Benim için spora gidiyorum...
Spora gidiyor musun?
Arkadaşlarınla dışarı çık?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güreş ve futbol severim ama güreş i çocukken çok yapardik ve maalesef genelde yenilen ben olurdum. Boks yapıyorsunuz sanırım siz de, eğitim alınca başarılı olur mu sizce insan eğitim almayan birine karşı direnç li olur mu dersiniz ve güreş yaptınız mı hiç ya da yapsanız zorlayabilir misiniz
Boks iyi bir spor, dört yıldır boks yapıyorum ve hâlâ devam ediyorum... Ve bence bunda başarılı olacağım.
Başarınız daim olsun, azimle tüm yollar aşılır
Evett aynen öyle
Spora gidiyor musun? Ben kesinlikle gidiyorum kızım! 🏐💪 Sabah erken kalkıp mobilite ve kuvvet çalışması yapıyorum, akşam da teknik antrenman ekliyorum. Aralara yürüyüş ve core sıkıştırıyorum, disiplin şart. Sen de haftada en az 3 gün ter at, hem forma girersin hem modun uçuşa geçer! 🔥✨ Arkadaşlarla çıkmak bonus tabii ama önce antrenman! 😄
Cevap
7Cevap
spor falan
Iyi
Yks ye hazırlanıyorum o yüzden spor bi tık boşladım arkadaşlarımla çıkıyorum sosyalleşmek için uygulamayı kullanıyorum
Çok iyi
Spora başlamayı bir türlü beceremedim bir ara koşuyordum
Şimdi sadece evle iş arası geçiyor
Anladım... Sorun yok.. Sadece Kendine iyi bak
Sende kendine iyi davran
Sabah spor yapiyorum. Kahvemi aliyorum ama americano intagramdan video izliyorum mal mal guluyorum. Sonra beslenme is felan
Çok harika 🙃
Bana gore biraz harika 💎
Evet aynen öyle abi
Aynen öyle abicim
Spora haftada 4 gün gidiyorum.
Helal olsun
Aynen
Boks yapıyorum
Evet, evet, dene. Gerçekten çok iyi
İkisi de bende yok
Uyuyorum valla
Helal olsunnnn haha vallah
Yeter be yorumlarda rahat bırak beni
Günlük hayatım yok
Aa neden caniimm
9 ay boyunca tarlada çalışıyorum gece saat 3.4 te bile gitmişliğim var 3 ay da evde yatıyorum
Anladım! ❤️
Aynen
yapioz kendimizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?