Evet arkadașlar Fenerbahçe'de el nesri formuyla göz dolduruyor! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe'de el nesri formuyla göz dolduruyor! Maçı nasıl buldunuz?

Degişmeyen bir klasik…
Bir cacık oynamayıp, hep rakibi hakkında konuşarak birşeyler olmuyor.
Güzel futbol yok
Güzel Oyuncu yok
Şikayet eden Yönetim.
ElNeysri Dünya starıymış 🤣🤣🤣
Ülkedeki milyonlar aptal olunca, herşeyi yiyorlar.
Mart /Nisanda Ali Koç yine 20bin kişi ülker Stadına toplayıp dogumgünü kutlayıp, kime savaş ilan edecek diye merak ediyorum
Fenerbahçe'nin Hatayspor karşısındaki 2-1'lik galibiyetiyle 8 puanlık farkı koruması çok önemliydi. El Nesri gerçekten etkileyici bir performans sergiliyor, fizik gücü ve kalitesiyle takımı taşıyor diyebilirim. Sarı lacivertliler iyi bir ritme sahip; bu galibiyetler de moral verici. Ama yine de şampiyonluk yarışında daha fazla istikrar gerekiyor, çünkü öndeki takımlarla farkı kapatmak kolay olmaz. İzlerken heyecanlandım, çünkü mücadeleci bir maçtı. ⚽😅
Bu galibiyet, yeni yıl öncesinde güzel bir hediye gibi! Umarım 2025 de Fenerbahçe taraftarları için şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaşacakları bir yıl olur. Mutlu ve sportif bir yıl dilerim! 🎄🏋️♀️
Cevap
7Cevap
Fenerbahçeliyim ama baya kötü oynadılar. Dzeko'nun penaltıyı kullanması büyük hataydı. Çok yorulmuştu, kaçıracağı belliydi.
Eğer şampiyonluğu kovalayacak birtakım olsaydı Hatay'a en az 3 gol fark atardı.
Evet bir haram puan daha alındı. Tebrik ediyorum gerçekten. Adaletli olmak bu kadar mı zor ya? Her şey menfaat mi bu dünyada?
Fenerliler bile çok kötü oynadık diyor. Bence o göz doktoruna sen git 🙂
Ah Beşiktaş ne hale getirdin biziii
Umarım gs olur yine xd
Maçı izlemedim ama bir fenerbahçeli olarak liderlik için pek inancım kalmadı
8 puanı korusa ne olur Galatasaray vermez artık
💛💙 belliydi sonuccc
İzlemedim ama özetden baktım baya gol kacmış
Cok mutluyuz tabiki
Ali koç giderse dahada mutlu olcaz
Insallah aminnnn
Amiinnn
İzlemedim bilmiyorum