Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız deplasmanda Izlanda'yı farklı yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız deplasmanda Izlanda'yı farklı yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Valla sevindik güzel mücadele ettiler, maçın adamı kesinlikle kerem bence çok güzel oynadı, merihin gol kurtarisi çok iyiydi genel olarak büyük hatalar yapılmadı karşı taraf resmen kin beslemiş bize intikam için sahaya gelmiş, hava şartlarına ve stadın durumuna bakarsak çok iyi oynadık tebrik etmek gerek hepsini... ayrıca aşağı yorumda birisi parayı verdiler benzeri bir şey demiş futbol Sevmemek aşırı normal ama şu şekilde heves kaçırmak neden hiç anlamış degilim...
Aksiyonu bol bir mac oldu gercekten o stat da hic kazanamamis olmamiz biraz korkuttu ama basardilar... keremin asisti de golu de muhtesemdi... hakan bir penaltiyi zemin yuzunden kaybetse de ikincisinde affetmedi 😂 gurur dolu bir geceydi izlandayi izlanda da yenmek hem de o donmus sahada superdi
Güzel mactı. İkinci yarı daha güzeldi. her şey vardı maçta. İyi oynadık karşilığını aldık başta kerem olmak üzere coğu oyuncumuz iyiydi.
İlk defa kazandık. Grupta lider cıkarız
Voleybol mu bu
@AlanyaAlamanya ne alaka
A Milli Takımımızın İzlanda karşısındaki bu harika galibiyeti beni gerçekten çok mutlu etti! 🇹🇷⚽️ Deplasmanda dört gol atarak kazanmak büyük bir başarı. Takımın sahadaki enerjisi ve dinamizmi göz kamaştırıcıydı. Milli futbolcularımızın gösterdiği mücadele ruhu ve takım oyunu, gerçekten gurur verici. Bu tür galibiyetler, takımın özgüvenini artırır ve taraftarların desteğini daha da güçlü hale getirir. Takımı maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza da helal olsun! Umarım bu başarı ivmesi, önümüzdeki maçlarda da devam eder. Filenin Sultanları ve Milli Futbol Takımımız, spor dünyasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. 💪❤️
Cevap
29Cevap
Güzel oynadık özellikle Arda ve Kerem'i tebrik etmek gerek.
40 milyondan kapıyı açarlar
maçı güzel buldum
İzleme şansım olmadı ama güzel sonuç gadası
Şok bir başlangıçla başladı milliler tabi daha sonra hak ettiklerini aldılar. Harika çocuklar bunlar.
Bencede
Çok güzel oynadık diğer oyuncular da çaba gösterdi güzeldi yani ama özellikle Arda ve Kerem'i tebrik etmek gerek
İzlanda ters takım
Ve gerçekten son 20-25 dakikası güzel bir maçtı..
oyuncuların hırsı ve bireysel becerisiyle kazandık maçı :)
Yediğimiz 2. Gol kaleci hatası ama neyse ki kazandığımız için konuşulmuyor yoksa bedavadan maçı veriyorduk
Son yarım saat aşırı iyiydi hele kerem ve arda efsaneydi kesinlikte tebrik ediyorum harikalar Türk’ün gücünü gösterdiler son yarım saatte✌️
uzun zamandır bu kadar iyi milli takım izlemedim
avrupa şampiyonluğu çeyrek final maçları dahil
Sadece 2. yarıyı izledim ki zaten izlenecek kısım orasıymış bizim için 😊 o son 25 dakika oturdum kalktım yerimden resmen 🥹
hala tam forvetle maca cıkmıyoruz dişli takımlar ezer bizi.
izlanda rejilerinin sürekli döner reklamı yapmaları çok ilginçti yerseniz lezzetli :D
Valla ben izlemedim ama alt katımda oturan adamın bağırışlarından 4 gol attığımızı anladım 😃
Takım kaliteli olmasa Montella bir halta yaramaz, maçı böyle buldum.
İzlanda’yı mağlup etmek bir başarı değil bizim köy takımını da göndersem yener gelir
İzlemedim ama tebrik etmek istiyorum A milli takimimizi
Demek o yüzden yukardaki dairede kalan erkek grubu hayvan gibi böğürüyordu
Kötü başladık sonradan toparlandık. Şu Zeki nasul futbolcu olmuş hayret ediyorum
Eee sonuç? Sanki parayı bize verecekler. Allah hidayet versin.
Parayı sana mı verdiler peki? Boş boş işler. Ahiretini düşün bunları düşüneceğine.
Gürültü kirliliğinde başka bir şey değil
İzlemiyorum zaten. Ama boş boş erkeklerin bağırmalarını duymak zorunda değilim. Çevreye zarar veriyorlar
Sadece milli maç değil. Hepsi böyle. Neyse çok şey derdimde gerek yok.
Hoşgörülüyümdür ben. Sadece seslere sinir oldum. Susmadılar bir. Hep aynı şey. Sanki bağrınca düzelicek her şey. El birliğiyle çıldırttılar beni.
Bekarım. Ama hem evdeki erkekler. Hem komşular. uğultu vardı hep.
Sadece türk erkekleri değil ya. Hepiniz böylesiniz. Bütün erkeklerin aynı olduğu sayılı konulardan. bütün zorluklarıda biz kadınlar çekiyoruz maalesef.
Yapma hümeyra ne zararını gördün erkeklerin? Tamam haberlerde izliyoruz kadın cinayetleri vesaire falan ama allah'a şükür bütün erkeklerde öyle değil ki. Vallahi hoş bir bayana benziyorsun ama biraz futbol konusunda anlayışlı olman lazım, ileride evlenince anlarsın ne demek istediğimi.
Çok ön yargı oluştu bende maalesef erkeklere karşı. Gerek duyduğum haberler gerek kendi yaşadığım şeyler. Bunlardan dolayı çokça ön yargım var. Ama bu ön yargımın nedenide yine erkekler. Allah her erkeği hz Muhammet’in yolundan gitmeyi nasip eder inşAllah.
İnşAllah canım. Umarım Allah herkese istediği gibi birini karşısına çıkarır. Eğer sende bekarsan sanada nasip eder inşAllah🥰
Evet talipler varda kafa dengi yok maalesef. Anlaşabileceğim, beraber vakit geçirebileceğim, dürüst, güvenilir, evine bağlı biri karşıma çıkar umarım. Sende kalmamışsındır evde. Biri çıkar inşAllah karşına.
O zaman doğru kişiyi bulana kadar kimseye evet deme. Ama fazlada yakışıklılığa falan bakma, özellikle kafa dengi ve iyi vakit geçirip eğlenebileceğin biriyle evlen. Bana gelince maalesef türk bir bayanla evlenmem zor çünkü bulmak o kadar kolay değil, yabancı bayanlarıda ben istemiyorum...
Nerde yaşıyorsunuzki? Sanırım türk nüfusun az olduğu bir yerde yaşıyorsunuz. Yabancı bir bayanla neden evlenmeyi düşünmüyorsunuz? Genelde türk erkekleri yabancı kadın ister hep.
Fransa'da yaşıyorum. Türk kızları var ama tanışma imkanı yok. Bekar olanlarda 20-25 yaş aralığında ve araya birilerini sokarak tanışabilirsin yanlız yaşım 40 olduğu için yaş farkından dolayı tanışmak imkansız. Yabancı kızlarıda kültür farkından dolayı istemiyorum. Ne varsa bizim türk kızlarında var, aynı kültür, aynı dil, aynı gelenek ve göreneklerimiz bunları yabancı kızlarda bulmam imkansız. O yabancı kız isteyen türk erkekleride halt etmiş, davulun sesi uzaktan kulağa hoş geliyor ama yabancı kızlar öyle zannetikleri gibi değil.
Anladım canım. Sende haklısın tabi. Kültürler uyuşmalı sonuçta. Allah inşAllah karşına düzgün birini çıkarır. Bence yaş çokda sorun değil biz kadınlar için. Olgun erkek seven çokça kadın vardır belkide. Kısmet nasip birazda bu işler tabi. Hoşlandığın biri oldu mu?
Hayatımda hiç türk bir bayanla beraberlik yaşamadım. Bir kaç tane yabancı bayanla beraberlik yaşadım, fransız kızları baya iticiler her şeyi kontrol etmek istiyorlar. Sadece 2015 yılında bir yunan kızla beraberliğim oldu, onlarda aynı bizim gibi yemekleri müzikleri vesaire bayada iyi anlaşıyorduk ama ülkesine kesin dönüş yaptı o da zaten yunanistanda ki ekonomik krizden dolayı belli bir süre çalışmak için gelmişti fransa'ya. O dönem zaten anladım kültür farkının ne kadar önemli olduğunu.
Evet öyle tabi. Kültürler uyuşmadıktan sonra zor olur. Doğma büyüme mi fransadasınız? Yoksa sonradan mı gittiniz oraya?
Ben İstanbul 'da doğdum 7 yaşında fransa'ya geldim ama hiç bir zaman türk kültüründen uzaklaşmadım. Ama işte 20'li yaşlarda evliliği hiç düşünmedim, 30'dan sonra'da biraz ağırdan alınca yaşımız geçti maalesef. Halbuki gezmeyi, dışarı çıkmayı falanda seviyorum ama kimsede almadı beni ne yapalım artık. 😅
Evlenmeyi istiyor musun peki? Bazı insanlar evliliğe karşı olur. Yalnız bir yaşam isterler. ya da gezip görmeyi severler. O tarz insanlarda oluyor. Sizde genelde yalnız yaşamayı mı seversiniz? Yoksa evlenmeyi istiyor musunuz?
Yok ya evlenme meraklısı değilim aslında. Laf olsun veya cinsellik için evleneceksen hiç evlenme derim. Evlilik gerçekten çok iyi anlaştığın gülüp eğlendin biri olursa evlenmek mantıklı ama onun dışında kesinlikle evlenilmemeli. Zaten evlenenlerin yüzde 80'i falan bin pişman 😅
Orası öylede. Maalesef evlilikte şart oluyor bir yerden sonra. Başımda birinin olması gerek sonuçta. Sırtımı yaslayabileceğim biri olmalı. Erkekler bu konuda daha rahat yine ama biz kadınlar için evlenmeden zor oluyor maalesef.
Sen bulursun merak etme. Ama dediğim iyi anlaşıp gülüp eğlenebileceğin biri olmalı. Şimdi senin mesela karakterini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama gezmeyi falan seviyorsan senin gibi aynı kafada birini bulman lazım. Birde karşında ki erkek hoşuna gitmeli, sadece düzgün veya iyi biri diyede evlenmemen lazım. Yani gönlünün olması lazım, hoşuna gitmeyen biriyle de bir ömür geçmez.
Evet orası öyle tabi. Sonuçta bir ömür beraber olacaksa birbirimizle anlaşabilmemiz gerek. Ortak yönlerimiz olmalı, beraber vakit geçirip birbirimizi mutlu edebilmeliyiz. Sırf evlenmek için evlenmek istemem açıkçası.
İnşAllah. Sağlık her şeyin başı sonuçta. Allah bizleri, iyi insanları, müslümanları korusun inşAllah.
Hayırlı geceler🥰
Evet öyleyimdir. Yaşıtlarıma göre olgunumdur düşünce yapısı olarak. yaşıtlarımla çok sosyal hayat yaşamadığımdan dolayı. kendimi hep soyutladım.
Öylede denebilir. İlerde iyi bir eş olacağımı düşünüyorum.🥰
Evet benim. Neden sordunuz?
Evlenmek istiyorumda önceliğim kariyerim oldu hep. Birde ilk yılım iş hayatında.
Günaydın canım. Gece uyuya kalmışım. Özür dilerim. Doktorum.
Evet zor oluyor maalesef ama yinede seviyorum. İnsanlara yardım ettiğim için mutluyum.
Evet öyle. Zor olsada yinede mutluyum.🥰
Erken yattim. Sabah baktim 2-4 oo dedim bizimkiler 3 falan atti. Sonra rahat futbol aciklar verdi. Ozeti izledim. Idare eder.
Harikaydı ama gene eleneceğiz o yuzden ümitlenmeyecegim fenerbahceliyim. Heyecan icin tesekkurler der geçerim her kazandigimiz... maç kaybettigimizde ise biliyordum dicem.
güzel bir maç oldu , yaptığımız ufak tefek stresleri saymıyoruz çünkü biz o anlara alışkınız
Kereme bak sen ya.. :) <3
babamlar cok bağırdığına göre güzel oynamısız
Maçı izlemedim ama tebrik ederim
Bugün maç var mıydı
Süperdi harikaydilar
kenan çok iyi oynadı
Heyecandan bir ara nabzım atmayı unuttu
İzleyemedim ama tebrik ederim
Çok iyi oldu izlandaya sinir oluyorum zaten
Efsane bir maçtı. 🇹🇷
İzlemedim ama tebrikler 🇹🇷👏
Fena değildik daha iyi olabiliriz.