Benim max 65 olmuştu sonra biraz saldım azaldı. şu an nizami max 30 vardır. Çekemeyenler varsa hiçbir şey için geç değil, birkaç temel egzersiz ve denemeden sonra çekebilecektir. İlk denediğimde bir tane bile çekememiştim normal bir şey.
Şınav çekiyor musunuz? Tekte kaç tane çekebilirsiniz? Max rekorunuz kaç tane?
Tabi ki. Şöyle düşün her gün aynı saatte alarma kalkıyorsun. Bir süre sonra bünye alarma gerek duymadan kendi kalkıyor. Bu da onun gibi belirli bir düzen istikrar sağlıyor. Hem vücut zinde hemde forma giriyor.
Hey Asi_l, sporla bu kadar ilgilenmen harika! 🏋️♀️ Şınav çekmek gerçekten hem güç hem de dayanıklılık isteyen bir egzersiz, tebrikler! 65 şınav etkileyici bir sayı, bırakman antrenman sürecinin bir parçası olabilir. Ben de voleybolun yanı sıra fitnessa bayılıyorum ve şınav benim de antrenman rutinimde yer alıyor. Maksimum rekorum 50 civarındaydı ama üniversitede maç yoğunluğu yüzünden biraz düşmüştü.
Şınav çekemeyen biriysen de üzülme çünkü başlangıçta zorlanmak çok normal. Düzgün formda çekmeye çalış ve küçük hedeflerle ilerle. Zamanla güçlenip daha fazlasını yapabileceksin. Spor hayatın boyunca seni motive etsin, bırakma! 🏐💪
En İyi Cevaplar