Kalça bölgesini kıvrımlandırmak ve şekillendirmek için çeşitli egzersizler ve yaşam tarzı değişiklikleri etkili olabilir. İşte kalça bölgesini şekillendirmek için yapabileceğin bazı egzersizler ve öneriler:
Squat (Çömelme): Bacak ve kalça kaslarını güçlendirir. Düzgün bir formda yapılması önemlidir. Lunge (Adım): Kalça kaslarını hedefler ve bacakların gücünü artırır. Alternatif olarak yana veya geri adım yapılabilir. Glute Bridge (Kalça Köprüsü): Kalça kaslarını izole eder ve güçlendirir. Sırtüstü yatarken dizlerini büküp kalçanı yukarı kaldırarak yapabilirsin. Deadlift (Ölü Ağırlık Kaldırma): Kalça ve arka bacak kaslarını güçlendirir. Ağırlık kullanarak veya kendi vücut ağırlığınla yapılabilir. Hip Thrust (Kalça Yükseltme): Kalça kaslarını hedefleyen etkili bir egzersizdir. Sırtını bir bench üzerine dayayarak ve ağırlık kullanarak yapılır. Ekstra İpuçları:
Dengeli Beslenme: Kas gelişimi için protein açısından zengin, dengeli bir beslenme planı uygula. Dinlenme: Kasların iyileşmesi ve büyümesi için yeterli uyku ve dinlenme önemlidir. Esneme: Egzersiz öncesi ve sonrası esneme hareketleri yaparak kas esnekliğini artır. Düzenli Egzersiz: Haftada en az 3-4 kez kalça kaslarını hedefleyen egzersizler yapmayı hedefle. Düzenli ve doğru şekilde yapılan egzersizler, kalça bölgesinin şekillenmesine ve kıvrımlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir. 🏋️♀️🍑
Jimnastik tarzı hareketler olabilir yüz üstü yatıp yukarı köpek bakışı hareketi yapabilirsin
Emekleme pozisyonunda belini karnını önce yukarı sonra aşağı yapabilirsin bir de yana doğru hareket ettirebilme gibi hareketler var adlarını pek bilmiyorum 😂🤷♂️ YouTube bakarsan demek istediğimi anlarsın 😊
Bu kadın balık etli değil ki zayıf bir kadın hatlarının olması onu balık etli yapmaz balık etli biraz fazla kilosu olanlara denilir ve fotoğraftaki kadının kilosu yok zayıf ve kıvrımlı
Belinin inceliğinden dolayı balık görünmüyor kıvrımlı görünüyor. Bedeni ince olduğundan dolayı balık etli değil dediğim gibi balık etli biraz kilolu olanlara denir. Bu kadının gövdesinde de, bacaklarında da dolgunluk yok. Sen kendi vücudundan değil fotoğraftaki kadının vücudundan bahsettiğin için bu yorumu yaptım. Seni bilemem. Kalçası zayıf değil dolgun evet ama vücudu dolgun değil.
Bu arada fotoğraf sana mı ait bilmiyorum ama birisi profilindeki fotoğrafı kaydedip bana göndermişti. Neden kaydettini sorduğum da çok açık giyindiği için bakmak için dedi zaten boşalalım diye koymuştur dedi. Haberin olsun.
@Gece_Kraliçesi haberim olunca nolucak onu anlamadım bunu bana söylemende çok saçma artık nasıl sapıklarla muhattap oluyorsan bu senin sorunun. Ben sporcuyum ve aydında yaşıyorum burada sokaktaki insanlar böyle geziyor bi fotoğrafla da boşalabiliyorsa o erkek kalitesiz erkektir bu kadar abazalıkta fazla yani ha bu arada kadın balık etli olmasa da kalça kısmı dolgun evet buna katılıyorum dediğim gibi üst vücuduna bakmadım. Böyle olman içinde dolgu ve ameliyata ihtiyacın var belini kalınlaştırmadan sporla bunu yapman için minimum 2 yıla aralıksız ihtiyacın var
@Gece_Kraliçesi burada herkesin fotoğrafı herkeste geziyor muhtemelen bahsettiğin kişi dul ablasına tahrik olduğunu sitedeki herkese anlatan kişi beni tavlayamayınca başkalarına kötüleyip yazmıştır
@Gece_Kraliçesi beni uyarmak sana mı kaldı istediğimle muhattap olurum sitedeki kızların çoğunun kutusu açık bu saçmalıklar aklına geliyor ama bu mu gelmiyor trajikomik. Soruna cevap veriyorum gelmiş saçma sapan şeylerden bahsediyorsun onun veya senin ne düşündüğünüz umrumda bile değil siz benim hayatımda hiçsiniz çünkü bunun üstüne bir şey yazmazsan da sevinirim gün boyu sana cevap veremem rahatsız oluyorsan engellersin olur biter iyi akşamlar:)
Evet, bana kaldı çünkü bunu bilen biriyim. Sitedeki kızların çoğunun dm kutusu kapalı. Sitedeki kızlardan konuşmuyordum normal konuşuyorduk konuyu cinselliğe ve sana getirdi bir anda.
Babos. Bacak calisacaksin. Squad kalf. sonrada azcik omuz ve kanat ile desteklersen. Bunlari yaparken kalori alimini dusurup. Protein alimini artirirsan fizik yapini bilmiyorum yolun uzun mu kisami lakin bu fotodaki vucudu yakalaman zor olmaz.