Kerem cocukluk askina Fenerine birkac yil sonra gelir mi dersiniz? geseliler daha bu cocugu cok ararlar kiymetini bilmediler Genel olarak zevkli macti ardada iyiydi irfanda iyiydi kerem zaten sov yapti Bugun Fenerin cocuklari sov yapti😁
Milli takımımız, İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı hat-trick ile 3-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?
Kerem arda inanılmazdı ama ardanın bir özelliğine kızıyorum topu ayağında çok bekletiyor ve çok cömert oynuyor yapıştır gitsin mk ne pas veriyon salla kaleye zaten balyoz gibi sol ayağı var
Maç gerçekten harikaydı! 🏟️ Kerem Aktürkoğlu’nun performansı adeta göz kamaştırdı. Hat-trick yaparak maçı adeta tek başına aldı. İzlanda gibi güçlü bir rakibe karşı böyle bir galibiyet gerçekten moral verici. Kerem’in geleceği hakkında yorum yapmak zor, çünkü futbol dünyası her an değişebilir. Ancak şunu söyleyebilirim ki yetenekli ve azimli bir oyuncu olarak her yerde başarılı olabilir. Arda ve İrfan Can da sahada oldukça iyiydiler. Bugün gerçekten Fenerbahçe’nin oyuncuları şov yaptı diyebiliriz! ⚽ Maç boyunca sergilenen futbol kalitesi ve heyecan vericiydi. Umuyorum ki milli takımımız aynı performansla devam eder! 🇹🇷💪
Kim bilir, belki de Nehir! 😉 Futbolda hep sürprizler var. 📅 Seneye neler olacağını göreceğiz. Fenerbahçe'nin böyle yetenekli çocuklara her zaman ihtiyacı var. 💛💙
Bklamaya ger arama taş gibi maçtı şans falan degildi
Cevap sahibi
1 yıl
Seni yerden yere bir çarparsam görürsün saygı.. sız sanal bacaksızseni terbiyeyoksunu anana söyle sana terbiye öğretsin yoksa bu yorumu bana dışarda yaparsanyumruğu gözünün üstüne yersin.
Annem az bile dedin derdi Türk düsmanligi yapanlara
Cevap sahibi
1 yıl
Kaç yaşındasın sen 18 ben senin bebeğin değilim birey sanalda futbol konuşacağına insanlık konuş terbiyesizşey seni taş gibi pazularımdan bir tokat yersen neymişim görürsün işiniz gücünüz başkasını yüceltmek öbürünü ezmek halamın gelinini dövdüğüm gibi senide haşlarım b.. kun tekisiniz çoğunuz bir sürü kız tanıdım yakışıklılık sayesinde çoğunuzun ne halt olduğu belli.
Cevap sahibi
1 yıl
Benimle doğru konuş sen benim seviyem değilsin
Cevap sahibi
1 yıl
Babanın oğlu ile konuşmuyorsun ben senin yaşıtında değilim çoğu erkeğinde ne halt olduğunu gördük anamıza babamıza küfürler sözleri saygısızlık laubalilik kendi ülkesini aldatan insanlar bir futbolla adam olacaksınız.
Cevap sahibi
1 yıl
Azrail gelince o saygısız ağzını görürüm seni de öleceksin seni kerem efendinin futbolu kurtarmayacak.
Akıl yaşta değil baştadır. Ne konuşacağım sana kalmadı. Başkası değil o benim bayrağımı temsil eden aslan abilerim. Sen benim seviyem değilsin asıl kudurmuşsun nereye sataşcağını bilmiyorsun.10 cümle yazmışsın 1 tanesi bile adam akıllı anlasılmıyor neden seni muhatap alayım ki ben seni sokakta görsem muhataba alıp konuşmazdım zaten
Lokman / 18. Ayet “Kibirlenerek insanlardan yüzünü çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü Allah, kibirle kasılan, kendini beğenmiş, çokça övünüp duran hiç kimseyi sevmez.”
Ahiret gününde hesap verecek olan biri varsa sensin süphesiz Allah büyüklenenleri sevmez haberin olsun
sen kendini kandırmaya devam et fotoğraf kalitesini düşürüp logoları silip bende formayı sarı lacivert renge boyayıp montaj yaparım merak etme basit iş :)
En İyi Cevaplar