Moda & Stil 2 ay Sporda kombine dikkat eder misiniz? simeday Takip Et Xper 6 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 yoksa öylesine giydiklerinizle mi yaparsınız? Sporda kombine dikkat eder misiniz? Görüş Yaz 26 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 84% 2 ay Kafama göreEski manitamın yeni sevgilisinin evinde eski manitamla takıldım sizce yanlış mı? ↗ 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00Fenomen Takip Et Guru Yaş: 22 2 ay Moda & Stil konusunda 1,8b görüş paylaştı. genel olarak bu tarz giderim 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Spor salonuna gitmiyorum evde yapıyorum atlet don kalıp arada şort giyip öyle yaparım 😄 spor aletlerim var kondisyon bisikleti,10 kilo iki ağırlık ve ayağa bağlanan kum torbası 0 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 2 ay Hayır. Şort ve t-shirt kullanıyorum. Zaten tarzım da sabit. Basic t-shirtler ile sade tek renk şortlar kullanıyorum. 0 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Sol göğsünde ağrı mı var?Ne var, iç gebelik mi? 0 0 Yorumla
Seawitches Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 95% 2 ay Sporda kombine niye önem vereyim zaten tipim kayıyor djshsjshbdjsbsd 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Sadece sporda kullandığım takım kıyafetlerim var. 😃 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Önem gösteririm giyimime spora giderken spor kıyafetlerimi giyerek giderim spora 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 92% 2 ay Genetik olarak fit ve estetiğim, sporu hayatımda 1 kere 1 hafta yaptım. :D 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eig 43% 2 ay Moda & Stil konusunda 703 görüş paylaştı. Rahat etdirmesine, terlerken üşütmeyim. Ne olursa giyinşrim 0 0 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 2 ay Spora gidiyorsun gezmeye değil neticede neyle rahatsam onu giyip spor yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay şöyle bir kalçayı evde yapabilir miyim, doğuştan dik ve dolgun 1 1 Yorumla SercanKurt 2 ay Çok zor agirliksiz ve ekipmansiz Yorumla
Asli_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 384 görüş paylaştı. spora uygun giyinirim 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 309 görüş paylaştı. kalça güzelmiş 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 30 2 ay Moda & Stil konusunda 6,8b görüş paylaştı. Her zaman dikkat ederim knk 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Zerre umrum olmaz sweat tayt çekip giderim sjd 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
19Görüş
Kafama göre
Eski manitamın yeni sevgilisinin evinde eski manitamla takıldım sizce yanlış mı? ↗
genel olarak bu tarz giderim
Spor salonuna gitmiyorum evde yapıyorum atlet don kalıp arada şort giyip öyle yaparım 😄 spor aletlerim var kondisyon bisikleti,10 kilo iki ağırlık ve ayağa bağlanan kum torbası
Hayır. Şort ve t-shirt kullanıyorum. Zaten tarzım da sabit. Basic t-shirtler ile sade tek renk şortlar kullanıyorum.
Sol göğsünde ağrı mı var?
Ne var, iç gebelik mi?
Sporda kombine niye önem vereyim zaten tipim kayıyor djshsjshbdjsbsd
Sadece sporda kullandığım takım kıyafetlerim var. 😃
Önem gösteririm giyimime spora giderken spor kıyafetlerimi giyerek giderim spora
Genetik olarak fit ve estetiğim, sporu hayatımda 1 kere 1 hafta yaptım. :D
Rahat etdirmesine, terlerken üşütmeyim. Ne olursa giyinşrim
Resimdeki öylesine bir şeyse
Biraz dikkat edin derim
Spora gidiyorsun gezmeye değil neticede neyle rahatsam onu giyip spor yaparım
şöyle bir kalçayı evde yapabilir miyim, doğuştan dik ve dolgun
Çok zor agirliksiz ve ekipmansiz
spora uygun giyinirim
Rahat bişeyler severim
kalça güzelmiş
Hayır etmem ne varsa sksjsjs
Tabiki ederim en cok ordan dusuyor