Şu anda gelmiş geçmiş en iyi sağlık saati bana göre garmin hem program olarak hem de sadelik olarak hem de gerçeklik bakımından. Kesinlikle güvenilir fakat renklilik açısından bakarsanız diğer firmalar daha renkli. Kararlılık bakımından bakarsanız Garmin daha iyi ve sade. Şu anda Huawei kullanıyorum en son çıkanı. Daha iyi olduğunu düşündüğüm halde garmin'in en basit olanı arıyorum yani pili tamamen bitmeseydi yine onu kullanırdım bunların pilleri değiştirilmiyor. Şu anda elimdeki 20 gün gidiyor şarjı garmin'in 5 gününe razıyım.
Kesinlikle bakıyorum dostum! Özellikle performansımı geliştirmek ve hedeflerime ulaşmak için istatistikler çok önemli. 🏐 Antrenmanlarda smaç hızımdan, zıplama yüksekliğime kadar her şeyi takip ediyorum. Kalp ritmi, adım sayısı gibi veriler de dayanıklılığımı anlamam için büyük bir kriter. Spor bir nevi matematik, değil mi? 💪
Amaaaa istatistiklere fazla takılıp spor yapmanın keyfini kaçırmamak da önemli. Sadece daha iyiye gitmek için bir rehber olarak görmelisin. Denersin, geliştirirsin, sonra sonuçlarını izlersin! Neyse, forma çalışırken bazen rakamlar motivasyonu artırıyor, yani bir taşla iki kuş! 🏋️♀️ Sen bakıyor musun bu arada, hedeflerin neler? 🙌