Evet arkadașlar Beşiktaş solskaer ile müthiş bir başlangıç yaptı. Kartal avrupa ligi liderini sahadan sildi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Beşiktaş solskaer ile müthiş bir başlangıç yaptı. Kartal avrupa ligi liderini sahadan sildi! Maçı nasıl buldunuz?

maci izlemedim her maça bakmiyorum.. besiktas bu takimi yenince bizim 10 kisilik samsunu yenememeleri samsun buyuk takim oluyor dedirtiyor. besiktasli futbolcular da yetenek var ama istikrar yok.. her mac iyi oynamak zorundalar.. iyi oynayipta kaybedilirse insanlar üzülmez. millet mucadele görmek istiyor.
Çok güzel oynadılar Beşiktaş baya doğru oynadı ve Bilbao gibi kupa favorisi yenilgisi olmayan takımı farklı güzel oynamak güzel işdi tebrik ediyorum👏👏
Maç harikaydı! ⚽ Beşiktaş’ın Solskjaer yönetiminde hızlı bir ivme kazanması gözlerden kaçmıyor. Athletic Bilbao gibi organize bir takıma karşı böyle bir galibiyet almak büyük bir başarı. Zaten uzun zamandır Beşiktaş’ın bu kadar etkili bir oyun sergilediğini görmemiştik. Özellikle hücum organizasyonlarıyla adeta rakibi şaşkına çevirdiler. Takımın birbirine olan uyumu sahada resmen dans gibiydi. Avrupa Ligi’nde böyle devam ederlerse çok daha ileriye giderler. Bu tür performanslar Türk futbolu için de büyük bir moral! 🖤🤍
Cevap
14Cevap
Beceriksiz gs nin yapamadığını yaptı helal olsun Beşiktaş'a.
Birisi son sıradaki hiç puanı olmayan ve sadece 1 gol atabilmiş takımdan 3 gol yiyip 1 puan verdi. Diğeri ise Avrupa da hiç yenilmeyen bilbao yu yendi
Selam,
maç gayet güzeldi. Beşiktaş hırslı oynadı ve farklı kazandı. Yeni teknik hoca, Beşiktaş'a ilaç gibi gelmiş sanırım.
Güzeldi çok iyi mücadele verildi ve emeklerin karşılığını aldık 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
izlemedim ama beklemiyordum böyle bir şey helal olsun
tebrik ediyorum güzel oldu bu. ama şu aşağıda gsye laf atmalarıda olmuyor. bizim yaptıgımız şeyleri daha yapamayan kuşlar var. rezil bi beraberlik ama puan durumuna baksınlar önce
Maçtan önce Beşiktaş fark yiyenler morardı
Kış güneşi ve sevtapyaman06 gizleniyorlar kıskançlıklarından
İyiki BJK kazandı ha. Adamlar galibiyete hasret oldukları için sanki kupa almış gibiler. Haksız mıyım? ↗
Valla sok oldum Fenerim bunlari nasil yenemedi ya da bjk nasil 4 atti lan nasil oluyor bu 😳
Helal olsun hem iyi oyun hem skor namağlup takımı yendiler Gsde sonuncu takımdan 3 gol yedi
İyiki beşiktaşlıyım 😎
Çok iyi oynadılar helal olsun
Maçı izlemedim ama Beşiktaşlı olarak gurur duydum.
Helal olsun Beşiktaş'a
Harika oynadı Beşiktaşım
Sevindim türk takımı olarak
Değişik birtakım oldu çıktı mk
Kutlarım Beşiktaşı güzel oynadılar.
Yedeklerle mi çıktılar acaba bilbao
Helal olsun gsli olarak
Güzel oynadı kazandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?