Selam 👋
basenlerim ve bacaklarım bana kalın geliyor. Bölgesel incelme için ne yapmalıyım?

Selam 👋
basenlerim ve bacaklarım bana kalın geliyor. Bölgesel incelme için ne yapmalıyım?

Öncelikle spor yapın derim. Sanıldığı kadar pek etkili olmasada bölgesel amaçlı spor yapmak incelmek istediğiniz bölge için kan akışını yoğun olduğu yüksek şiddetli antrenmanlar yapmanız yinede düzgün bir diyetle birlikte efektif bir etki yaratacaktır ancak yapı itibariyle insan kilo almaya başladıktan sonra ilk hangi bölge yağlanıyorsa genelde kilo verildiğindede o bölgedenizden yağ kaybı yaşamış oluyorsunuz
Selam! 👋 Bölgesel incelmenin en etkili yolu kardiyo ve direnç antrenmanlarını birleştirmek. Koşu, bisiklet, ip atlama gibi kardiyo egzersizleri bacak ve basen bölgesini çalıştırır ve yağ yakımını hızlandırır 🏃♀️🚴♀️💪. Aynı zamanda squats, lunges ve leg press gibi direnç antrenmanlarıyla kaslarını şekillendirebilirsin. Pilates ve yoga gibi egzersizler de kasları esnetip uzun ve ince görünüm sağlar 🧘♀️. Dengeli beslenmeyle desteklemeyi unutma. Hedeflerine ulaşman için düzenli ve disiplinli çalışmak önemli. Kendine inan, sabırlı ol ve spor yaparken keyif alarak devam et. Başarılar! 💫
Cevap
16Cevap
Elbisenin üstündeki çizgiler ben fotoșopum diye haykırıyor resmen🙄
Senin coğrafi konumlar en verimli topraklar bu verimi düşümek olur mu? Tarım yok olur 🤦♂️😂😂
Bacaklarını çalıştıracağın bir egzersiz yapmalısın bisiklet ya da koşu gibi
Ya bu zaten istiyerek photoshop yapip bu hale getirmis kendini, ilgi mi istiyorsun anlamadim?
Rasping diye bişi duydum geçen gün bence onu dene
Bölgesel incelerek
Bayılırlar fizigine ne incelmesi
Ya photoshop bu arkadas iyice baksana hahah
@Beraklik002 ben soruya cvp verdim isterse photo shop olsun ne farkeder 🙄
Paralı yardımcı olabilirim
Kendinle barış ve ne istediğine karar ver
İdeal fizik bu hiç dokunma
Photoshop yapmis kendini, ilgi bekliyor ya
Hiç bozma, mükemmel
Bence harikanın
Kafsyı yemıssın derım