DEPRESYON ENGEL RAPORU?

Yaşadığım olumsuz travmalardan dolayı 14 15 senedir kronik depresyon hastasıyım buna eşimle yasadigim sorunlarimda dahil en ufak olumsuz olayda hemen depresyona giriyorum ve yasantimi agir etkiliyo yasayamiyorum hastane yatisi ilac tedavisi veriyo doktorlar kimisi patolojik kiskanclik kimisi obsesif kompulsuf bozukluk takinti yani dusuncelere olaylara takilip kaliyorum bazisida yaygin anksiyete bozuklugu dedi kimide depresyon farkli hastanelerde tedavi gördum ama surekli tekrarliyor. Amcam doktorla konuş heyete alsinlar seni dedi erken emeklide olursun dedi isyerindede isimi de cok etkiliyodu cunku boyle bi haktan nasil istifade edebilirim cogu kisi heyet raporuyla emekli olmuslar. Şu andada cok rahatsizim kafa yanmasi uyusmasi aglama krizleri saplanti olaylara takilip kalma kurgu vesvese şüphe korku carpinti ic sıkıntısı panik atak yasiyorum. Her an kotü bi sey yasicakmisim gibi. Cocugum var hastanede yatamiyorum yatsam bile her olayda atak yasiyorum ozellikle eşimle olan sorunlarimda cunku travmalarim hep onunlaydi.

DEPRESYON ENGEL RAPORU?