Spor salonuna gitmeden kilo almak için karbonhidrat kullansam zararlı olur mu?

Kilo almak ıstıyorsan spor yaparak dengeli bir şekilde almanı tavsiye ederim aksi takdirde ilerleyen zamanlarda vücudun belli yerlerinde oluşan fazlalıkları düzeltmek için spor yaparsın fazladan.
asla deneme bile spor yapmadan suplementleri kullanacak olurcan cigerlerde yaglanma olur spor yapacaksan kullanacaksin yok dersen yukleneceksin karbonhidratli yemeklere
nasil yok varmiymis salon olmayan memleket ilginc neredesin sen?
vay heserim bende elbistanliyim :-)
Fazla yağ almamaya dikkat et yeter
Görüş
5Görüş
Kesinlikle tavsiye etmem. Bir spor salonuna git ve hoca ile birlikte çalış sonuçta oradaki hocalar da eğitim alarak hizmet veriyor. Yanlış kilo alımında da sana engel olur çünkü sonrasını bilmiyorsun. Ekonomik durumun şu an nedir bilemiyorum ama he spor salonu hem hocaya para vermekte zorlanacaksan şu an aktif olan bir kampanya önerebilirim. Bankkart da spor salonu ücretine +3 taksit fazladan yapar o ara hocanın parasını ödersin 👍🏻
Spor yapmadan kullanıcan yağ yakıcılar bir işe yaramaz kilo aldırma özelliği olan supllementlerde yağ yapar. Anlıcan spor şart.
ne protein tozu ne karbonhidrat seni kurtarmaz. kilo almak istiyorsan yemek ye. barbunya olur, haşlanmış bulgur, patates. sporla tabi ki.. gece yatmadan öncede ye ;)
Başla abi bir salona, al bir tane Mass Gainer, çok güzel kilo alırsın. Ben bizim salonda bir ayda 3-4 kilo alanları biliyorum düzenli çalışmayla.
protein tozu iç
BULK..
En İyi Görüşler