"Bizi hemen Bank Asya 1. Lig'e düşürün"
Fenerbahçe sizce şike yaptı mı?
"Bizi hemen Bank Asya 1. Lig'e düşürün"
yaptı mı yapmadı biz bilemeyiz. mahkeme kararını verir. ama ortada uefa'nın yaptığı bir hödüklük olduğu kesin. mahkemelere saygımız sonsuz de suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur de sonra gel federasyonun boğazına bas bak bu takımı yollarsan bu takım da şike yaptıysa sizi 8 yıl avrupadan men ederiz de. gerçekten hukukun üstünlüğüne sonsuz bir güveni varmış uefanın.
diyelim ki hakkında iddialar olan takımı bile kendi organizasyonlarında istemiyorlar. o zaman fenerbahçe gibi aynı yargılama sürecinde haklarında iddialar olan trabzonsporun şampiyonlar ligine beşiktaşın da uefa kupasına alınması ayrı bir tutarsızlık.
ben demiyorum ki fenerbahçe şike yapmamıştır. hatta bence büyük ihtimalle yapmıştır. ama mahkeme sonuçlanmadan hukukun üstünlüğü falan diye bıdıbıdı yapan uefanın türk mahkemelerini türk federasyonunu hiçe sayarak karar aldırması gerçekten çok saçma.
Olasılık kuramlarını bile şaşkına çevirecek kadar fener lehine bu kadar hakem hatalarının olmasını başka izah edebilecek olan varsa gelsin şöyle otursun baş köşeye de bi anlatsın :) onca adam başta aziz başkan gözaltında ise deliler sahicidir harbidir.geri dönüşü olmayan bir yola girildi artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak !
maçları izlemediğin o kadar açık ki boş yorum yapmaya devam...
evet severim boş yorum yapmayı.sen bir düşün bence neden tüm anadolu takımları fenere düşman ! dur ben cevap vereyim zahmet etme : çekememezlik :)
Sonuç açıklanana kadar bişe diyemeyiz sonucta sadece tahminleriniz nelerdir
kendinle o kadar çelişiyorsun ki madem tüm anadolu takımları düşman nasıl şike yapabiliyoruz bu takımlarla?... boş yorumlara devam...
arkadaşım parayı taraftar almıyor futbolcular alıyor.Git heryerde kahvelerde en çok kimse sövüyor taraftar anlarsın.galatasarayla fenerin başarısı hemen hemen aynıdır Türkiyede ama nedense size küfrediyolar onlara etmiyolar.Bugüne kadar farkına varmamış olmayan biri olarak beni maçları izlememekle suçluyosun.ben en azından maçları o kadar fazla takip etmiyorum ama sen ülkendeki bi realiteden bihabersin.
ben ülkemdenki herşeyden haberdarım sen hiç kafanı yorma... ama seni bihaber olduğun konularda yorum yapma! kendin söyledin izlemediğini.. 34 maçın hepsini izle ondan sonra yorum yap.. bizim ülkemizdeki insanlar böyle malesef.. bilmediği araştırmadığı konularda boş yorum yapmayı çok sever...
boş yorumlara devam.. ben diyorum ankara sen diyorsun ...
tamam arkadaşım sen inanmayanlardan ol ben inananlardan.herkesin inancı kendinedir.yorum yazmazsın olur biter madem bu kadar yüksekte görüyosun kendini benden yazma yorum düşme benim seviyeme !
Hissiyatı, zannı mı var işte. Yaptı. Deliller öyle gösteriyor. Burada sırf Fener'e uyuzluğundan dolayı laf atanları da kınıyorum. Sonuçta Türk futbolunun adı lekelenmiş oldu. UEFA'nın uyarısı ne kadar acı. Bir de yönetimin hatasından taraftarı da oyuncusu da rezil oldu.
Ben GS'nin UEFA kupası almasına sevinen biriyim. Çıkıp holiganlar gibi küfretmek, karşı tarafa fırsat bulunca çamur atmak mıdır taraftar olmak? Bu ne sportif yaklaşım yuh valla.
Yapmasa adam değil, ancak bu şekilde bi yerlere gelebildi işte :)
:)
Herşey ortaya çıktı allah aşkına saçma yorumlar yapmayın..
:)) tamm sustum yaa
Cevap
32Cevap
sence ? ya koskoca organize suçlar var koskoca 26 klasör var ve bu davaya kadar 30 35 i bulur. 6 aylık takip var boşuna mı yapıldı bu araştırmalar. Eğer ki serçe suçsuz bulunsun o zaman tüm asayiş dağılsın savcı görevi bıraksın organize suç yeleklerini çıkarsın çıraklık yapsınlar böyle bir şey olabilir mi ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama bunlarınki yanardağ olmuş lavlar çıkıyor dışarı
yaptı yaptı yaptıııı...ohh iyi oldu şampiyonlar ligine de gidemiyolar..2.lige de düşmesi lazımdı bence..
:)))
aziz yıldırım yazdığı mektubunda "19 maçta şike var" diye kandisi söylüyo. bence fenere yakışan, adam gibi ligden çekilsinler. yoksa küme düşürecekler zaten.
Fenerbahceliyim ama yaptıgını dusunuyorum ..
sonunda bir fenerlinin yorumunu görebildik artını verdim
Aziz Yıldırım vakti zamanında Alex ile beraber Tayyip Erdoğan'ın makamına gitmişti.Yapılacak tesis için 5.000.000 $ istemişti hemde Türk sporuna bu tesisin kazandırılacağını söylemişti.Başbakan'da federasyon ile konuşup bu ücreti ayarlamıştı bu tesisin Türkiye'ye kazandırılması için Aziz Yıldırım'a verilmişti.Fakat bu para tesis yerine şike'de kullanılınca Başbakan bile kızdı ipi çekildi Aziz Yıldırım'ın.Olay bunlardan ibaret.
Sampiyonlar liginden diskalifiye edildi daha ne olsun bal gibi yapmis azize yakti takimi
Karıştı ortalık evet bakalım bu gelişmeden sonra küme düşürülecekmi düşürülmezse bundan sonra olacak şike davalarında örnek teşkil eder
Kume dusurulmezse milli takim avrupa kupasini ancak play stationdan oynar
fenerbahçeden bahsediyoruz hiç yapmamı:))) yapmıştır tabiki
Sike yok diyen
Ya fenerlidir
Ya da futboldan anlamiyordur
Ankaragucu buca sivas maclarinda cok enterasan seyler oldu
yoğurtçu yoğurduna ekşidermi hocam :)
Bu işe sevinen gs li arkadaşların da. neuxetel xamax -gs hani o çok övünülen maçın ist ayağında çıkan olaylardan ötürü hükmen yenik sayılacak gs yi kim kurtarmış bir araştırsınlar. biraz adam olsunlar
level 5 olmana rağmen siteyi daha anlamamışsın siteden atılmanı bekliyorum şuan
millete küfür etmişsin ondan atılırsın diye umuyorum yoksa umrumda diil istediğini yaz şahsa hakareti sevmem ama
link
izleyelim.
Herkes şike yaptı, ama milletin gücü sadece Fenerbahçeyi hedef göstermeye yetti.
Mreak ediyorum Trabzon'un şike teşebbüsü kanıtlanınca UEFA'nın keseceği ağır cezadan sonra TFF ne yapacak.
Aslinda sike yapmayan pek kalmadi gibi bence.Temiz ve gonulden oynanan futbol amator liglerde kaldi artik
offf! çok fena kızışıyo ortalık. fenere baybay Buca'ya hoşgeldin :D
:D gs kümede kal derken küme düşerse çok gülerim gülme komsuna gelir başına diye bosuna dememisler
Bu şike yaptı diyenler. Emenike transferinde o adam 9milyon euro ederlermi demişti? Birşeyler var diyorlardı. Ama spartak moskova 10 verince sustular.
fenerbahceliyim ölümüne hemde şikenin babası denizli fener maçında oldu gs şampiyon oldugu maçta 8,45 boşuna sölenmedi artı şike yapmayan takım yok küçügünden büyügüne avrupa dahil :)
gs teşvik verdiyse bile siz düzgün oynayıp gs nin verdiği parayı bosuna cıkarıp şampiyon olabilirdiniz topragım :D
Hocam ben o gun iskenderunda tamam fener sampiyon oldu dedim sabahın korunden dev fener bayrakları vardı fenerli arkadasla sahilde dolasıyoruz macın sonuna dogru gittik izliyoruz bu seviniyor son dakika geldi varya butun fenerliler yıkıldı ben ne oluyor lan şampiyonmu olduk biz falan diyorum :D
valla şike taaaa 8-0 ankaragücü maçından tut fenerin 4-3 antebi 3-0dan yendigi maça kadar her maçta var neredeyse özellikle çekişmeli geçen ligdeki maçları bi araştırsalar neler çıkar neler :) bana kalırsa sadece feneri düşüremicekler düşerse en azından bjk de yanında gelir boşunamı onlarda tutuklandı zaten anlamadım bjk nasıl uefada oynuo teknik direktörü tutuklandı daha ne olacak yani madem feneri göndermediler ş.ligine bence ts ve bjk de gitmemeliydi tff yüzüne bulaştırdı bence
:) hocam şimdi fenerde yaptı yapmadı değil.
gecen sezon allahtan kötü oynamısız dedim yoksa bizde giderdik azizle birlikte her işte bir hayır var derlerya :D
yanlışlıkla b işaretledim ama hissediyorum ki evet yaptı
:D
şike yapmayan bir takım söylesene..? işin içinde getiri varsa orada şike vardır.
ben kimler şike yaptı diye sormadım fener şike yapmısmıdır diye sordum sende soru sor beşiktaş şike yaptımı diye bunda sorun yok
ozaman fener şike yapmııstır demen daha uygun olurdu
Türkiye de böylesine bir davayı göreceğimi hiç ummazdım bazen güzel şeyler oluyor düğmeye basana teşekkürler
Uefa mektubunun linkine veren kişi mektuptan ne anladı?
Beşiktaş taraftarı çıkıpta,bizimkiler niye içeride lan o zaman diye sorarlarsa,haksız mı olurlar bu durumda?
ben bi galatasaraylı olarak yaptı diyorum :) başka bi takımın taraftarı olsaydım dahi bu değişmezdi. çünkü gerçekler acıdır :) niihahaha
link uefanın mektubu
M.Ali Aydınlar: "Fenerbahçe Genel Kurul Kararı Alsaydı Şampiyonlar Ligine Katılabilirdi"
Herşey bu cümlede bitiyor aslında
yapmadı dıyenler ya fenerlidir ya da gündemi takip etmeyen insancıklar
not:1 kişi harıc oda yanlıslıkla yaptım yazmıs[noname]
bir galatasaraylı olarak söylüyorum herkes yapmıştır .. ama ben sevmesemde rakibimi karşımda görmek isterim.
Hakaret etmek anca aciz insanların silahıdır !
katılıyorum
önceki yıllarda yapmış olabilir fakat son 5 senedir yapmadığını düşünüyorum.
Yapmadı dienler war böle bişi yok ya adam ligde 34 maçın 23nde şike yapmıs hala azizeyi sAvunuyonuz :)
bugünde yaptı heralde ankaranın kalecisi maşallah ..
sadece uefanın mektubunu okusak sanırım ısın ne derece cıddı oldugunu anlarız
yaptı bu kadar göze battı ondan içeri attılar adam mafya
Madem FENERBAHÇE şike yapti o zaman ŞİKE varsa ŞİKİLEN neden yok ortada? Zorla mi şike yaptik biz eger zorlaysa o şike olmaz :)
neler yaptığnı bilseniz o takımın tarihten silinmesi için savaş çıkarırdnz bır fb taraftarydm lanet olsun
fener şike yaptı tabi ,herkes yapıyor şansızlığı yakalanmış olması
yapdi dedim ama sike etmek ne demek?
nerde geçiyor o sike etmek kelimesi ?
Şike, Fransızca kökenli bu sözcük "bir spor karşılaşmasının sonucunu değiştirmek için maddi veya manevi bir çıkar karşılığı varılan anlaşma" demektir.
Mecazi anlamda "bir çıkar karşılığı, uzlaşarak bir iş yapma, aldatma" anlamında kullanılır (TDK Sözlüğü)
Bundan başka "Şike" aşağıdaki anlamlara da gelebilir:
Şike (film, 1994), Robert Redford'un yönettiği 1994 ABD yapımı sinema filmi. Özgün adı Quiz Show.
Şike (roman, 1961), Joseph Heller'ın 1961'de yazdığı roman. Levent Denizci'nin çevirisiy
günahlarını almayımda sanki yaptı
fener kadar temız olan bır klüp yok bence
bir beşiktaşlı olarak yaptı diyorum :D
yaptık ama neden yaptık=D
A: Yaptı
Yapmadı
evet yaptı bence.
yapmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar