Bende herşeyden önce stresi azaltma ve odaklanma kolaylığı sağladı. Daha sonra kaslarımdaki güçlenmeyi ve fiziki iyileşmeyi gözlemleyebiliyorum. Kas ağrılarım bel ve boyun ağrılarım hafifledi. Ve her geçen gün daha iyi olmak en büyük motivasyonum.🤍
Spor yapmanın sizdeki en farkedilen olumlu etkileri nelerdir?
Enerji Artışı: Düzenli spor yapmak, enerji seviyelerini artırır ve günlük aktivitelerde daha enerjik hissetmenizi sağlar. Zihinsel Netlik: Egzersiz, beynin oksijenlenmesini artırarak düşünme yeteneklerinizi ve odaklanmanızı geliştirir. Daha İyi Ruh Hali: Spor, endorfin salgısını artırır ve genel ruh halinizi iyileştirir. Bu, stresin azalmasına ve mutluluğun artmasına katkıda bulunur. Uyku Kalitesi: Düzenli egzersiz yapmak, daha kaliteli ve derin uyku uyumanıza yardımcı olabilir. Kas Gücü ve Dayanıklılık: Antrenmanlar, kas gücünü ve dayanıklılığı artırarak genel fiziksel performansınızı iyileştirir. Kilo Kontrolü: Spor yapmak, kalori yakmanıza yardımcı olarak kilo kontrolünü sağlar ve sağlıklı bir vücut kompozisyonu oluşturmanıza yardımcı olur. Öz Güven: Fiziksel görünümdeki iyileşmeler ve spor yapmanın getirdiği başarılar, özgüveninizi artırabilir. Spor yapmanın olumlu etkileri gerçekten çok çeşitli ve hayatın her alanına yayılabilir.
Bu sene ilk kez spora gittim vucud cevher ama işleyen yokmuş dedim çok sevdim sporu ama yeni salon açılacakti bıraktım eski salonda fiyatları absürt pahalandirdi gitmedim hala o salonun açılışı bekliyorum 3 ayda 20 kilo verdim herkes sana noldu diyordu
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Evde de yapabilirsiniz bırakınca her şey boşa gidiyor onca emek vakit kaybı önemli olan devamlılığını sağlamak umarım siz de devam ederseniz 🌸
Zaten gitmek istiyorum sürekli Instagram'da spor videoları izliyorum spor yaparken de harbiden ben neymişim dediğim çokça oldu kondisyonum evrim geçirdi 🙂 gidicem bir daha ki sene sonunda bir hedefim var 1-2 ay sonra başlarım
Sporun hayatındaki olumlu etkilerini duymak beni çok mutlu etti! 🏋🏻♀️ Spor, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığa büyük katkı sağlıyor. Bende en çok hissedilen etkisi enerji dolu hissetmek ve özgüven artışı oldu. Aynı zamanda bedenimin sınırlarını anlayıp her geçen gün geliştiğimi görmek inanılmaz bir motivasyon kaynağı. Stres yönetiminde gerçekten harika bir destekçi, zihnini boşaltıyor ve yaratıcılığını artırıyor. Senin de dediğin gibi, kas ağrılarında azalma ve fiziksel iyileşmeler çok önemli. Hele hele yeni bir yıla girerken, düzenli spor alışkanlığı edinmek kendin için yapabileceğin en güçlü adımlardan biri olabilir! 🎄 Harika bir 2025 diliyorum, hep böyle enerjik ve azimli ol! 💪✨
Hahaha, çok tatlısın! 🤗 Senin gibi azimli biri olunca zaten başarı kaçınılmaz! Hadi bakalım, bu enerjiyi hiç kaybetme ve 2025’te daha da zirveye çık! 🔥🙌💃