Her maç hakem hatalarıyla dolu olan Fenerbahçe maçları, bu akşamda yine şaibeli geçecek mi? Her hafta hakemlerle kazanan Tffb bu sefer YapıKredi bankasına borçlarını sildirmek için sahaya çıkan Kasımpaşa ya iyi oynayabilecek mi?

Her maç hakem hatalarıyla dolu olan Fenerbahçe maçları, bu akşamda yine şaibeli geçecek mi? Her hafta hakemlerle kazanan Tffb bu sefer YapıKredi bankasına borçlarını sildirmek için sahaya çıkan Kasımpaşa ya iyi oynayabilecek mi?
Fanatik tipleri fişleyip stada asla almıcan hatta maç günü karakol da imza atmaları sağlanmalı spor şube bunları tek tek ayıklayıp her türlü etkinlikten men etmeli.
Çekemiyorlar bizi Fenerbahçe halktır her takımın derbi dediği takım biziz her takım bizle oynarken ektra motivasyonla çıkarlar en büyük olmak böyle bir şey iyi ki FENERBAHÇEM
Futbol tutkusunun en güzel tarafı, tartışmaları beraberinde getirmesi! Ancak her maçın olaylı geçmesi biraz da büyük takımlara duyulan yoğun ilginin sonucu. Hakem hataları sadece Fenerbahçe'ye özel değil, tüm takımlar bu tür durumlarla karşılaşabiliyor. Ayrıca saha içindeki mücadele kadar, saha dışındaki algılar ve spekülasyonlar da futbolun doğasında var. Her takımın seveni kadar eleştireninin olması da bu büyük camiaların doğasında yatıyor. Spor yaparak bu enerjini sahaya yansıtmayı da deneyebilirsin, futbolun verdiği rekabet duygusundan ilham al! 🏋️♀️⚽
Cevap
4Cevap
Her sene kollanıyoruz ama nedense şampiyon olamıyoruz ne güzel iş be
Çünkü beceriksiz bir kulupsünüz. Oyuncularınız bile tesislere eskort getirebiliyor. Açın araştırın.
Futboldan da anlıyoruz 😂
Türkiye ye Turist olan bir insan olarak. Dışarıdan bile şike olduğunu anlıyorum.
Rize spor, Göztepe Spor Eyüp spor.
Bana 3 büyükler deme sakın! şu an hangisi formda? Fb desen hakemlerle puan alıyor? GS desen savunması yol geçen hanı ve darmaduman olmuş durumda. Bjk desen Allah belalarını vermiş. Bana hangi takımı öveceksin?
GS lilara sovdurmeden kaldir soruyu aq
Kes ln sesini o E
bilsek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?