Bence;
Balık
Boğa
Yengeç
Başak
Siz ne düşünüyorsunuz?
Balık
Boğa
Yengeç
Başak
Siz ne düşünüyorsunuz?
Balık
Boğa
Yengeç
Başak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boğa KADINI..
Hayatta kendi şanslarını kendileri yaratan kadınlardır. imkansız diye bir şey yoktur boğa kadını azmiyle isteğiyle ve çalışkanlığıyla imkansızlığı ortadan kaldırır... dış güzelliği ile çabucak dikkat çeken iç güzelliği zamanla ele geçiren kadındır.
sabit görüntüsünün altında sorgulayıcı kişiliği yatar. hemen her şeyi sorgular, en çok da kendini ama yaşarken anı ıskalamayı da istemez yine de bu onu temkinli ve seçici yapar tanıştığınız gibi harika bir sohbete yelken açabilirsiniz örneğin ama geceyi evde sonlandıracak kadınlar pek çıkmaz boğalardan. AYRICA boğa burcu kadınının sevgisi, aşkı, arkadaşlığı toksik değildir.. bu kadar net. Ayrıldıysanız veya anlaşamadıysanız dahi boğa burcu kadını, sizin karakterinizde bilerek yara açacak toksik bir ilişki sürdürmemiştir ve sürdürmez de.. çünkü bilir ki bir kalp ikinci kez kırılamaz. Tek taraflı kırıldıysa veya kırdıysa da bitmiştir.. gerisi kendisine zarar olarak döner ve o saatten sonra sizi değil kendi huzurunu düşünür. O yüzden boğa burcu kadınını rahatlıkla çevrenizde bulundurabilirsiniz; sizin peşinize düşecek sağlıklı olmayan ilişki anlayışları yoktur.
mutlulugum made in china hep bozuluyor
Cevap
9Cevap
Yengeç burcu bence
🦀 yengeç çok fena, depresyonun depresifliğin kitabını yazar 🤷🏻♀️😄
Balık erkeği gibi depresifini görmedim duymadım bilmiyorum. :) Herhalde en büyük imtihanımdı allah o günleri yaşatmasın. Tüm enerjim tükenmişti :))
Kendimden biliyorum. Tabii yengeç.. 😂
Boğa burcuyum bende depresif olabiliyorum :)
Boğa burcu erkeği olaraktan bu böyle gerçekten.
Sadık, güvenilir, cinsel dürtüleri tam puan olan, yemek konusunda inanılmaz zevkli, gözü dışarda olmasına karşı sevdimi tam seven, sakin görüntüsünün altında kızdımı dagları deviren ama çabuk yatışan burç tipi. Hayat dolu, şen şakraktırlar ama bazen her şeye fazla tozpembe bakarlar, olgun değillerdir, birer çocuktur her biri. Anı yaşarlar; eğlenceli ve komiktirler, yanlarında güzel vakit geçirirsiniz. Evlenilecek burç erkeği: aldatır ama evliliğini yürütür, karısı farkına bile varmaz, parayı çeker, mantıklı bir babadır doğru kararlar alır... annesi ve karısı arasında iyi denge kurar; evi şatosudur, evcimendir, hesaplıdır ama cimri değildir. Parasını doğru değerlendirir ve artırır, biraz sıkıcıdır, tek düzedir ama güvenilir... sözünde durur, sakindir. seks, aşk, evlilik ya da uzun ilişkiyi iyi kombinler. Bedensel ve ruhsal olarak sağlıklıdır. Dünya düzeni boğalar için yaratılmıştır adeta. Boğa erkekleri, hayatın akışına iyi uyumlanır ve hayatı iyi yönetir. Güçlüdür.
sevdiler mi kıskanırlar, sevdiğini tüm tehlikelerden korumak isterler.
kalbiyle aklını dengelemesini bilirler. hem duygusal hem mantıklı insanlardır.
maceraperesttirler, heyecan ararlar. sizi de sürüklerler bazen maceraya.
kendi bildiklerini okurlar. kendi doğruları vardır ve bunların peşinden giderler daima. onların doğrularına uymazsanız, sizi bazen bir kalemde silebilirler.
Yorum için teşekkür ederim :)
Oğlak unutulmuş..
Akrep yok mu ordaaaaa
Yengeç bence
Başağım. Evet doğru.
Mükemmelliyetçi, detaylara önem veren, savunduğu konuyu ya da olguyu sonuna kadar taviz vermeden savunan, titiz ve düzenli, dış görünümüne de oldukça önem veren, çok kitap okuyan, insanlarla çok fazla içli dışlı olamayan/olmayan, haksızlıklara hiç gelemeyen, zaman zaman sinirlenen ve bu yüzden kırıcı olan, oldukça espritüel, yalnız yaşamayı seven/sıkılmayan, gerçekten sevdiği ve yakın duyduğu kişilere son derece sadık, dışardan bakıldığında çok soğuk ve mesafeli görünen fakat yakından tanındığında bunun tam tersi olduğu görülen, ince ruhlu, mantıksallık ile duygusallığı çok iyi harmanlamış, yemek seçen, çok çalışkan, her fırsatta insanlara yardım etmeyi seven, analizci erkek. Genel olarak takıntılıdır, kendini üzecek mutlaka bi şey bulurlar. Ota b*ka takıntı halindedirler. Özellikle kendi hakkında yapılan eleştrilere çok takıntılıdır, dedikodu yapanı silerler hayatından ve hatta yeryüzünden.
Evlendiniz diyelim; bir süre sonra monoton bir hayatınız olacak.. gerçekten evlenip yuva kurmaksa niyetiniz evlenin tabi ama şartlarda biraz zor.. maddi yönden, hayatın verdiği sıkıntılar, çocukların erken yaşta çektiği kaygılar, vs.. Sorunuza cevap verecek olursam; kendinize güveniyorsanız, kısmetinizde varsa birileri karşınıza çıkar elbette. Tabi bu arada kendimizi geliştirmeyi ihmal etmiyoruz çünkü zaman denen kavram çok hızlı ilerliyor.
Bana m*saj yolla taha ben
Akrep koç başak oğlak
Benim burç oğlak
Koç.
Basak kadini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?