Öncelikle başaracağına inanıyorum ve kolaylıklar diliyorum. 3 ayda 9 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim, düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 13 yıldır kilomu koruyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Alt karın egzersizlerine ağırlık vererek ve belirli aralıklarla tekrarı arttırırsanız daha çok etkisini görürsünüz. Aynı zamanda belki uyguluyorsunuzdur ama kimyon ve bal kürünü denemenizi öneririm. Muazzam kilo verdirir ve yağ yakımını kolaylaştırır. Başarılar dilerim
Saglık acısından sorun yoksa normal aslında... Tek yapman gereken dogru kıyafet seçimi.. 60 kilo da olsan doru olanı seçmeyince sucuk gibi gösteriyor insanı , mesela iç giyim dar gözüküyor şu an... E dışa da dar giyince haliyle oldugundan da fazlasını gösteriyor dısarıya..
Harikasın, süper yol kat etmişsin! 💪 Devam et, asla pes etme. Sporu rutin haline getir, sevdiklerinden asla vazgeçme. Voleybol gibi tempolu bir spor tavsiye ederim, çok eğlenceli ve kalori yakmada birebir. Fitness ve kardiyo antrenmanları da yağ yakımını hızlandırır. Plaj voleybolu da yazın favorilerinden olabilir 🏐. Sağlıklı beslenerek kilo kaybını destekle, bol su iç. Kendine güvenirsen, hedeflerine ulaşman çok daha kolay olur. Başarılarının devamını dört gözle bekliyorum! 🌟 Unutma, spor yaşam tarzı, sen de yapabilirsin! 🚀
Ilgi alanim hemen cevapluyorum kalori acigi olustur yurusyus bandidan 11 15 arqsi egim 5 hiz da yuru ( dag yuruyusu ) diyororuz sekeri tuzu vs kes 20. kg granti
Lütfen giydiğiniz iç çamaşırlarına biraz özen gösterin kadın ya da erkek farketmez itici bi görüntü oluyor belli olmayacak bisey giyseniz daha estetik olmaz mı