Evet arkadaşlar Fenerbahçe ikinci başkanı Acun ılıcalı Türk futbolunu survivor'ı ile karıştırdı galiba! Neymiş galatasaray'ın kartları verilmiyormuş, evet haklı olduğu taraflar çok özellikle toreira'nın görmediği kartlar veya kasımpaşa maçında ki uzatma gibi durumlar doğru, okan buruk hakkında söyledikleri vesaire. Be adam birde şu mert hakan yandaş ile bein sport'a ekran gösteren mourinho'yu niye konuşmuyorumsun! Galatasaray maçında ki uydurma penaltıyla alakalı konuşmayan acun ılıcalı 7 tane penaltısı verilmimiş diye hakemler üzerinden algı yaparak kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışıyor! Son iki sezonun dünya liglerinde ki penaltı şampiyonu Fenerbahçe iken nedir bu algılar? Ha galatasaray'ın da hakemler tarafından kayırıldığını söyleyen zaten bu sitede bir tek benim! Sezon başından en çok hakkı yenen Beşiktaş ile Trabzonspor'dur! Beşiktaş'ın kayserispor maçında verilmeyen penaltısını mı konuşalım, yoksa Trabzonspor'un antep maçında verilmeyen nizami golünü mü? Daha sezon başını vesairr hiç konuşmuyorum bile! Acun ılıcalı Türk futbolu senin babanın çiftliği değil, çok biliyorsan önce championshipp'te küme düşme hattında olan hull city'ni kurtar ağzımızı açtırma bize! Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer