UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, AZ Alkmar'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenildi. İlk 16 turunu çok zora soktu, hatta imkansıza yakın hale getirdi. Taraftarlar yönetimi ve Okan Buruk'u sosyal medyada istifaya davet etti. Böyle bir hezimet, bir Galatasaray taraftarı olarak beni çok üzdü.
UEFA Avrupa Ligi'nde AZ Alkmar 4 - Galatasaray 1! Ne düşünüyorsunuz, izlediniz mi?
Hakemler yabancı olunca af yok , sarıysa sarı , penaltıysa penaltı , kırmızıysa kırmızı. Emin olun bugün bu maç Lig maçı olsa bizim bazı hakemlerimiz Arda kardeşler , Halil Umut meler gibi üst düzey diye bilinen sarı kırmızılı formalı hakemlerimiz. Ne penaltıyı verirdi ne kırmızıyı.
Bu kadar harcanan para, oluşturulan kadro, daha zayıf rakiplere karşı kaybetmek için mi hazırlandı? Evet, lig önemli ama sözde avrupa için oluşturulan takım böyle oynayamaz, oynamamalıdır! Sahada ne yaptığımız belli değil! Sahada tek mücadele eden Abdülkerim, Muslera'dan daha çok kurtarış yaptı! 3 net gollük 4-5 müdalesi var. Muslera'yı seviyorum ama umarım sözleşme yenilemesi olmaz çünkü kabul edilmeli, bitti. Sahanın en kötüsü ise Kaan, ilk yarıda o kadar kötü performansındam sonra onu oyundan senin çıkarman gerekirdi Okan, hakemin değil! Barış Alper'e ayrı sinir oldum. Hiç çevre kontrolü yok, bir yerde de koşu yapan iki oyuncu var onları görmüyor, görse pozisyon yaklaşacağız. Morata'yı da beğenmedim, isabetsiz paslar, ortalar... Önemli eksikler olabilir ama böyle bir sonucu da haketmiyoruz. En kötü beraberlik çıkarabileceği maçta, turu rakibe kendi elleriyle teslim etmiştir. OKAAANNN!! 😡😡😡
İzledim ve maçın en düşündürücü anı son dakika Okan'ın fark daha açılmasın diye oyuncu değişiklikleriyle zamana oynaması ben Galatasaray takımını bundan daha aciz görmedim sarı kartı olan boş kaani oyundan almayıp birde geriye sağ beke cekti biliyordum bir kırmızı çıkacağını kısacası Okan, Kaan, barış, Berkan başta olmak üzere çoğu Galatasaray seviyesinde adam değiller ikinci yarı resmen tek kale oynadı adamlar tür gitti daha ihtimal yok
Evet, gerçekten üzücü bir sonuç olmuş. Galatasaray, Avrupa’da her zaman adından söz ettirmiş birtakım ve böyle ağır bir mağlubiyet yaşamak taraftarları tabii ki üzüyor. Ama futbolda her zaman her şey olabiliyor. Rövanş maçında Galatasaray'ın daha hırslı ve mücadeleci bir oyun ortaya koyacağını düşünüyorum. Okan Buruk'un da bu durumdan ders çıkaracağına eminim. Futbol böyle, inişler ve çıkışlar var. Taraftarların sabırlı olup takıma destek vermesi önemli. Unutma, Galatasaray büyük bir camia ve her zaman kendini toparlamayı bilmiştir! 🙌⚽
Uefa'da bu sezon 5 deplasmandan da galibiyet alamadı gs. Bu sene young boys, skola, Kiev, malmö gibi düşük bütçeli takımları bile yenemeyen gs şimdide az den fark yedi. Zaten buradaki şampiyonluğu ne kadar hak ettikleri ve Süperligin ne kadar gerçek dışı olduğunu, Avrupa arenası'nda, İLÂHİ ADALET olarak görüyoruz ve izliyoruz. TFF'siz ve Türk hakemsiz Avrupa'da anca bu kadar ilerlersiniz. Orada sizi her pozisyonda kayıracak veya sizden korktuğu için maçın kararlarına tesir edecek hakemler yok. Avrupa fatihiymiş, adamlar son vuruşta o kadar beceriksiz ki, Bir tık daha becerikli olabilselerdi, 7-8'lik hatta 10'luk maçtı bu akşam..
Gs li olduğum için utanıyorum. Keşke 7 8 tane atsalardı daha çok kepaze olsaydık. Gs mümkünse Avrupa gitmesin hatta UEFA nın yerinde olsam gs ömür boyu kupadan men ederdim. Çünkü böyle takımlar UEFA nın kalitesini düşürüyor
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Avrupa'daki maçlarda bir kazanım elde edebileceğiniz kanısına nerden vardınız ki zaten. Saman alevi gibi yalandan iki maç kazanıp gaza gelirler. Bitmiş jubilesi yaklaşmış bir iki oyuncu transfer ederler, sonra da rezil olur dönerler. Adamların en kötü takımı top oynuyor, bizimkilerin o seviyeye gelmesi için takımların önce futbol takımı olması lazım. Başka işler için kullanılan makineler olmaktan çıktığı an belki biseyler değişir.
Bir gs li olarak söylüyorum. RE-ZİL-LİK kadro ne kadar kötü olursa olsun, kaç adam eksik olursa olsun, böyle küçük bir takımdan da 4 yemezsin be.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Okan Buruk oyuncuları geriye götürüyor, kadro planlaması 0! Tek bir oyuncu gelişmedi. Osimhen gibi dünya yıldızı adam geriye gitti. Taktik yok, duran top dışında taktiğimiz yok, rakip analizi 0. İstifa da bir hizmettir. #OkanBurukİstifa
Elenmemiz lazım zaten. Bu turu geçsek ne olacak? İleriki turlar daha zor. Avrupa için daha çooook fırın ekmek lazım. Bir Tothenam maçı oynadılar, sonra Avrupa bitmiş kafalarında.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Okan'da, Dursun'da gidecek! Halen Barış çöpüyle sözleşme uzatıyorlar. Mertens zaten avel gibi ortada geziyor. Şampiyonlukta gider, geçmiş olsun. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.
Boşverin avrupa ligini 24 şubatta feneri yensek şampiyonuz ona odaklanın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kaan ayhan ilk sarı yediğinde çıkması lazımdı barış napıyordu belli değil, Abdülkerim olmasaydı rahat 6 7 yerdi GS zaten takım oynamıyordu Avrupayı süper lig sandılar.
Rize maçında yenilsek veya beraber bitse 61 puan oluyoruz fenerde yener büyük ihtimalle 57 oluyor derbi olduğu zaman fener çok bastırır yenmek için elinden geleni yapar
Aynen boşverin avrupayı lige önem verin lig sıkıntı yani biz az alkmaarı elesek bile UEFA kupasını zannetmiyorum bu fenerbahçe içinde geçerli lig önemli ya biz ya da fener olacak
@bilme25 Şaibeli Cimbom herşeyinizle bir kopyasın ama taklitler aslını yaşatır. Fenerin kudretine ulaşamazsınız. Şike ile o kudrete uşlamadiginiz uefa da belli oluyor
Hahahahahahah şike'yi GS mi yapıyor acaba gir bak Rize maçına sahada 12 kişi olduğunuza rağmen 10 kişi olan Anadolu takımını evinizde zor be zor yendiniz oğlum FB büyük takım değildir 3 yıldızlı birtakım 10 senedir neden şampiyon olamıyor oda oda şampiyon olmak için yapmadığınız şike kalmamış halen daha şampiyon olamıyorsunuz kim üst üste 2002 de 3 kupayı kaldırdı sizin rakibiniz GS değil Anadolu takımlarıdır
Anadolu takımları sizin yandaş takımlarınız asıl şike her sene şampiyon olanındır tek konuştuğun rize maçı sizin bütün maçlar hakem yardımı ile kazanılmıs şampiyonluğunuz bile oyun hala konusuyorsun bu gslilerin türkçe anlama sorunu var😆
Anadolu takımları bizim ilgimiz ile mi bize maça veriyor ya siz fenerliler neden yaptığınız şeyi kabul edemiyorsunuz Rize maçında göstere göstere şike yaptılar diye onu ön yargı yapıyorum hadi diyelim tamam siz yapmıyorsunuz peki darbeden sonra kaç şampiyonluğunu var aklınıza geliyormu
Yazıkki o küçük takımı halen daha tutuyorsunuz yazık size şampiyon hasretleri birdahiki yıl daha iyi anlaşınki belki hakemler tarafından 11 yıllık hasretinize son verebilirsiniz
@bilme25 süzme dallaaama salaak gibi bir sıfatın, bir vücuda şekillenmiş olmasının haklı gururunu mu yaşıyorsun? Ama biz Baytar degiliz... Seninle orangutan misali çok güldük eglendik hayvanat bahçende ki Aslanlarla mücadele etmeni bekliyoruz hadi kışt 😅😅