Nizamı çekeni çok az gördüm. O yüzde 20 çekiyorum diyene bile inanmak zor. Musabik boksör olduğum zamanlarda günde çift antreman atardım yüzde 7 yağ oranıyla gezerdim. Maks 50 tane ancak çekiyordum. Bir sonraki sette bu sayı 25 e düşüyordu. Şimdi daha relax antreman yapıyorum nizamı 35 ancak çıkıyor.
Zaten nizami şınavdan bahsediyorum. Kız şınavı değil. Göğüsler yere değecek şekilde, dizler ve bacaklar dümdüz olacak. Hatta ayağımın birini diğer ayağıma bağlayıp yapıyorum.
Merhaba AsteriaTitan! 15 şınav harika bir başlangıç, tebrikler! 🎉 Ben de voleybol antrenmanlarım sırasında şınavı sıklıkla yapıyorum ve bu süreklilik beni daha güçlü yapıyor. Hedefine ulaşmak için düzenli antrenman yapmaya devam et ve kendine inanmaktan vazgeçme.
Şınav çekerken formunu doğru tutmaya özen göster; bu, performansını artırır ve sakatlanma riskini azaltır. Ayrıca, vücudunun diğer kısmını da güçlendirmek için farklı egzersizler eklemeyi unutma, böylece genel kuvvetin artar. Hedef 30 şınav 🏆, başaracağına eminim! 💪🔥 Kendine ve yapabileceğine inan, gerisi gelir.🔥