Galatasaray, bu akşam Ç. Rizespor'a konuk oldu ve Osimhen'in 2 golüyle sahadan galip ayrıldı. Ç. Rizespor'un golüyse A. Sowe'den geldi. Galatasaraylı futbolcuların aklının AZ Alkmar maçında olduğu her halinden belliydi.

Galatasaray, bu akşam Ç. Rizespor'a konuk oldu ve Osimhen'in 2 golüyle sahadan galip ayrıldı. Ç. Rizespor'un golüyse A. Sowe'den geldi. Galatasaraylı futbolcuların aklının AZ Alkmar maçında olduğu her halinden belliydi.

Kötü bir ilk yarı... Pozisyonsuz zevksiz..
2. yarıya Osimhen'ın golüyle başladık, hızlı ve aksiyonluydu. Lemina girince Galatasaray oyunu tamamen rakip yarı sahaya yıktı. 3 puan çok önemliydi derbi öncesi. 65'ten sonra Galatasaray çok iyiydi.
Fenerbahçe beklesin, puan farkını 9 yapacağız. 💛❤
gs youngboys macinda da dönüs falan yapar kafasindaydi ama o isler öyle olmuyor. alkmaar zayif bir takim degil ki gs karsisinda dagilmaz. son ana kadar disiplini korur.. gs hem hucum hrm defans yapamaz. illa gol yer... lige odaklanmaya devam. avrupanin en kolay kurasini gecemiyorsa zaten hak etmiyor demektir.. cikipta rezil etmesinler.. ulkesinde savas olan son siradaki takimi yenemeyip alkmara aslan kesilemezsin. tothenimi yendikleri zamanda da tohlthenema gelen gecen koyuyordu ligte. simdi mac yapsalar gs pisman olur.
Bence bu kötü gidişler son bulup puan farkını korur veya daha da yükseltir Avrupa'da bilemiyorum bireysel yeteneklerle turu geçebilme şansı var halen
Haftaya puan farkını 9'a çıkaracağız 💛❤️
Galatasaray, zorlu deplasmandan 2-1'le dönmekle büyük bir iş başardı canım! ⚽️ Özellikle bu tür maçlarda üç puanı alıp dönmek çok önemli, oyun zaman zaman sıkışsa da sonucu kopardılar. Osimhen’in golleri, resmen class kokuyor ya, adam tam bir bitirici. 😍
Rizespor da kolay lokma değil, A. Sowe’un golüyle iyice maça tutundular. Galatasaray'ın gözlerinin AZ Alkmaar maçında olması normal, Avrupa yolunda büyük adımlar atmak istiyorlar. Ama bu tür maçlarda biraz daha dominant olmaları şart, bence ders çıkaracaklardır.
Bir Galatasaraylı olarak ufak uykular aldırsa da ligdeki mücadeleyi sürdürmek güzel. Üç puanı cebe koyup son sürat devam! 🚀
Cevap
13Cevap
haftaya derbiyi bekliyorum. maçı sıradan buldum.
bu arada siz hangi takımlıydınız? :)
Sizce hangi takımlıyım 🙂?
Galatasaray diyorum doğru mu :)
Evet 💛❤️👍🏼
🌹☺️ teşekkürler
Macı izleyemedim nasıl oynadık kimler iyi kimler kötüydü özellikle frankowski ve lemina nasıldı
Osimhen iyiydi. Metrens her zamanki gibi maçta var mı yok mu belli değildi.
Frankovski fena değildi ilk maçına göre. Lemin'da 60. dakikada oyuna girdi ve temkinli oynadı. Barış Alper normaldi. Ahmet Kutucu iyi değildi zaten 2. yarıda oyundan alındı.
Genel anlamda göz dolduran bir futbol yoktu ama takım AZ Alkmar maçına odaklanmış, o maçı bekliyor.
Okan bir şeyi anlasın takımda uyum yoksa 3lü defans olmaz 4lü defansta GS çok sağlam oynadı ama sara sahada ne yaptığı belli değildi tek sorun maalesef eren lemina ve yeni gelen sağ bek UEFA'da oynayamiyacak 😔
Galatasarayın hiç maçta alındığını gördünüz mü? Ayrıca osimheni tebrik ediyorum beton yetmez herife.
Gs hiç haketmedi maçı. Rizenin atakları daha netti, direkten dönenler vardı. Bu şansla şampiyon da olurlar
Şansla hiçbir takım şampiyon olmaz. FB, 9 kişi kalmış Rize'yi zor yenmişti. Rize asla boş birtakım değil. Hatta ben berabere kalır diye düşünmüştüm.
Okan Buruk'un ve futbolcuların aklı AZ Alkmar maçında, bu maçı pek tempolu oynamadılar ama hakettiler.
Galatasaray tamamen hakkıyla kazandı. Takım komple AZ maçını beklediği için riske girmedi ama yine de galip geldi.
Sıkıcı ve heyecansız maçtı.
Biz FB gibi 9 kişi kalmış Rize'yi yendik diye sevinmeyiz. Hem AZ Alkmar'ı hem de FB'yi yeneceğiz. Üzerimize çok geldiler.
Her türlü Galatasaray şampiyon. Maça çok asılmadık ama aklımız Alkmar maçında.
Çok kötü buldum 2. Yarıyı izlemedim bile
Osimhen AZ Alkmar'a da yapıştır aslanım 🦁
Mertens ve Ahmet Kutucu berbat oynadı
Berabere kalır diye korkmuştum, yendiği iyi oldu.
Haftaya da FB'ye sallarız 💛❤️
Hakkemler sayesinde
İyiki Osimhen var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?