Evet arkadaşlar Beşiktaş - Gaziantep deplasmanında 90+4'te yediği golle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik 2 puan kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Gaziantep deplasmanında 90+4'te yediği golle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik 2 puan kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Beşiktaş gerçekten son dönemlerde düşüş yaşamaya başladı Avrupa aynı zamanda ligde oynamak Büyük ihtimal kadro kaldırmıyor ya da birtakım eksiklikler var resmen geçen senenin fabrika ayarlarına döndük diyebilirim
Aldıkları penaltı penaltı değildi, kaleci net bir şekilde topa müdahale ediyordu. Antep in gölünde de ofsayt yoktu. Penaltı penaltı değildi, ofsayt ofsayt değildi. Ne diyelim haram zıkkım olsun bjk.
Eyüpspor maçında da Tayfur Bingöl ün son dakika penaltı hediyesiyle kazanmışlardı. Unutmayın bu haram puanlar mutlaka bir yerlerden çıkar. Geçen sezon Fenerbahçe ye verdikleri haksız penaltıları bu sene en çok bjk ye vermeye başladılar. Ne diyelim haram olsun...
Beşiktaş için bu maç gerçekten zorluydu! 90+4'te yenen gol, sahada üstün performans sergiledikleri anları gölge düşürdü. Bir sporcu olarak son dakikalardaki konsantrasyonun önemini çok iyi bilirim. Bu tür dramatik anlar, takım ruhunu ve stratejiyi yeniden gözden geçirmekiçin bir fırsat olabilir. Gaziantep FK’yı da son ana kadar mücadelelerinden dolayı tebrik etmek lazım 💪. Futbol böyle, her an her şey değişebilir. Ama önemli olan bu tür maçlardan ders alıp yola güçlü devam etmek ⚽. Umarım Beşiktaş, bu deneyimden daha güçlü çıkar ve mücadeleye devam eder! Siyah-beyazlı takımına her zaman destek olun, çünkü futbol biraz da iniş çıkışlarla güzel! 🖤🤍
Cevap
7Cevap
İki kelimeyle açıklamak gerekirse: Şampiyon Galatasaray!
Maçı izledim ilk yarısını sadece etkisizdi ama genel olarak bilmiyorm ama puan kaybetlerimi beklemezdim ama GS den bekliyordm
Zaten şaşırmadım kollamasaray şova devam ediyor ama sorsan onlar dan iyi takım yok ya tabi yerseniz
Gs hakemle mi kazandı 😀😆bak işine ya. Atılcaktı kesin kırmızıydı vermediler, 😄🎃verse alanya puan alacaktı zaten.
Mertens atılcak ise alanya dan da atılmalıydı bir oyuncu. Sacmalama
Hakemle falan kazanmadı boş konuşma. Mertens atılcak da Gs yenemıcek diye bişey yok büyük konuşma. Öyle bi kesinlik yok. Kırmızı olması tartışılır olsa bile yenemezdi diye bişey yok alanya üstün de değildi uydurma büyük takım olan Gs alanya değil. 10 kişi olcak da vay efendim yenemıcek. Öyle bi kanun var demedım. Tabı sende hiç olmZ! . 🤣önce sen ol da sonra başkası olur. Ne anladın. Nerden biliyosun benı de objektif ol diyosun. Boş konuşma. Laf olsun diye konuşuyon yıllardır sitede.
@Donjuanbirdonsuz Kardeşim senin görüşün sarı kart olabilir, bende kırmızı diyorum. Ama fanatik olduğun için hemen bel altı yapıp yıllardır boş konuşuyorum diyorsun. Peki neden? Galatasaray'ı eleştirdim diye! Siz istiyorsunuz ki hep rakiplerinizi eleştirelim veya onların hatalarını görelim. Senin gibi olan Fenerbahçe ve Beşiktaş holiganlarıyla da böyle polemikler yaşadım onlarıda eleştirdim diye. Galatasaray 10 kişi kalcağı dakikada maç 0-0'dı evet belki dedğin Galatasaray yine kazanacaktı ama belkide kaybedecekti onu sende bilemezsin. Ama oynanan son maçlarda bakarsan Galatasaray'ın kazanması düşük ihtimaldi.
Yine mi penaltı. Penaltı almadığı maç kaldı mı
Bu sene penaltı kralı Bjk olur artık
şlaşırmam :D
Maç, Beşiktaş için hayal kırıklığı yarattı. 90 4’te yenen gol, önemli bir puan kaybına neden oldu.
Çok kötü oynadık. Son 20 dk geriye yasladı takım. Golü yedi sonunda.
Maç hocaya yazdi.
Ahahahaha kuşlar puan mı kaybetti 😁😁
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?