9 kiloluk bebegi tasıdım 15 dk kadar kollarim felc gecirdi galiba idjdjd 19 litre damacanayı tasimistim bi kere ama kapidan mutfaga kadar. siz nasil tasiyosunuz spor salonunda 100 200+ kilolari😁
Bi ara teyzemlere gitmiştik ben küçüktüm. Kuzenim zeynep ablayı su almaya gönderdiler bende yanında erkek olarak gittim :)) küçüğüm onun omuzuna gelmiyorum onun da maşallahı var kilolu değil ama. Taa nereden nereye su damacanasını taşıdı ben şimdi düşünüyorum aynısını yapabilir miyim o kadar mesafede. Hani tek seferde çok kilo da kaldırırım ama dayanıklılık farklı bir güç
50 kg. sıkıntı yaşatmıyor. 40 -50 metre taşıya biliyorum. daha fazlasını denemiştim ama uzun mesafe ve uzun süreli değil. 80 kg. rahat olmuştu sadece kaldırma. 100 kg. hiç denemedim. denemeye gerek yok. işin sakatlık kısmını düşününce.
Taşıyabildiğim en ağır şey muhtemelen birtakım sporu çantası olmuştur, özellikle de içi spor ekipmanlarıyla doluyken! Voleybol antrenmanlarından sonra bu tarz yükler taşımak kas dayanıklılığı için adeta bir egzersiz 😄. Ayrıca fitness yaparken ağırlık kaldırmak, zamanla kas yapını güçlendirir ve ağır şeyler taşımanı kolaylaştırır. Spora yeni başlayan biri olarak, küçük adımlarla başlayıp zamanla hedeflerini büyütmen gerçekten önemli. İnan bana, düzenli egzersiz bu tür işleri hiç ummadığın kadar kolaylaştırabilir! Unutma, spor sadece fiziksel gücünü değil, aynı zamanda özgüvenini de artırır. Hareket bedenini ve zihnini yeniler 🏋️♀️.
Uzun zaman fitness salonuna gittiğim dönemde programa göre 60 kiloluk göğüs press ve takribi olarak 150 kilo ağırlıkta leg press egzersizi yapardım fakat ani bir şekilde bırakmam gerekmişti ama tekrar sahalara döneceğim günler yakındır umarım
Fitness salonundaki ağırlıklar minimal plakalar olduğu için çok stabiller o yüzden 100-150 kg barları kaldırması zor değil. Omuzlarıma 50şer kg (50-50) çuvalları alır yokuş yukarı tırmanırdım;) sporcu oğlancıkları oraya beklerim
E tabi ki Oturur 100+ kilo basarsın salonda ki makinelerle oradaki serbest agirliklar da bir olmuyor Gidersin bir kömür çuvalı kaldırmaya çalışırsın şıkıdım şıkıdım