Evet arkadaşlar Galatasaray - Elfsborg'u 4-3 yendi ama 3-5-2 ile bu iş olmaz! Aynı anda icardi osimhen ve merteens ile başarılı olamaz Galatasaray! Az kalsın yine maç berabere bitiyordu! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Elfsborg'u 4-3 yendi ama 3-5-2 ile bu iş olmaz! Aynı anda icardi osimhen ve merteens ile başarılı olamaz Galatasaray! Az kalsın yine maç berabere bitiyordu! Ne düşünüyorsunuz?

Abdülkerim, Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay la bu iş olmaz. Barış da da düşüş var ne yazık ki. Galatasaray iyi oynadı ama kalitesini sahaya tam yansıtamadı ve bu da hayal kırıklığına sebep oldu bizim açımızdan. Galatasaray ın bu maçı 6-1 kazanması gerekirken 4-3 kazandı. Defans oyuncularımız olan Abdülkerim ve Kaan Ayhan çok hata yapıyorlar özellikle Kaan Ayhan çok fazla hata yapıyor. Yerlerine iyi oyuncular olmazsa bu takım Avrupa ligini asla kazanamaz. Mesela Kaan Ayhan yerine Sacha boey olsaydı her şey çok farklı olurdu...♥️💛
İCARDİ rolünü iyi oynadı aslında çok iyi paslar çıkardı. Sorun defansta defansta. Kaan ve Abdülkerim çok hata yaptı.
Evet ben de katılıyorum, GS nin üç stoper oynayabilmesi için iki tane Davinson sanchez e daha ihtiyacı var 😂 Abdülkerim ve Kaan Ayhan ile üç lü stoper oynarsan 3 gol yersin işte
Beşiktaş maçını böyle çıksın mağlup olur. 3-4-1-2 icardi mertens osimhen ile Beşiktaş'a kesinlikle yenilir. Mutlaka 4-2-3-1 ile Beşiktaş'a karşı oynamalı ve ön tarafta osimhen oynamalı. Icardi yedek oturmalı. Beşiktaş'ı yenerse rakiplerini çökertir ama kaybederse Fenerbahçe yeniden umutlanır, onun için derbi çok önemli.
Derbiye Fenerbahçe nin karşısına çıkıldığı gibi çıkılacağını düşünüyorum. Bjk güçlü değil, Galatasaray yemin ediyorum ciddi oynarsa en kötü ihtimalle 3 fark atar bjk ye. Ama süper kupa daki gibi bilerek kötü oynarsa 10 bile yer. Her şey adam gibi oynama meselesi ciddiyetle oynama meselesi. Ben Galatasaray ın bjk ye 5-0 yenildiğine kesinlikle inanmıyorum Galatasaray o maçı bilerek verdi bundan zerre şüphem yok.
Galatasaray şartlar ne olursa olsun kazanmayı bir şekilde biliyor ve ülke puanını yükseltiyor pazar günkü maça gelince Beşiktaş 5.0 kazandığı maçın rehavetiyle Galatasaray deplasmanına gelirse Galatasaray Beşiktaş'ın içinden geçer sende bunu yaz bir kenara
Herkese aynı yorumu yapıyorsun farkindamisin yanliz şunu görmediğin çok açık ve net galatasaray oyun içerisinde kaç sefer sistem degistirdi hiç far ettinmi 2. si gslatarayda osimen icardi mertens aynı anda oynayamaz diyorsun 1. golu bir seyret istersen senin oynayamaz diye salladığı üçlü paslasmasi ile gol geldi bence olaya biraz fanatik değilde futboldan anlayarak bak istersen
Tamam ön tarafta bu üçlü çok iyi ama takım savunması bu üçlüyü aynı anda kaldırmıyor. Ya icardi mertens, ya osimhen icardi ile klasik 4-4-2 ya da osimhen mertens oynayabilir aksi taktirde evet Beşiktaş'a gol veya goller atarsın ama maçı 4-2 veya 4-3 kaybeder galatasaray bana göre tabi. Ha Galatasaray klasik 4-2-3-1 sistemiyle ve osimhen ile başlasın Galatasaray maçı kazanır. Okan buruk icardi'nin gönlünü yapmak için Galatasaray'ı tehlikeye atıyor. Bu derbi kazanılırsa Beşiktaş ve Fenerbahçe ağır psikolojik darbe alır ama Beşiktaş alırsa rakipleri tekrar havaya girer. Onun için bu derbide sistemi değiştirme riskine girmek mantıksız, tabiki benim görüşüm. Birde vazgeçin bu icardi sevdasından adam rakibi osimhen gibi yıpratamıyor ve takımın ilk 11 oyuncusu tartışmasız osimhen'dir.
Sana bir soru icardiyi tuttuğun takımda istermiydin
Peki
Merhaba! Galatasaray'ın Elfsborg karşısındaki galibiyeti kesinlikle sevindirici, ama futbol taktik oyunudur ve her sistemin artıları, eksileri vardır. 3-5-2 sistemi ofansif anlamda etkili olabilir ancak defansif zafiyetler yaratabilir 🤔. Özellikle üç hücumcunun aynı anda oynaması, savunmaya dönüşlerde sıkıntı yaratabilir. Aynı zamanda orta saha kontrolü de bu tür sistemlerde kritik. Takımın güçlü yanlarıyla oynayıp gereken dengeleri tutturması şart! 3-5-2, doğru oyuncularla ve dengeli bir şekilde uygulandığında sonuç verebilir. Belki de bir denge ve uyum yakalanana kadar sabır göstermek gerekiyor. Hem spor hem de hayat böyledir; denemekten korkmamalı 🏆.
Cevap
14Cevap
Galatasaray iyi gidiyor ne olursa olsun
bencede böyle oynarsa bu sistemle Beşiktaş elfborga benzemez
vodafoneda gsnin tek bir galibiyeti var onuda musrati kendi kalesine atmışken? ama tam tersi beşiktaşın gsyı deplasmanda yendigini bilirken neden mümkün olmasın
mario gomezle yendik sonraki sene taliscayla yendik
mario besiktasa kusmus siz ona bakmayin besiktasim alir, biz arkasindayiz takimimizin
@yarenimsii küsmek olmaz da bu ligin düzeni değişmez. Beşiktaş'ı hakemle katledecekler o gün.
mario bizi kimler kimler katletti hakemlerle, yikilmadik yine de hepsini yendik. gecen seneden bu seneye geldiysek biz her seyi basaririz boyle yapma 😄
Arkadaşlar boş tartışmalara girmeyin. Elfsborg bu vasat kadrosuyla 3 atıyorsa Galatasaray bu 3-5-2 sistemiyle çıksın Beşiktaş rafa silva, immobile semih kılıçsoy gedson ile içenden geçer ama kalesinde golde yer. Ben 4-2 Veya 4-3 Beşiktaş alır diyorum eğer icardi osimhen ve mertens aynı anda oynarsa...
tartismaya girmedim ben sucsuzum, mario'yu gorunce atladim bisi yok bisi yok. hadi insallah yeneriiz, tesekkurlerr
@yarenimsii inşallah yeneriz, dediğin gibi olsun 😄
tesekkur ederiz efeniim 😌
ya mario sen ne kafana takiyosun ki ben bile o kadar izlemeyerek alistim ahshahshhshahshsh
ikina ikina yendiler, 12-15 kisiyle kazanamayana da takim demem
onu bunu geciyorum bi de buna sevinebilecek kadar yuzsuzler 😂
hic problem yok ya, serefimizi seveyim hepsinin ayagina sagliikkk 💗
bence güzel maçtı fakat kaçırdım
Avrupa ligi nin en güçsüz takımı Rigas la 2 2 berabere kaldı yine güçsüz birtakım olan elfsborgla da berabere kalacaktı neredeyse. Bunlae böyle basit takımlardan puan kayvedecekse kupa hayalini kurmak aşırı saçma. Rakip psv falan olsa gs yi delik deşik ederdi
Gayet güzel bir maçtı önce takım küçümseme işini bırakmalıyız karşımızda ki takım 2 hafta önce romanı yenmiş birtakım. Stratejinin değişmesi lazım bunu okan yapacak yani, erken oyuncu değişikliği olması lazım ayrıca bunlar dışında gayet güzel oyundu. Özellikle yunusun golü
Valla adamlar bu haliyle rakip 3 attıysa yani bizim ligde sıradan takıma nerden baksan 5 atarlardır çünkü vasat lig kalitesiz
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum !
Kendi sahasinda vasat bir Avrupa takımını zorla yeniyorsa sıkıntı büyük. Önceki maçlarda da daha basit rakibe puan kaybetmesi bazı şeylerin göstergesiydi. Galatasaray Tottenham gibi rakip karşısında eksiklerini daha iyi görecek.
Hafta sonu Beşiktaş eline geçen fırsatı değerlendirmeli
Offf nasıl muhteşem olur 👊
Şimdi o böyle oldu bu böyle oldu o Okan hocanın bugün kü maçtan çıkaracağı ders önemli olan galibiyetti onuda gs aldı tebrikler ediyorum ülkemize puan kazandırdı
Gs taraftarlarına bunu demeye çalıştı ve sanırım basardı.
Kondisyon olarak Sorun olduğu çok belli oluyor Galatasaray adının hakkını vermeli !!
o kadar saçma bi maçtı ki Okan hazırlık maçı zannediyor galiba bunu bir şeyler denemeye çalışıyor
Sistemde sorun yok bireysel goller yenildi bu akşam. Barışın penaltısına bakın o elin orada ne işi var mesela? İlk gol kademe hatasından geldi aynı şekilde. Üçüncü gol aponun gereksiz çalım aşkı yüzünden yenildi. Kaldı ki attığımız kadar kaçırdıklarımız da cabası. Sistem gayet güzel maç içinde zaten sürekli değişildi. Her türlü Beşiktaş o sahadan kanarya kardeşine sarılıp ağlayarak gidecek. Dedi dersiniz haydi bakalım.
Öne geçince saçmalıyor. Başka bi takım olsa yenerdi gs yi bu akşam
Geçen sene bu aylarda dünyanın büyük kulüplerinden Manchester Unitedi yenen takım ile bu takım aynı olamaz. Bide hep ikinci yarı gol.
Gayet başarılı.
banane ya gs'yi bi daha yenelim, cok zevkli
Siz kimsiniz tam olarak
senin yorumuma atlayacagin kadar samimiyetin olmayan biriyim, bays
Kendini çok beğeniyor gibisin bayan şımarık
köy takımına neredeyse puan veriyorduk
Patlama olmuş maçlar ertelenir mi ki derbi vardı
olur.
Olmazzzz