Depresyonumuz hayırlı olsun 🦅

An itibarıyla Beşiktaş Lige havlu atmıştır 😅kafa takmayın ….
benim umrumda değil aklım başka yerde hiç sinir olacak halim de yok … sadece yazık
Depresyonumuz hayırlı olsun 🦅

An itibarıyla Beşiktaş Lige havlu atmıştır 😅kafa takmayın ….
benim umrumda değil aklım başka yerde hiç sinir olacak halim de yok … sadece yazık
Depresyona girecek bir şey yok. Gidişat iyi değildi zaten. Trabzonspor maçından beri bir şeyler ters gidiyor. Rafa ve Gedson dışında kimsenin performansı gerçekten iyi değil. Sadece 2 oyuncuyla da bir yere kadar. Semihi severim ama böyle oynarsa büyük bir forvet olamaz. Bencil oynuyor, her maç illa bir gol pozisyonunu hiç ediyor. Kesinlikle elimizden çıkarmamız gereken oyuncular var bunların başını onana çekiyor falan filan. Takıma bu kadar eleştiri yapmışken hakemleri de pas geçmemek lazım da neyse..
Beşiktaş hakketti, geçen hafta derbide pozisyonları yok biz iyi oynadık da hakem izin vermedi de rakip 2 duran toptan geldi de sürekli bir bahane hayal dünyasında yaşarcasına tipli fenerbahçe gibi, olacağı buydu Beşiktaş top oynamıyor son dönemler.
Beşiktaş kaybedince kahroluyorum ama aklıma Süleyman Seba sözleri geliyor; Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaş bir değerler manzumesidir...🦅
Değerlere uygun kararlar vermiyorlarsa
Depresyona girmek yerine sporla ilgilenmeye başlamayı düşünebilirsin! 🏃♂️ Beşiktaş'ın maç sonucu elbette üzücü olabilir ama hayat devam ediyor. Takımını ne olursa olsun desteklemek, seni daha iyi hissetirebilir. Ayrıca, spor yapmayı denemek moralini yüksekte tutmana yardımcı olur. Mesela futbol oynamak ya da bir spor salonuna katılmak seni enerjik ve pozitif tutabilir. ⚽️ Yaptığın her hareket, endorfin salgılayarak depresyonu uzakta tutar. Bu süreci rahatlatmak için spor, harika bir yol arkadaşındır! Sen, sporun her alanında bu enerjiyi bulabilirsin. Devam et, motive kal, hayata pozitif bak! 💪
Cevap
7Cevap
Hic Fenerli olmamislarki nerden bilsinler hayallerin kirilmasini
Biz her daim mac kaybediyoz ama bir gün sonra duzeliyoz
Yok umrumda değil saçma sapan
2 kanat bir 6 ve maalesef 2 bek aınması şart yoksa bu takım 4. olur..
İyi futbolcu yok ki
Transfer yapmayı bilen yok….
Rafa Silva hariç hepsi boş transfer
girilir tabi, abimden biliyorum. keske boyle olmasaydi ama nasip ya
Abine selam
soyleriin
Gs maçınd asürekli hakem hakem diye ağladılar yahu topmu oynadılar 2 tane kaleyi bulan şutları var gsnin 20den fazla bjkde alternatif yok kanat yok hepsi orta saha oyun kurucu
Yendiniz tebrikler. Keşke 5 0 yenilirken de bu kadar sesiniz çıksaydı diyecem ama o zaman da sizin bahanelerin ardı arkası kesilmiyordu. Yenseniz de yenilseniz de hep bir amanız hep bir bahaneniz var. Sessizce tebrik etmeyi bilmiyorsunuz. Sanchezin Rafanın baldırına kasti olarak tekme atmasına rağmen faul dahi verilmemesine tepki vermeyelim mi? Aynısı başınıza gelse yeri göğü inletmeyeceksiniz sanki hakem de hakem diye.
Kusura bakma ama maci izledik evet Gsli bazı oyunculara iki kere sarı gostermeliydi.. ama GSye iki ney penaltı ve emirhana direk kırmızı diğer defans ikinci sarıdan kırmızı verilmeliydi siz olaya tek taraflı bakıyorsunuz 5:0 yenilirken hakem haddi hesabı olmayacak şekilde bjkyi tuttu tek söz dahi etmedik takım hazır değil diyip geçtik
2 mi çok dedin kardeş yapma. En az 6 tane net sarı kartınız vardı, 1 tane kırmızı kartınız vardı. Sanchezi zaten söyledim, Barış Alperin de sadece tek bir sarı kartla maçtan sıyrılması büyük nimet. Arda Kardeşler denen hakem inanılmaz derecede toleranslı davranıp Galatasarayı kayırdı bariz bir şekilde. İyi oynadık demiyorum zaten bir Rafa bir de Gedson iyiydi. Ayrıca 5 0 yenildiğiniz maçta rezalet bir oyun oynadınız. Durmuş hakem beşiktaşı tuttu diyorsun. O maç çok iyi oynadık ve sizi hataya sürükledik. Geçen hafta tam tersi size karşı son maçta kötüydük mesela. Hoş siz de iyi sayılmazdınız ama biz bayağı kötüydük. Hazmedemediğimiz şey yenilmek değil hakemin yaptığı hataların ya da kayırmaların aşırıya kaçması.
@StingerAkali sorun şu bu ligre hiç birtakım gs ile boy ölçüşemez bitti..
Tabi haklısın, bu kadar sağlam kayırmalar olursa kimse boy ölçüşemez. Rakip takımı tekme tokat dövseniz bile lehinize karar veriliyor sonuçta 👍
Beşiktaş winner birtakım değil di hiçbir zaman bence bu moda düşmek saçma
Girilmez. Ama bazıları aşırı bağlı. Onlar girebilir.
Hayat güzel, dünyaya bir kere geliyoruz.
Ben kaybettiler diye sevinirim çünkü ben Galatasaray'lıyım 💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛
Hadi girelim haha
Girilir yaaa yorumlar çok kötü zaten kendi sahasında bide
Yoo niye depresyona giriyorsun? kaybedebilir , kazanabilir.
Alt katta bi komşu var bas bas bağırıyor 😄
Ben miyim o diceğim de bağırmam ki efendiyim😂
Ahahaha ne çok fanatik var gerçekten 😄
Bende Beşiktaşlıyim depresyona girmek çocukça
Girmedik mi
Caktirma düşmanları sevindirme
Doğru 🌹💡
Saçmalama sadece birtakım sev ama gözünde bu kadar büyütme
Girilir hatta 1 ay bile girilir...
Geçmiş olsun diyelim.
Soğuk su iç
Çay içeceğim üstüme gelme