Güncellemeler
1 yıl
Ağırlığım yok yani çantanın içine kitap falan koyuyorum öyle 15 kg oluyo 15 yeterli değil mi mesela tek kol için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vücut Ağırliğinda sınav çeşitleri arka kol mekik falan vucut yaparsin ama belli bir yere kadar sonrasina spor salonu sart. başla bence günde 4 set tükenene kadar şınav mekik
Ne kadar gelişebilirim evde yani ince ama hafif kaslı bi vücut mu olur yoksa omur göğüs baya şişer mi
Şişer ben 20 yasina kadar evde yaptim sonra spora gittim sporu hayat tarzin olarak yap
Tabiki ama baştaki hedefim vücudumu düzeltmek
Omur sonradan genişler mi peki
Düzenli spor yapip beslenmene dikkat edip günde 8 saat kadar uyursan yeterli sekilde yaparsin
Düzenli bi programla gayet güzel değişebilirsin
Umarım ya sabah akşam çalışsam protein tozu falan evde umarım olur
Bende evde yapıyorum protein tozu falan kullanıyorum 1 ayda değişim gördüm sende yaparsın. Yalnız zaman geçtikçe ağırlıkları artırmak gerekiyo
Ağırlığım yok yani çantanın içine kitap falan koyuyorum öyle 15 kg oluyo 15 yeterli değil mi mesela tek kol için
Başlangıç için yeterli hatta ilk olarak 5 kg ile başlasan daha iyi olur. Nasıl bi vücut istiyorsun bilmiyorum ama youtube dakı videolar da yardımcı olur. Bide beslenmene dikkat etmek lazım diyet şart
Zaten diyetteyim meyve sebze salatalık yiyorum bi de mısır gevreği süt falan 80 kiloyum zaten zayıf da değilim ama tedirginim ya kas kütlesinden giderse böyle de
Kasın artması için kalori fazlası oluşturman lazım gerekli olan protein miktarını hesaplayıp o miktarda protein almalısın
Nasıl yani kilo vermiycek miyim
Yağdan kilo kaybedip kası artırman lazım böylece daha fit görünürsün. Amacını bilmediğim için bişey diyemiyorum.
Ya amacım omuzu ve gögüs kısmını şişirmek olabildiğince beli ince tutmak bi de baklavalar baya kaslı bi vücut değil ama göğüs ve omuz olabildiğince şişsin gibi yani
Tamam işte yağdan kaybedip kas yapıcaksın ağırlıklı olarak üst vücut çalışman iyi olur. Zaten gözle görünür değişimler başlayınca ne kadar kasın yeterli olduğuna kendin karar verebilirsin birden şişmiyo kaslar
Anladım sağ ol