Evet arkadaşlar depremzedelere yardım amaçlı dostluk maçında Beşiktaş - Atletico madrid'i gedson fernandes ve kevin nkoudou'nun golleriyle 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar depremzedelere yardım amaçlı dostluk maçında Beşiktaş - Atletico madrid'i gedson fernandes ve kevin nkoudou'nun golleriyle 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Depremi unutmamak ve depremzedelere yardım edilmesi adına güzel bir maç oldu. Her iki kulübe de teşekkür ederim. Daha önce Galatasaray Karabağ, Fenerbahçe Zenit le oynamıştı. Fakat Atletico Madrid gibi dünya deviyle oynamak daha çok ses getirdi ülkemiz adına.
Maça gelecek olursak iki takımda yedek ağırlıklı kadrolar ile başladı Madrid ikinci yarı tamamen as oyuncularıyla oynadı. Beşiktaş buna rağmen güzel oynayatak kazandı. Adamların yedekleri bile Lemar ve Correira gibi milyon dolarlık oyuncular.
Gedsonun golü hazırlanış bakimindan güzel olsa da sevindirici olan bir süredir kadro dışı kalan Nkoudou için güzel bir maç oldu ve bundan sonrası için ben de varım dedi.
Şenol hocanın ilk 11'de olmasa bile beşiktaş'ın öne geçtiği maçlarda nkoudou'yu ikinci yarılarda düşünmesi lazım! Bence ligin tartışmasız en hızlı kanat oyuncusu ve her ne kadar hoca seneye kadroda düşünmese bile yararlanması lazım. Aynı şey roman saiss içinde geçerli...
Evet hamle oyuncusu olarak yorulan savunmalara zor analr yaşatır.
Tayyip sakaylandiktan sonra Saisse mecbur kaldı ki bence ideal ikili Colley Saiss
Saiss wellinton'a göre daha derli toplu oynuyor ve güven veriyor...
Anlam ve önemi açısından çok değerli bir maçtı ama kimse izlemedi gibi reklamını güzel yapamadılar taraftar bile yoktu statta
Statta baya boşluklar vardı bende fark ettim...
Gerçek maç olsa Atletico yerdi 😃
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!