Bu adam bu yönetimi yıllardır yapıyor. Şimdi ses çıkarmaya başladılar.

Bu adam bu yönetimi yıllardır yapıyor. Şimdi ses çıkarmaya başladılar.

Bir şebeke var, federasyon başkanı da bu işin içinde, olayı tek Ali palabıyık eksenine kaydırmak Fenerbahçe için tarihî hata olur.2011 deki terör örgütü kumpasindan bu yana bu takımla organize şekilde uğraşıyorlar, otobüs kursunlanir 3-4 yıl doğru dürüst transfer yapamazsın, can güvenliği olmayan oyuncu bir kulübe gelmek istemez, şampiyonluğa oynadığın her sezon kritik haftalarda iki üç maçta hakem kararları ile önün kesilir. Ve tüm bunlara rağmen Ali Koç gibi naif birisini başkan yaparsan açıktan şamar oğlanına çevirirler bu ülkede, siyasi bağlantıları sağlam olan kulüpler işi götürüyor her sezon, hakemleri rehin aldılar bu ülkede ya, bu gözler bunu gördü, yakında sahada hakem dövmeler falan başlar ben söyleyeyim, ben sıkıldım artık bu sirki seyretmekten ve futbolu fazla takip etmiyorum. Tum ülkenin civisinin çıktığı gibi türk futbolununda zaten olmayan çivisi iyice çıktı, analarının Ligi'nde milyonlarca Euro harcayarak takım kurarlar ve Avrupa'da şamar oğlanına dönerler bu saatten sonra, takımı ligden çekmek tek adamın yapacağı iş değil, sorumluluğu büyük, tüm kongre hem fikir olursa 2 maç çıkmasınlar sahaya hadi düşünsünler Fenerbahçe'yi ikinci lige oradada çıkmasın,3 lige kadar düşsün, ondan sonra Fenerbahçesiz pazarlasinlar bu ligi, kaç para veriyor katarlilar görelim, bunu yapsınlar biz bu takımı 3. ligdede destekleriz veya kulübü Türkiye'de komple kapatıp İngiltere'den Acun gibi birtakım alıp adınıda Fenerbahçe diye degistirsinler, desteklemeyen şerefsiz olsun,2011 den beri bitmeyen bir ceza olmaz ya, otobüsü kurşunladılar, bu kadar nefret olmaz bir takıma.
Daha önce seviyorlardı ama 🤔

2017-18 sezonu
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi
Hakem Ali Palabıyık
Beşiktaş’ın 3 penaltısı verilmedi
Üstüne 77 cm nizami golü verilmedi
Beşiktaş mağlup oldu
Ve F. Bahçe “KOL BOZUK” paylaşımı yaptı
Hakem yine aynı hakem
Dün bize olmuştu, bugün sana.
Önemli olan saha içerisinde rakibine yapılan kastı hataları maç sonu dile getirmektir. O gün sadece taraftarına sevecan göstermek için "Adaletsizliğe" göz yumdunuz şimdi de adaletten bahsetmeyin. Bu girdaptan çıkmanın tek yolu var o da eşitlik ilkesini benimsemek saha içinde ve saha dışında her türlü etkene karşı birlikte mücadele vermektir. Amacınız adalet değil ayrıcalıktır ne yazık ki
Kritik pozizyonlara bakalım. Demirspor için verdiği 2 penaltı da doğru hatta Belhanda pozizyonu da tartışılır. Mert Hakan'ın iptal edilen golü doğru. Kural bu şekilde ve oyuncunun kendi açıklaması var. Penaltı pozizyonları için Samet pozizyonunu tartışmam bile. Öyle penaltı olmaz. Diğer pozizyon için hakem FB lehine penaltı verse de bir şey demem vermese de demem. Hakem yorumudur. Maç içinde hata olabilir ama kritik pozizyonlar için durum böyle.
Beter olsun Fenerbahçe, ağlamaya devam etsin. Gün gelir devran döner demişler. Alanya maçını unutmuyoruz kimse yanımızda yoktu, şimdi yalnızlık sırası fenerde. Sabaha kadar ağlasınlar.
Cevap
4Cevap
Sürekli hatalar oluyor süper ligde
dün hep fenerbahçe aleyhine kararlar verdi diyorlar da adananın da 1 penaltısını yediler, Altay topu ceza sahası dışında eliyle aldığı pozisyonda vara bile gitmedi, net kırmızıydı bunları konuşmuyorlar ama
Artmiyetli başarısız bir yönetim sergiledi. Buz gibi golü iptal etti.
Galatasaray Alanya maçında gsyi katletti. Fener hakemler hata yapar dedi hatta süper bi yönetim diye güldüler. Adamlar her maç sonra hakem hatası her maç
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?