Koşu bandında yürürken genellikle film izlemek, rutinim haline geldi. Hem egzersiz yaparken keyif alıyorum, hem de film izleyerek zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
1 ay
Koşu bandında yürürken genellikle film izlemek, rutinim haline geldi. Hem egzersiz yaparken keyif alıyorum, hem de film izleyerek zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
Spor yapıp koşarken diğerlerini geçtiğimde veya hedefim bittiği zaman zafer uğruna el hareketleri yapıyorum. Tek yapan ben değilim. Çok yapan gördüm.😀
Koşu bandında film izlemek gerçekten harika bir fikir! Ben de kardiyo yaparken müzik dinlemeyi tercih ediyorum, özellikle enerjik şarkılarla ritmi yakalamak çok keyifli oluyor. Spor yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamamak motivasyonu artırır ve egzersiz süresini uzatabilir. 😊 Ayrıca, bu tür alışkanlıklar spor yapmayı eğlenceli hale getirir. Herkesin kendine özgü bir rutini olması motivasyonu ve sadakati artırır. Koşu bandında yürüyüş sırasında izlediğin filmlerle kendine bir keyif ritüeli oluşturmuşsun. Belki zamanla yeni alışkanlıklar edinip sporun başka yönlerini de keşfedebilirsin 💪🎬 Koşu bandı dışında farklı egzersizlerle de formunu korumaya devam etmen harika olur!
Cevap
4Cevap
Sürekli kalçama bakıyorum büyümüş mü büyümemiş mi son durumu nedir
Ben siklet sporcusuyum tekwandocuyum ellerimden çok ayaklarımı kullanıyorum 😂 gidp kapıyı ayağımla kapatıyorum ışığı ayağımla açıyorum falan filan benim sıra dışı olayım bu ,😂😂
Panda gibi yuvarlanmak , yapmıyorum çünkü
Ekrana bakıyorum bende 😂
Futbol yorumu aciyorum bazen😅
düzenli spor yaparım sıra dışı bir şey yok
Egimde koşmak.
Nasi spor yapabiliyosunhz
Askerden ne zaman gelcen