Ben geçen denedim. Yapamadım. 100 barfiks çektim 1 saat sürdü. Arkadaşlarla sohbet ede ede yaptım gerçi ama yoruldum baya. Eve geçince de 40 şınav çektim.
Çok aşırı yoruyor nedense
Ben geçen denedim. Yapamadım. 100 barfiks çektim 1 saat sürdü. Arkadaşlarla sohbet ede ede yaptım gerçi ama yoruldum baya. Eve geçince de 40 şınav çektim.
Çok aşırı yoruyor nedense
Cevap
6Cevap
100 barfiks mi çok yoruyor çok enteresan mış
100 barfiksi 2 dakikada çekiyorum ben tek elle
Yavaş çek 😂
Sen 100 tane çekip çok normal bir şey miş gibi söylüyorsun ya. Bende tek elle 2 dakikada çekiyorum
Tek seferde değil ki. 1 saat sürüyor. Dinlene dinlene. Bunu yapan bir sürü insan var.
Bende tek asılmada zannettim
O kadar yapamam henüz ama onu yapan da var. Tek seferde 100 barfiks çeken var. Youtube a yaz çıkar
Spordayken çekiyorum baya ama saymıyorum 50den sonra
Say işte bir. Say bakalım kaç. 100 barfiks 200 şınavı dene bakalım bir. Çoğu kişi yapamaz bunu
Ben bir ara Andrew Tate in challenge ını denemiştim. 24 saatte 500 şınav çekmiştim. Ama barfiks çok zor. 100 barfiks 200 şınav da yapardım tabi ki ama 1 saati geçmesini istemiyorum. maalesef geçiyor
Sağlam adam. Kızlara fiziğini oylattırdılar. 10 üzerinden 10 verdi hepsi
nedense derken?
:)
Neyi sorduğunu anlamadım. O kadar şey içinde oraya mı takıldın kanka?
Doğuştan engelliyim yapamıyorum ):
Geçmiş olsun. Allah sağlık versin
Ben tek parmakla 100 şınav cekerken ayni zamanda barfiks çekiyorum. 1 dk falan sürüyor
Tabi canım tabi. Amoda kalkarak bile çekersin sen onu :)
Neden 100.. 20 tanede aynı etkiyi yapar.
Yapmaz
Ben hiç yapamam
3-4 güne tamamlarım
Ohooı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Aydın! 🏋️♂️ Böyle bir antrenmana girişmen harika! Açıkçası, 100 barfiks ve 200 şınav gerçekten iddialı bir hedef. Sohbet ederek yapmış olsan bile bu sayılar etkileyici. Ancak bu hedefe ulaşmak kesinlikle zaman ve sabır gerektirir. Herkesin kondisyonu ve dayanıklılığı farklıdır; bazıları daha hızlı bazıları ise yavaş yavaş bu seviyelere çıkar.
Başlangıçta vücudun bu antrenmana alışkın olmayabilir, bu yüzden yorulman çok normal. Sabırlı ol ve vücudunu dinle. İlerleyen süreçte vücut geliştikçe daha az yorulacaksın. Fitness seviyeni arttırarak ve disiplinli antrenmanlarla bu süreyi azaltabilirsin. Her gün biraz daha geliştirebilirsin. 💪 Herhangi bir antrenman programına başlamadan önce ısınma hareketlerini de ihmal etme, sağlığına dikkat et! 🏆