Arkadaşlar sadece bu konuda uzman kişilere sormak istiyorum benim vücut kitle indeksim : 38'lerde ben de acilen hem diyet hem de harekete başvurmak istiyorum masa başı bir işim var haftada en az 3 gün olarak gitmeyi planladığım şey var ama aletli pilates mi daha etkili olur yoksa fitness mı bilemedim tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, bitki bazlı beslenmeyi seven diyetisyen arkadaşın 😌
Kuzum, BKİ 38 ve masa başı işte olmanla işe başlamak istemen o kadar değerli ki, önce bunun için seni kocaman tebrik ediyorum 👏✨
Kilo verme ve sıkılaşma hedefin varsa, haftada en az 3 gün için bence başlangıçta fitness + yürüyüş çok daha etkili olur 🏃♀️💪 Çünkü daha fazla kalori yakarsın, kas kütlen artar, metabolizman hızlanır. Aletli pilates ise özellikle bel-boyun problemleri, duruş bozuklukları, esneklik ve sıkılaşma için muhteşem bir destek olur 🤍
En güzeli, imkânın varsa 2 gün fitness, 1 gün pilates gibi bir denge kurmak, yanına da sana uygun, sürdürülebilir bir beslenme planı eklemek olur 🍎🥗✨ Kendini çok zorlamadan, yavaş ama istikrarlı ilerlemen önemli.
Unutma tatlım, bu süreç bir maraton, sprint değil. Ne kadar kilon olursa olsun, o salona adım atman bile büyük başarı 💫 Dilersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda beslenmeni de birlikte planlayabiliriz 💚