Ben biraz zaman sonra fitnesse başlıyorum 6 aylık süreçte değişiklikler olur mu çok zayıf olmak istemiyorum güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tabi ki olur. Ben 1 aydan kısa sürede bile sonuç aldım. Eğer iyi bir program yaparsan (sağlıklı beslenirsen ) istediğin gibi bir vücuda tabi ki sahip olabilirsin. Ben 1 gün ağır kardiyo yapıyordum , ağırlıkla çalışıyordum sonraki gün vücudumu dinlendiriyordum ki lifler kendini yenilesin , vücudum dinlensin ve düzenli, sağlıklı besleniyordum ve sonuç almaya başladım emin ol sende iyi bir program yaparsan kısa sürede istediğin sonuca ulaşırsın.
Kendini motive etmek için youtubeda insanların değişim videolarını da izleyebilirsin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
Kesinlikle sağlıkla beraber insanı daha zinde tutmasıdır. Koronayla birlikte evlere kapandık ve o güzel tatlı böbreklerimizi bitirirken güzel güzel kilolar aldık. Hareketlerim azaldı ve her yediğim şeyden sonra vicdan azabı çektim. Spor yapmak insanın kendine olan güvenini arttırıyor. Algımıza dayatılan kadınlar zayıf olmalıdır algısı da insanları spor yapmaya ve -mış gibi göstermeye davet ediyor.
40 Yorumla Bir çok faydası var Guclenirsin, kondisyonun artar, dayanıklı olursun, bağışıklık sistemin güçlü olur, Kas ve kemik yogunlugun artar, endorfin hormonu ( mutluluk hormonu ) artar, ruhsal ve psikolojik olarak daha rahat ve kendine daha güvenli bir insan olursun, özellikle bacak kaslarını çalıştırırsan beyin fonksiyonları ile doğrudan bağlantılı olduğundan beyin sağlığı içinde gayet iyi olur... Daha varda var.
20 Yorumla- +1 yıl
Evet. Vücudun sertleşir bu sürecte uygun antrenmanla calisirsan yağ yakarsın. Vucudun forma girer. Kendini iyi hissedersin. İştahın açılır. Vucut kan şekerini dengeler. Kalbin düzenli ve güçlü atmaya başlar. Dk da pompaladıgı kan miktarı artar. Ciğerlerin de kılcal damarlar olusur. Oksijen miktarı artar. Beynine fazla oksijen gittigi icin. Saglikli düsünürsün. Kalp krizi riski azalir. Ve evet kalcalarin sertlesir.
00 Yorumla - +1 yıl
Gözle görülür değişim 3 ayda başlar. 6 ayda baya toparlanırsın. Faydalarıysa hayatına bir düzen getiriyor, vücudun güzel gözüküyor, çevren genişliyor (arkadaş ediniyorsun), sosyalleşiyorsun vs
00 Yorumla - +1 yıl
Tek tek anlatmakla bitmez faydası. Sadece fiziksel değil ruhsal olarak bile oldukça çok faydası var.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama utanıyorum orda bir sürü erkek var
- +1 yıl
1 ay utanırsın ondan sonra alışırsın. Kesinlikle git.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Fitness’a başlayınca zayıf olacağını aklından çıkar zaten :D Evet sıkılaşıyorsun ve fiziğin güzelleşiyor ama bu zayıf narin bir şey olmuyor, daha şişik güçlü bir görüntü oluyor. Bayılıyorum:)
10 Yorumla - +1 yıl
Pt öneririm, üç ayda alacağın verimi bir ayda verebilir
00 Yorumla özgüvenin artar kendini mutlu hissedersin hayatın rayına girer vücudun güzelleşir gibi gibi
00 Yorumla- +1 yıl
Ben de her hafta pazartesiden itibaren başlıyorum bajım
00 Yorumla 6 ay yeterli olabilir doğru programı uygularsan istediğin sonucu kesin alırsın
00 YorumlaNe gerek var kendi vicudunu zorlamak kilolu ya da ip gibi zayif olmak karakter ya da kisiligi etkilmez ki sen icin mukemel olduktan sonra zirvedesin ztn 😉
00 Yorumla- +1 yıl
Eğer doğru hareket ile çalışırsan doğru program üzerinde çalışırsan güzel bir vücudun olabilir
00 Yorumla Spor ve egzersiz farklı şeylerdir sen egzersiz den bahsediyorsun.
00 YorumlaFitness spor değildir. Hiç bir faydası olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Emin misin
yani bir şeye yarıyo ama
00 YorumlaSpor konusunda 330 cevap paylaştı. iyi çalışır ve iyi beslenirsen olur
00 Yorumla- +1 yıl
Sıkılaşırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten vücudum sarkık değil
Kalça büyütmek için se yapma
00 YorumlaSporu nerene yaptın önemli
00 YorumlaSpor hayat demek
00 Yorumla- +1 yıl
Mutlu olursun
00 Yorumla - +1 yıl
Sıkılaşirsin
00 Yorumla Olur yavaş yavaş verim almaya başlarsın
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Hem kilo verdirir hem sıkılaştırır
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Fit olmak
00 Yorumla Cok faydası var
00 YorumlaFit kalırsın
00 Yorumla- +1 yıl
Fiziğin iyi olur
00 Yorumla - +1 yıl
Say say bitmez
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bak bahsettiğim yazı bu https://squatgirl.com/fit-olmak-icin-100-sebep ve kanalım burada
https://youtu.be/b_vosffPW-M