben dış görünüşe önem vermem
01 Yorumla- Spor konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılKalbi güzel erkek her zaman 1-0 öndedir
00 Yorumla Fizyolojik olarak evet
00 YorumlaYapili erkek > kasli
00 YorumlaBazıları dağ ayısına benziyor
00 YorumlaAbartı sevmem ben normal olması lazım
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir beyni kaslı olmalı
00 Yorumla
+1 yılHayır, aşırı kas sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılyok öne geçemedim. Öyle bir cabamda yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar hasta onlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde evet, özellikle de burada.
00 Yorumla
+1 yılDaha çekici duruyor
03 Yorumla- +1 yıl
Monicaa aşkım benim Yaa ,
Profilde iyisin
Evet
06 Yorumla
+1 yılKarakterliyse evet öndedir
00 Yorumla- Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öndedir
00 Yorumla
+1 yılTip önemli
00 YorumlaSpor konusunda 361 cevap paylaştı. Bir tık.
00 YorumlaÖndedir
00 YorumlaHer zaman olmasa da çoğu zaman evet
00 Yorumlaevet
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılevet
00 YorumlaYerine göre herkese yakışmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır, kızlara tipe ve paraya bakarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben öyle tiplerden nefret ediyorum
00 Yorumla