Arkadaşlar acil karın kası yapmam lazım ufak tefek alt yapım var 3 aya kadar nasıl yapacam taktik verin
Cevabın nedir?
3 ayda karın kası olmaz. Bir kere günde "x sayıda mekik çek" diyenleri bir unut. Karın kaslarının görünür olabilmesi için yağ oranının minumum %10-11 dolaylarında olması gerekir. Bu da her istediğini yiyerek olmaz. Mini bir diyet yapman gerekir. Ardından gün aşırı yapacağın karın egzersizleri, gayet güzel şekillendirir. Ama 3 ayda çok çok fark olmaz.
Tavsiyem mekikten ziyade Russian twist, cable crunch ve pressed sit-up gibi ağırlık kullanılarak yapılan karın egzersizlerini tavsiye ederim. Her ne kadar karın kasları işlevsel olarak diğer kaslardan farklı olsalar da, onlar da hipertrofi için ek ağırlığa ihtiyaç duyarlar.
Bol şans.01 Yorumla- +1 yıl
Hic adamin moralini bozma adamin bikere six paclarinin gorunur olmasi icin minimum %10, 11 yag oraninda olman gerekmiyor bu senin genetiginlede alakali hemde baya senin vucudun yağı gobeginde daha az topluyosa yag oranin %17,18 olsa biel gozukebilir ve karin kaslari genetigin cok onemli mesele dwayne johnson adam %7,8 yag oranina kadar dusmesine ragmen karin akslari gozukmuyor genetigiyle alakali ama ege fitnes gobegi salmasina ragmen gozukuyor baklavaları sende guzel bi diyet yaparsan ve disiplinli bi sekilde calisirsan 3 ayda baklavalarini görürsün genetigin aşırı kotu deilse
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes antranör güzel ülkemin güzel insanları
04 Yorumla- +1 yıl
herkesin bilgisi ne kadar dogru karsıdaki insanın vücudunu metabalizmasını işleyisini ne kadar biliyor antreman bilgin ne beslenmen ne kadar karısdakinin durumunu bilmeden nasıl yorum yapacan vücut oranları ne nasıl neye ihtiyacı var kolay mı ben bile o akdar bilgim varken cevap eremiyoken 3 aylık antreman yapacan insan neye göre cevap veriyor
- +1 yıl
kardesim görmediği insanın neyine cevap veriyor
+1 yıldüzenli çalışman lazım günlük 500 yakın mekik çekmen lazm ve sürekli fitnes yapman lazım aralıksız ama ginede 3 ay içinde ne akdar olur bilemem
012 Yorumla- +1 yıl
Günlük derken, o kasların da dinlenmeye ihtiyacı var, kendisini geliştirmesi için
- +1 yıl
Mekik çekerek karın kası yapılmaz mekik bel e vurur bir şeyi bilmeden konuşmayın kızlar :) isterse 10000 tane çeksin günde yağ oranı %10 un altına inmedikçe kaslar hipertrofiye uğramadıkça define hale gelmezler
- +1 yıl
Demi herkes mekik çek diyor ama olmuyor ayrıca spor yaparken kaslar yırtılır ve bu yırtıkların yerini başka kas hücreleri doldurur ve kas hacmi büyür ayrıca dinlenmek için 2 güne ihtiyacın var ( steroid kullanmazsan ) ve açıkcası kasları o kadar zorlarsan kesinlikle pert olur ya da ağır yaralara neden olur
- +1 yıl
İşte kızların bişey bildiği yok atıp tutuyorlar bu sanki yumurta hop diye olucak hemen ne kadar çok çalışma o kadar çok overtraining! Kasları geliştirmek yerine eritirsin ancak kızların dediği gibi çalışırsan maximum 45-50 dakika haftada max 3-4 gün en ideali
- +1 yıl
sen günlük yap kardeş ne yapıyosun sanki de dinlenicen?
- +1 yıl
@ButchBlack afedersinizde verdiğiniz bilgiler yanlış :) kardeşim bir pt olarak sana şunu söyleyebilirim ki sixpack abs mutfakta yapılır karbonhidrat yağ şeker tuz indirirsin en düşüğe ondan sonrada mekik çekmen karnı yukarıya kaldırır ve sıklaştırır karın kaslarını ortaya çıkarmaz bunu sokun kafanıza yağ yaktıkca karın kasların belirginleşir detaylı anlatım istersen ulaş bana
- +1 yıl
yavas atın günllük 500 mus o senin metabolizman yag oranın kas oranınla beslenmenle alakalı karın kası mekikle yapılmaz beslenmeyle yapılır unutma
- +1 yıl
500 mekik çekersen vücut yağ yakımı kas yapımı geçer kas yıkımına başlar şöyle düşün ki maraton koşucusunun mu bacakları daha kaslıdır yoksa 100 metre koşucusunun mu :)
- +1 yıl
Sölüyonda merak ettim hiç spor yaptın mı la? :D
3ayda çok rahat yaparsın spor salonuna yazılınca ordakiler zaten söylerler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
128Cevap
+1 yıl-Önce yağ oranını düşüreceksi (yağ tüketimi ve karbonhidrat tükemi yapmayacaksın, sabah belli miktarda sadace. yüksek protein diyetine gireceksin, Tabikide şeker tatlı bur cubur komple unut)
-Bir yandan Tuz tüketimini bitireceksin bol su içip bol kardiyo yapıp güzel terleyip vucudundaki suyu atacak ve derini incelteceksin.
-Hergün layığı ile bin kadar mekik çekeceksin gerekirse üzerine ağırlık alacaksın
-Mekik çekmiş olman alt karın kslarını layığı ile çalıştırmayacak aynı özeni onlarada göstereceksin.
-3 ay boyunca bu şekilde gidersen (metabolizmanada bağlı olarak) Karın kaslarını çıkarman mümkün olabilir. 6 ay devam edersen baya fark edersin.
Ve tabiki vucudunun + göbeğinin yağsız olduğu baz alıyorum yoksa işin çok dha zor.10 YorumlaAra ögünlerde fındık fıstık ceviz badem tüket ögle vaktinde. Sabahları 2 yumurta beyaz peynir ve domates salatalık filan tüket. Aksam bol sebze yemeye bak fasulye olur salata olur bol marullu. Günde EN AZ 2 Litre su tüket. 12 setten olusan 4x mekik cek. Sonrasında yere yatarak 4x 12 setten olusan leg raise yap. Yani yere yat sırt üstü ayaklarını yukarı kaldırıp indirme işlemi alt karın icin. Her gün tekrarla 3 gün yap 1 gün yapma dinlendir. Meyve, sebze ve suyu cok fazla tüketmelisin unutma vücut bogazdan geçer. Antrenörlük okuyorum bu arada kulak asmanı öneririm :P
00 YorumlaÖncelikle yediğine içtiğine dikkat edeceksin burası çok önemli. Fazla kilolarından Kurtulamazsan Karın kası yapamazsın kardeşim bunu iyice öğren. Yediğine içtiğine dikkat ederken Alt ve üst karın kaslarını çalıştıracak egzersizler ypaacaksın Hafiften zora doğru artıracaksın setleri. Mesela mekiğin birçok türü ver alt ve üst karın kaslarını çalıştıran hatta yan karın kaslarını çalıştran türleride mevcut. Bunları internetten araştırıp kendi kapasitene göre bir program çıkart zamanla daha fazla mekik çektiğini göreceksin. Ama Alt ve üst karın kaslarının egzersizlerini dengeli olarak dağıt setlere. Bazı hareketler üst karın kaslarını çalıştırdığı gibi altlarıda çalıştırıyor bu noktayada dikkat et kolay gelsin..
00 YorumlaÇok yakın zamanda internette denk geldim. Normalde mekik çekmek yeterli diye bilirdim ama mekik sanılanın aksine daha az etki veriyormuş. Ayrıca tek başına yeterli değilmiş. Öncelikle fazla kilolar varsa bundan kurtulma lazım. Dengeli beslenme ve düzenli yürüyüş çok önemli. Yani karın bölgesinde yağ varsa önce bunlar erimeli. Daha sonra mekik yardımıyla istediğin karın kaslarına sahip olabilirsin. İnternette ya da gazete, dergilerde rastladığın konuyla ilgili makaleleri okumanı öneririm. Ayrıca uzman yardımı da faydalı olur.
00 Yorumla
+1 yılkarin kaslarini daha fazla yapacağin egzersizlere yüklen bol bol protein almalisin protein kaslar için çok önemli eğer zararsiz olarak daha hizli olsun diyorsan amino asit kapsülleri var gönül rahatligiyla kullana bilirsin birde protein tozu kullanmalisin beyaz et çok önemli bu sekilde 2 ay gibi kısa sürede süper etkili bir görünüme sahip olursun..
01 YorumlaGünde 500 mekik çekmen veya Ölene kadar karın çalışman gerekmiyor karın kasları salonda değil mutfakta olur derler :D herkesin mevcut olduğu bir kas kütlesi var , karın kasın olmasaydı dik bile duramazdın senin demek istediğin nasıl biraz daha geliştirip fiziksel görünüm olarak belirginlestirebilirim olmalı neyse lafı daha fazla uzatmadan sıkı antreman düzenli uyku ve beslenme mantığın asla ne kadar çok çalışırsam o kadar gelisirim olmasın kaslarını eritirsin istersen mesaj at dostum sana bir beslenme ve antreman programı yazayim :)
00 YorumlaDinlenmeye elbet ihityacı var kardeşim ama gün içinde merak etme senin aklının almıyacağı kadar dinleniyor. Yüzde 20 beslenme yüzde 50 mekik yüzde 30 kardioda biter iş 3 ay gibi kısa bir dönem sunduğun için programının yoğun olması lazım. Mekik çekerkende dikkat et amele mekiği değil kastım hızlıda yapmaya çalışma sindire sindire.
00 YorumlaBunu ilk önce mutfakta ayarlamalısın beslenmenle olabilicek birşey , hafif hafif mideye de yüklenirsin, çok yüklenirsen o kaslarıda yakarsın, bir diyetisyene gözük, o senin ne yapman gerektiğini söylemesi daha sağlıklı olucaktır ;) mide çalışırken ağırlıkla çalışılmalı, ;)
00 YorumlaVücudundaki yağ oranının düşük olması gerek. bir de genlerle alakali. Ben 1 ayda 21 cm olan kolumu 25 cm yaptım. Hiç durmadan ve sadece Tavukla. Toz , hap vs almadım. Düzenli beslenme ve düzenli çalışma ile yapabilirsin. Ve sürekli fazlasını yaparak. Bu gün birse yarın iki mesela. Makina olursun 3 aya :)
00 YorumlaÖnce bir karı alıcaksın. Sonra patates çuvalı da taşıttırırsan karın kaslı olur ;) . Yok ya demek istediğim yumurta ye süt iç olmadı yoğurt ye ekmek de ye et de ye ama ağırlık protein olsun. Sebze de ye. Geriye sadece mekik çekmek gerekiyor. Alt karın kasları için yatarken bacaklarını kaldır. Pek artistik değil bacak kaldırma hareketi ama alt karın kasını çalıştırır.
00 Yorumla
+1 yıl3 ayda cok zordur bana kalırsa
cünkü yagların erimesi vs daha sonra kasların cıkması 3 ayda cok da belirgin olmaz
simdi baslasan anca haziran sonuna birşeyler cıkabilir
ama düzgün calışıp düzgün yemek yemelisin
abur cubur bozar
diyetini saglam yapman lazım
spor hocasına gidip düşüncelerini al00 YorumlaGoogle play storeden spor aktiviteleri var onları indir hemen olmaz karin kasları çalıştığın zaman sadece anlık siser vede bu seni mutlu etmeye yeter :) karın kasi icin mekik cek günde sabah aksam dene kendini kasma biraz yap 1 dk bekle tekrar yap :) kolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim günlük ortalama 5-7 km joke koşusu sabit... Sonrasını ters mekik ve mekik ağırlıklı 20şerden 5 set yap... ardından da şu video paylaşım sitelerindeki 8 dakikalık karın egzersizi diye videolar var onlardan birini uygulayıp kapanış yap... Çok dua edersin ;) bu arada spor öncesi ve sonrası eme içmene de dikkat et... bol bol su ;)
00 Yorumla
+1 yılkarın kası yağ yakmakla çıkar. 3 ay değil 2 ayda bile çıkar ancak zor olan kısım %10-11 ya oranına inmelisin ki kaslar belli olsun. Şimdi kilon boyun kaç yağ oranın kaç bunlar önemli.
yag yakmazsan 10 sene vucut çalış o karın kası çıkmaz. Karın kası mutfakta olur00 Yorumla
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=NKjJwEhPnuwhttps://m.youtube.com/watch?v=QSp6rIRAmN4
Al bunlari haftanin 6gunu yap bir gunu dinlen. Hergun duzenli yaparsan 2 aya tas gbi oluo ve baya belli oluo. Denemistim :d10 Yorumla
+1 yılİlk önce kendine iyi bir diyet programi yapmalisin. Karnındaki yaglari eritmen gerekir.. Bcaa kullanabilirsin.. öemli oramda yag yakar. bu süreci hızlandıracaktır.. Ve. Cretain proteini alablilrsin.. Cretain uzun süreli kasları. besler gece yatmadan içmek mantıklıdır..
00 Yorumlamekikle karın kası cıkaramazsın karın bölgen yağlıysa once kardiyo felan yapman lazım + sade mekikle cıkmaz aynı kol omuz gibi dusun belirli bir agırlıkla calıssan kolu belli biyerden sonra buyumez aynı sekıl mekıkdede gecerli agırlıklı mekık yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılyapamazsın. yapsan da şekilsiz şemalsiz bişey olur. ağır çalışmakla kas yapma oranın artmaz. aksine zarar verir. düzenli beslenmen lazım. programa göre hareket etmen lazım. 3 ayda bir yere varamazsın.
00 Yorumlaburada yazılanlara bakma ya zayıfım 1 ay çalışınca belli oluyor 3 hafta oynaşmayınca sönüyor
benim için 1 ay süre ve çok uğraşmıyorum 500 mekik ne l*n
20 şer yapıyorum ama 15 farklı hareket yapıyorum ben00 Yorumla
+1 yılValla 3 ayda karınla su mümkün değil sadce fitlestire bilirsin ha yaptı proteib tozudur ignedir olma ihtimalinde var ama ciğerleri patlatma ihtimalinde var dikkat et kendini ama imkansız 3 ayda
00 Yorumla
+1 yılöyle ben 5ayda vucud 7 ayda vucud dersen biryere gelemezsin tek bölgede gelistirmen saçma olur bu is emek isteyen zor zahmetli bir is yapamicaksan hic bulasma derim kardesim.
00 Yorumla- Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ayda sadece göğüs ve karnın üst kısmı belirginleşir.
karın olarak sadece hemen üstteki iki baklava çıkar ondan sonrakileri çıkartmak çok uzun zaman eve emek ister.
pratik yapmış olarak söylüyorum bunu sadece yayla çalıştım01 Yorumla- +1 yıl
%100 katılıyorum salonda bile zor
+1 yılKarın kası egzersizden çok vücuttaki yağ oranıyla ilgili vücuttaki yağ oranını 8-9 a çekmeden o kasları belirginleştirenezsin istersen günde 5000 mekik yap yağ oranın düşük olmak zorunda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmillet sacmalamis sen beni dinle 3 ay sonra tesekkur edeceksin bana. sadece mekik cekmekle olmaz barfiks cekerken ve hatta şınav çekerken bile karin kaslari calisir uyumadan once 15 er tekrar 3 set mekik 3 er set de yapabildigin kadar şınav barfiks cek zamanla sayilari arttır hem karin kasi yaparken hemde gögüs omuz sırt kol gibi kaslarinda gelisir ama uyumadan yapmani tavsiye ediyorum cunku uyudugunda belli bir sure kaslar calismaya hareket etmeye devam eder
10 Yorumlanasıl karın kası yapcam diye soru sorduğuna göre cevabım sana; maalesef hiç bir zaman yapamayacaksın :)
01 Yorumla
+1 yıl:D duzugun bir çalışma beslenme uyku duzeni profesyonel bir yardım al :D daha kısa surede yapabılırısın eger yaglı bı vucudun yoksa
00 Yorumla
+1 yılen kısa yöntem olarak mekik ve biyere asılarak bacakları karna çek ve 90 derecelik bir pozisyon yap 5 aydır çalışıyorum ve vucut oturmuş durumda şu an
01 Yorumla3 ayda 6 adet baklava olmaz ama en fazla 2 tane baklava olur 6 baklava için 6 ay düzenli spor yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılİstersem 1 ayda temeli yaparım vücudum spora yatkın
02 Yorumla- +1 yıl
Yatkınsan yaparsın bro :D hadi ostum yaparsın sen felan burada anca bukadar gaz verebiliriz :D
+1 yıl3 ayda hiç bişey olmaz açık ve net hele ki ektomorf isen hiç bir cacık olmaz
01 Yorumla
+1 yılHacim ben fitness'te yapmistm3ayda taş gibi olmuştu! sıkı birçalışma ve en önemlisii inanç! Asla pes etme!;)
00 YorumlaVücut tipin nasıl karın kaslarım nasıl üstünde yağ var mı?
00 YorumlaCaynax A6W var. Google Play store da. 42 günde etkili.
00 Yorumlaİnsanity workout yap. Karın kasın çıkmazsa gel beni döv :D
( İnternetten araştırabilirsin)00 Yorumlaspor salonuna gıdıcen ayakları yukarı dikicen 100 150 mekık çekicen ve makınalarda çalışıcan
00 Yorumla
+1 yılkarın kası daha çok beslenmeyle olur. yüzde 70 i beslenme. yurutanın beyazını bol bol ye. yaglı tüketme ve göbekteki yağı eritmek için koş sürekli. 3 günde birde mekik çek :)
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=4Y8oH5mNLag
bu sayfalarda var evde çalışacaksan00 Yorumla
+1 yılkardeş yaparsın 3 ay büyük bir zaman! 2 aya kalmaz istediğin vücuda kavuşursun ama sistemli çalışacaksın yani bir salonda. kendi kendine biraz zaman alır. hadi kolay gelsin.
00 Yorumlakar yağınca alıcaksın karı kardeşiim vercen dambılı çalışsın. Böylece karın kası olur
10 YorumlaSpor salonunda yaparsın ama düzenli çalışman gerekir ve yediklerine dikkat etmen gerekir...
00 Yorumlakız olsaydın hamile kalmanı önerirdim de :d taş gibi oluyo la hamilelerin karınları :d :d
02 YorumlaKarın kaslarının en tipik özelliği kendini gizlemesidir. Karın kası yaparsın ama görünürmü acaba?
İşte karın kaslarını göstermen için yağsız bir karına sahip olmalısın00 YorumlaKatın kası için spor yeterli değildir önmli olan karın bölgesinde yağ olmaması söle söliyim zayıf çelimsiz insanlara bak spor da yapmzlar ama karın kasları vardr
00 YorumlaUzman olmamakla birlikte düzenli şınav ve mekik işe yarayacaktır düşüncesindeyim.
00 YorumlaKivanc abin 1 ayda yapti günde 1500 mekikle bence sende basarabilirsin ;)
01 Yorumla
+1 yıl@SorunsuzAdam1 kardeş hangi peptid growthları kullandın?
02 Yorumla- +1 yıl
param olsa 1 dk beklersem nağmerdim
- +1 yıl
spor yaşamın kaç yıllık?;
3 ayda karın kası vaybeee bende istiyorum o programdan :D
00 YorumlaUlan Ne aleti aletsiz 2 ayda rahat yaparsın günde 10 set :D o yeahh
00 Yorumla
+1 yıl4 aydır fitness 2 yıldır yüzücüyüm. 2 ayda günde 250 mekik ile yaparsın. süt iç bol bol ve yağlanmamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılKardeş boyum 170 kilom 52 yazmışsın en fazla 2 haftada yaparsın evde bile. İstersen mesaj atabilirsin
00 Yorumla3 ayda karın kası yapılmaz ne yaparsan yap. nasıl ki kiloyu yediğin gibi almayıp zamanla alıyosan kasta aynı şekilde herşeyin bir süresi var
00 YorumlaSana cenk hocamızın karın kas videosunu armağan ediyorum Sayın kassız kardesim
02 Yorumla
+1 yılBen sana Cenk Hoca'nın Garın Gası İsten Ha videosunu tavsiye ediyorum :D
01 Yorumlakalori tüketmen şart... fitness gibi spor salonlarına gitmio karın kasım olmasını istiosan her kahvaltı ve yemekten sonra en az 30 mekik çekmeni tavsiye ederim
00 YorumlaDostum balon deilsin ki üfleyip şisirsek 3 ayda karın kası mı olur yıllarını vereceksin o_O
00 Yorumla
+1 yılprotein tozu al bir de seviş kanka misyoner ama :D
00 Yorumlaistiklal de iyi bir dövmeci var 300 liraya 1 günde çizerler hiç uğraşmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılKardeşim Ben güreşçiyim salonlada az çok içli dışlıyım karın kası deiğin şey diyet yaparsan olur çalışmakla bitmez mutfakta olur daha çok aklına takılan birşey varsa sor
00 Yorumla
+1 yıl3 ayda karın kası yapılmaz, kas yapsan bile şekilli olmaz. Kardiyoya önem verip karındaki yağları eritmeyi unutma.. mekik çekerek karındaki yağların eriyeceğinide düşünme:D
00 Yorumla
+1 yılKardeşim karın kası zor çıkar ya geçmiş olsun diyim sana 😒
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri