Ben genelde ağır spor yapamıyorum ama fizik tedavi alıyorum.
Spor yapmanın faydaları nelerdir?
25 Kasım, 2023 Cumartesi 14.39
Ben genelde ağır spor yapamıyorum ama fizik tedavi alıyorum.
Spor yapmanın faydaları nelerdir?
25 Kasım, 2023 Cumartesi 14.39
Sağlık, fit bir vücut, zinde bir zihin
Sağlık açısından çok faydalı ama yapmıyorum
Neden
Üşengeçlik
Anladım
Cevap
10Cevap
Birçok faydası vardır bir kaç tanesini sayarsak:
Sağlığınızın Değerini Anlar
Yaşam Kalitesini Artırır
Fiziksel Performansı Geliştirir
Kalp Rahatsızlığı Riskini Azaltır
Maksimum Oksijen Kapasitesini Artırır
Vücut Dayanıklılığını Artırır
Vücut Enerjisinin Artmasını Sağlar
Kilonuzu Dengede Tutmanızı Sağlar
Depresyonu ve Kaygıyı Engeller
Aslında mantıklı düşünecek olursan yapılan spor hareketlerini bir erkekte normalde kalça yoktur, kilolu değilse kalçası olmaz ama zayıf cılız erkekler bile gidince spora squat hareketi sayesinde kalçası kaslanır, kalçası tekrar oluşur, kadınlar olarak belirtmiyorum hemen hemen her kadının kalçası büyük zaten kadınlar sadece bu hareketleri daha karpuz kalçası olsun diye yapıyorlar, göğüsleri dikleşsin diye spor hareketlerini yapıyorlar ama temelde bakarsan spor hareketlerine sağlıklı yaşamın bir parçası olması dışında, kadının güzel çekici görünmesi yapıyor, erkekler ise kadınlara çekici, kaslı ve daha erkeksi görünmek için yapıyorlar.
Kas ve iskelet sistemimizin anlık ve ilerleyen yaşlarda haraket etmemizde ve ağrısız, sağlıklı bir yaşam sürmemiz için gerekli olan bir aktivite
Evet
Evde yapıyorum salona gitmek isterdim vakit nakit yok
Haklısın
spor yapmak bana mental olarak çok iyi geliyor
meditasyon gibi. kafamdaki olumsuz düşünceler gidiyor. berrak oluyor. stres azalıyor
Kesinlikle katılıyorum
Yapmadığım için biy faydasını göyemedim abiş
Abiş bebeklerle spor yaparken gördüm az önce seni 😂
🤣🤣
Mental olarak iyi gelir, fiziksel olarak iyi gelir, verimli vakit geçirirsin, cinselliğe iyi gelir, sağlığına iyi gelir, spor yaparken eğlenirsin, sosyalleşebilirsin.
Yaslamayi geciktirir, kilo almazsın daha sağlıklı zinde olunur çok yani faydası ama bir okadarda az spor yapan
Spor fiziksel olarak vücudun metabolizmasının çalışmasını hızlandırır... zihinsel olarak hayata pozitif bakmamızı sağlar
Spor insana ekstra motivasyon kişiyi kendine getiren bir spor dalıdır
sağlıklı olmak ve sağlıklı 1 beyne sahip olmak gibi faydaları var
Yaşıtların göre daha dinç olursun hem fiziğinde güzel olur
Haklısın
Kendini daha zinde hissediyorsun
Her zaman fit kalırsın
Cok faydasi var