Evet arkadașlar Galatasaray - Az Alkmaar ile 2-2 berabere kalarak avrupa ligine veda etti. Maça kaleci günay performasınyla damga vurdu. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Az Alkmaar ile 2-2 berabere kalarak avrupa ligine veda etti. Maça kaleci günay performasınyla damga vurdu. Maçı nasıl buldunuz?

okan cidden adamı deli eder.. jelert ısrarla neden sol bekte koy sağ beke vede şu barış 90 dakika ne halt yedi mertens sahada yok sara kayıplarda davidtson çok pas hatası yapıyor günay harikaydı.. Okanın tek yaptığı akıllıca şey Osihmeni oyundan alması adam tek başına savaşıyordu baktı tur gelmez aman sakatlanmasın diye çıkardı
Tüm maçlarda Günay oynasaydı belki kiev maçını kazanıp şu an bu turu oynanamış direkt son 16 turunda olacaktık. İlk maçta da Günay olsaydı 4 yemezdik belkide. Hala jelert i oynatıyor kafası çalışmıyor bu mal Okan ın. Jelert kendi bölgesinde bile berbatken sol da oynatması bunun kanıtı. Jakobs, jelert ve cuesta ya toplam 25 milyon euro harcandı yani direkt çöpe attılar yazık valla. İnsan o paraya ilk 11 kurar
Selam. Tek kelime ile rezalet!
Hatta kaleci Günay olmasaydı rahat 3-4 fark yerdik.
AZ Alkmar güzel futbol oynadı, resmen GS defansını yardı geçti. Bu futbolla zaten daha fazla ileri gidemezdik. Okan Buruk'un artık sorgulanması gerekiyor.
😀😀 sen bu işi biliyorsun.
Galatasaray elense de sahadaki mücadeleye saygı duymak lazım. Maç inanılmaz heyecanlıydı, takım canla başla oynadı ama şans bu kez yüzümüze gülmedi. Günay gerçekten maçın kaderini belirledi, bazen kahraman bazen de "keşke..." dedirten anlar yaşattı.
Ama sen de fark etmişsindir, son dakikalarda mekanik bir stres vardı takımda. Yine de moralleri bozmak yok, burası Galatasaray! Avrupa yolunda elenmek bile asaletli mücadeleyle olur 💛❤️ Şimdi Süper Lig'e odaklanıp tam gaz devam! Avrupa bir gün tekrar gelir, inan buna! ✨
Cevap
9Cevap
Cuesta yı kim aldıysa derhal kovulsun GS den. Bu bildiğin kazigin nirvanası...
Ayrıca Okan maalesef ki artık kötü. Fatih Terim in elinde bu kadro olsaydı kesinlikle finale kadar giderdi. Açıkçası bu saatten sonra şampiyonluk da gitti benim gözümde...
Yani şampiyonluk için heves de kalmadı bu kadro bir daha dikiş tutmaz gibi geliyor bana
Günay derbide olmazsa Okan bu takıma açık hıyanet içindedir
Aynen katılıyorum
Kesinlikle
Benim de tahminim o yömde ama Avrupa ile Lig kadrosu hem. Hem temposu çok başka yenilmez Gs
Geçmiş olsun sıradan bir Avrupa takımına elendik
Helal olsun hollanda takımlarına bizimkilerin çok ders alması lazım feyenord psv alkmar tur atladı iki italyan devi milan juventusu elediler. Bizimkiler psv feyenordla eşleşse hemen favori olurlar🤣 Derbiyi kaybederse galatasaray şampiyonluk gider ve okanda gider çünkü çok zor deplasmanları var.
Türk hakem ve penaltılar olsaydı bak Galatasaray tur atlıyordu
🤣🤣beklenen? :)) neden beklenen olsun. Saçma. Kime göre neye göre beklenen. Her sonuca acık maçdı günay da damga vurmadı. Kötü mac
Sana göre işte. Kendın için boşuna demedın :))
Laf olsun diye dedın. Anladığından değil :)) turu ceviremedıler lafın olmuş oldu. O kadar
Zannetmez müthiş oynayıp 2-2 de biterdi. Öyle de olmadı. 2-2 den sonra zor berabere kalmadı öncesi öyleydi:)) vah vah 5 lik yaparlardı demek 🤣
Galatasaray'ın turu geçemeyeceği 4-1'den çok haftalardır oynanan kötü futboldan belliydi. Bazı fanatikler yok 10 kişi kaldık yok kaan atılmasa maçı o skorla bitmezdi gibi boş yorumlar yaptı. Bende diyorum ki 11'e 11 oynansa ve maç 2-1 bitse bile Galatasaray bu takımı eleyebilecek bir oyun oynamıyordu
Tekrar söylüyorum belli değildi zordu o kadar. Çok biliyorum anlıyorum dıyosan spor yorumcusu ol. O 4-1 maç hele ki iy sı epeydir oynanmayan kötü futbol vardı. Hiç de boş değil fanatiklikle alakası yok başka zaman önemli dersin 10 kişi kalmayı. Eksık olmakda etkilemiştir. Öyle de oldu ztn 3 olunca daha da düşmüştü takım orta saha geçilmedi kaç dk.
Son cümle komık baya :)) saçma. 11-11 bitse orada 2-1 bitse orada oyun kötüyken burada şans yüksek olurdu. Eleyebilrdi de.
Aynı oyunun oynancağı belli değil garantisi yok
Attı mı dedik. Sen ne anlatıyorsun, boş laf coğu. Var, 2-2 ken de var. GS da 2-1 ken kacırdı atsa önceden 2-2 belki 3-2 de olurdu inansalar 5-2 olmasa bile yenerdık.
Yav var mı var, 2-1 ken dedım toplamda değil. 2-1 ken dedın. Net ve önemli olan 3-4 dür gerisi normal direklerden dönebilir. Hiç de mucize değil tek kale değillerdi barça ile oynamadık
Günay olmasa daha da fazla yerlerdi. Geçen hafta uefayı kafada bitirmişler zaten mücadele etmediler
Okan Buruk Galatasarayı şampiyon yapmış ve yapacak olmuş olsada bence yeterli bir teknik direktör değildir
Berbat
Altı tane atmayi beklemek hayaldi onlar için.
tahmin ettiğim skordu 1-1 ya da 2-2
Maalesef berbattı
Maçın adamı günay
Kötü olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?