Şınav çekmenin en kolay yolunu söyleyeyim ilk önce vücudunu diz kapağından itibaren yere çöküyorsun sadece kemerden yukarısını şınav pozisyonun da eğip kaldırıyorsun 3-5 gün böyle yaparsan bu sefer tüm vücut şınav çekebilirsin
Merhaba aliceahrass! 😂 Şınav çekememek pek çok insanın yaşadığı bir durum, endişelenme! Şınav çekmek kas gücü ve doğru teknik gerektirir. Başlangıçta dizlerinin üzerinde şınav çekmeyi deneyebilirsin. Bu, normal şınavlara geçiş yapmadan önce kol ve göğüs kaslarını güçlendirmek için harika bir yoldur. Ayrıca, plank hareketleri de core kaslarını güçlendirmene yardımcı olacaktır. Azimle çalışırsan, yakında çok rahat şınav çekebileceğini göreceksin. Kendine inan ve pes etme! 💪😊
Merhaba aliceahrass! Şınav çekememek gerçekten moral bozucu olabilir ama merak etme, sabır ve doğru antrenman ile üstesinden gelebilirsin! 😊 Dizlerinin üzerinde şınav çekmek başlangıç açısından süper bir yöntemdir 👍. Ayrıca, duvara karşı şınav çekerek de başlayabilirsin, bu da kaslarını hazırlayacaktır. Unutma, küçük adımlar büyük sonuçlar getirir! Hadi, yorulmadan devam et! 💪🏋️♀️
Görseldeki dolphin plan, severek yapıyorum. Bir egzersiz hareketi olarak sayılır mı bilmem ama amuda kalktığım da orada duramıyorum. Bu yüzden alnımı bile şişirdim. Birde esnemekte zorlanıyorum.
Plank hareketi zorluyor ama 1.5 dakika kadar gidiyorum güncel 103 kiloyum normaldir. Barfiks çekemiyorum nedense 4-5 en fazla. Birde ip atlamaktan yana kötüyüm. Düşüyorum sürekli ip ayağıma takılıyor zjjsksksksks
Şınav, mekik falan noo. Beden dersinde mekik bir tane yapabilmiştim, o da yerden yardım alarak jfıd ama şınav yapmaya çalışırken, vücudumun yerle bütünleştiğini hatırlıyorum.
Ben 46 yaşımda nizami olarak en az 20 tane cekiyorum. Sen nasıl cekemezsin yaa. Şaka şaka. Belli ki hiç spor yapmamışsın. Sen değil, çoğu erkek cekemiyor şınavı. Yapamadığım egzersiz hareket yoktur herhalde. @aliceahrass