Spora başlama istiyorum fakat hangisini başlamak konusunda kafam karışık, siz olsanız hangisini yapardınız? Neden?
Yüzme
Crossfit
Boks
Fitness
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Crossfiti bir ay bi denemeni öneririm en azından.
Vazgeçemeyeceksin..
Brocum, ben crossfit yapıyorum senelerdir. Grup halinde yapılması zaten cezbedici. Canın sıkılmıyor ve sürekli bir hırs halindesin. Bir şey kaybetmeyecek aksine çok şey kazanacaksın💪🏋️♂️
Şehir?
Soru sordurma bro daa. İlçeyi söyle de öneride bulunayım diye çabalıyorum burada. Neyse, bir araştır.
Ah ahhh sevgili SeaHawkx, spora başlamak müthiş bir karar, tebrikler! 🙌 Şimdi gelelim asıl mesela: Hangisini seçeceğin konusunda sana biraz rehberlik edeyim dostum!
Eğer suyun içinde özgürlüğü hissetmek istiyorsan yüzme tam senlik olabilir 🏊♂️! Yok, ben adrenalin isterim, yumruklar konuşsun diyorsan boks tam bir stres atma seçeneği! 🥊 Ama enerji patlamaları yaşayayım, güçlü olayım diyorsan crossfit seni bayağı yoracaktır ama mükemmel sonuçlar alırsın. 💥 Fitness'a gelirsek, o klasik ama etkili bir başlangıçtır; kasları çalıştırır, kondisyonu da süper artı! 💪
Ben olsam fitness ile başlar, sonra kendimi geliştirdikçe diğerlerine yönelirdim. Ama canın hangi sporu çekiyorsa ona git, sonuçta spor mutluluk demek, keyifli olması şart! Enerjik ol ve formunu yakala derim!🔥 Anketten de "Fitness" diyorum, hadi bakalım bir adım at! 💥
Cevap
5Cevap
Denemek lazim bence ben de 1 ay yüzdüm sarmadı boksu deneyeceğim bakalım
Yüzme olabilir
Ne istediğine göre değişir. Ben reformer pilatese gidiyorum mesela. Hem fazlasıyla esnediğimi düşünüyorum hem de kolay görünse de değil ve kas kütlem de arttı. Vücuduna göre de karar verebilirsin.
Bence fitnesi ama yüzmeye olabilir. Kendim yüzmeye bayılırım öneririm. İnsanı rahatlatıyor.
Boks stresini rahat atarsın
Her biri birbirinden farklı konu
Boks fitness.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?