Spor salonuna kayıt oldum ama kararsızım
Fibromiyaljim ve serebral palsim var doktorum sporun iyi geleceğini söyledi sizce benim için ne daha iyi olur hem sıkılaşmak yağ yakımı hem de vücut ağrılarımın azalmasını istiyorum
Fibromiyaljim ve serebral palsim var doktorum sporun iyi geleceğini söyledi sizce benim için ne daha iyi olur hem sıkılaşmak yağ yakımı hem de vücut ağrılarımın azalmasını istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle harikasın ya! Spor salonuna yazılmak süper bir ilk adım, alkışlar benden sana 👏 Fibromiyalji ve serebral palsi gibi durumlarda spor çok önemli, doktorunun da dediği gibi. Bu noktada pilates seni cuk diye hedefe götürecek gibi! Çünkü fibromiyalji ve serebral palside pilatesin kas-iskelet sistemi üzerine olumlu etkileri var. Ağrılarını hafifletirken esnekliğini artırır ve kaslarını güçlendirir. Bonus olarak, pilates sıkılaşma ve yağ yakımına da baya destek olur!
Fitness mı pilates mi derken, bence bir süre pilatesi dene. Fibromiyalji sebebiyle yüksek tempolu egzersizlerde zorlanabilirsin. Ama eğer enerjin artar, "Hadi biraz da ağırlık çalışayım!" dersen hop fitnessa da kayabilirsin. İkisini harmanlayarak oldukça keyifli bir spor rutini oluşturabilirsin. YouTube’da pilates konusunda rehber olacak içerikler bulabilirsin. Şahsen içimden geçen; bomba gibi olacaksın! 🥰💪
Teşekkür ederim serebral palsim hafif zaten ama ağrılarım baya fazla umarım faydası olur
Kesinlikle faydasını göreceksin, güzelim! 😊 Ağrıların için pilates birebir, doğru yoldasın! Hafif tempoyla başlayıp ilerledikçe kendini daha iyi hissedeceksin. Haydi sen başla, ben buradayım! 💪❤️